نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل

    سلام
    چه طوری میتونم جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید رو در یک لیبل نمایش بدم

  2. #2

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل

    سلام


    for (int i=0 ; i < dgv1.RowCount-1; i++)
    x += Convert.ToInt32(dgv1.Rows[i].Cells[1].Value.ToString());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل

    دوست عزیز خیلی سوالاتون سادس ها...
    حالا من پاسخ میدم ولی به احتمال زیاد مدیران سایت میان و حذف میکنن تایپیکاتون رو...
    اینطوری :
    long sum = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells["Amount"].Value != null)
    sum += Convert.ToInt64(dataGridView1.Rows[i].Cells["Amount"].Value.ToString());
    }
    label1.Text = sum.ToString();


    موفق باشید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل

    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : چهارشنبه 15 آبان 1392 در 16:59 عصر
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار messi13
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل

    یعنی من میتونم یه تاپیک جدید بزنم

    اگه بزنم هم میگید تکراریه...وحذف میکنید
    من که استارتر تاپیک نبودم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل

    سلام.
    می بخشید من به تاریخ پستها دقت نکردم (کمبود وقت، خستگی و....)
    بحث به دست آوردن تعداد سلولهای (خاص) یک ستون با حاصل مجموع مقادیر یک ستون متفاوت است و باید در یک تاپیک مجزا مطرح شود.د
    از طریق جستجوی پیشرفته اقدام به جستجو کنید و در صورتی که به جواب نرسیدید تاپیک جدید ایجاد کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : چهارشنبه 15 آبان 1392 در 17:40 عصر
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع مقادیر یک ستون در دیتاگرید
    نوشته شده توسط yas3131 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 11:35 صبح
  2. جمع ستون های دیتاگرید و نمایش در سطر آخر
    نوشته شده توسط amin1000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 11:11 صبح
  3. جمع مقادیر یک ستون دیتاگرید با یک پارامتر مشخص
    نوشته شده توسط adib202 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 12:12 عصر
  4. مشکل جمع مقادیر یک ستون که از یک فرمول به دست آمده اند
    نوشته شده توسط elisa1362 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 17:20 عصر
  5. جمع مقادیر یک ستون
    نوشته شده توسط akram در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1385, 14:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •