نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در محدودیت سایز فایل بعنوان ریسورس در updateresource function

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    سن
    41
    پست
    51

    مشکل در محدودیت سایز فایل بعنوان ریسورس در updateresource function

    با سلام
    من از کد زیر برای اضافه کردن یک ریسورس به یک فایل اجرایی استفاده کردم
    تا وقتی که اندازه فایل ریسورس کمتر از 4 کیلوبایت باشه درست کار میکنه ، ولی همینکه بیشتر باشه فایل اجرایی coruppted میشه ، کسی میدونه مشکل چیه ؟ ( در ضمن در محیط ویندوز ویستا کد مینویسم ، اینو گفتم چون مایکروسافته یک آپدیت واسه kernel32 در محیط اکس داده واسه همین مشکل
    When you use the following functions to remove a resource from an application binary file on Microsoft Windows XP or on Microsoft Windows 2000, the binary file may become corrupted:
    )




    Uses Classes, Windows, SysUtils, Dialogs;

    Type
    TBuffer = Array[0..0] of Byte;
    PBuffer = ^TBuffer;

    Var
    FS : TFileStream;
    ResourceHandle : THandle;
    DataLength : DWord;
    Data : PBuffer;
    Ok : Boolean;

    Begin
    ResourceHandle := BeginUpdateResource(pChar('d:\someexefile.exe'), False);
    IF (ResourceHandle <> 0) Then
    Begin
    FS := TFileStream.Create('d:\somebitmap.bmp', fmOpenRead);
    FS.Seek(0, soFromBeginning);
    DataLength := FS.Size;
    GetMem(Data, DataLength);
    FS.Read(Data^, DataLength);
    FS.Free;

    Ok := True;
    IF (not UpdateResource(ResourceHandle, RT_RCDATA, pChar('MyNewResource'), LANG_SYSTEM_DEFAULT{MakeLangID(LANG_NEUTRAL, SUBLANG_NEUTRAL)}, Data, DataLength)) Then Ok := False;

    IF (not EndUpdateResource(ResourceHandle, False)) Then Ok := False;

    IF (Ok) Then ShowMessage('Update of resources successful!')
    Else ShowMessage('Update of resources failed!');

    FreeMem(Data);
    End;
    End.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    سن
    41
    پست
    51

    نقل قول: مشکل در محدودیت سایز فایل بعنوان ریسورس در updateresource function

    ایول بابا یکی پیدا نشد جواب مارو بده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل تشخیص فایل بعنوان ویروس بعد از پک شدن
    نوشته شده توسط sylverstar در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 23:19 عصر
  2. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  3. مشکل نمایش پیغام دانلود فایل
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 20:34 عصر
  4. مشکل دیر باز شدن فایل exe
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •