نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ذخیره یک فایل word در بانکsql

  1. #1

    ذخیره یک فایل word در بانکsql

    سلام
    میشه به من کمک کنید که از چه کنترلی وبا استفاده از چه کدی یک فایل word را در یک فرم نمایش دهم من میتونم تنها یک عکس را در picturebox نمایش دهم و با استفاده از این کد:
    ()OpenFileDialog1.ShowDialog

    f = OpenFileDialog1.FileName


    ( PictureBox1.Image = New System.Drawing.Bitmap(f

    و چطوری یک فایل word را در بانک ذخیره کنم و چطوری اون رو نمایش بدهم.
    با تشکر بسیار

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_jamshid
    سلام
    میشه به من کمک کنید که از چه کنترلی وبا استفاده از چه کدی یک فایل word را در یک فرم نمایش دهم من میتونم تنها یک عکس را در picturebox نمایش دهم و با استفاده از این کد:
    ()OpenFileDialog1.ShowDialog

    f = OpenFileDialog1.FileName


    ( PictureBox1.Image = New System.Drawing.Bitmap(f

    و چطوری یک فایل word را در بانک ذخیره کنم و چطوری اون رو نمایش بدهم.
    با تشکر بسیار
    سلام

    من قبلا روشی رو برای ذخیره عکس در دیتابیس گفته بودم، در اصل بوسیله اون روش میشد هر فایلی رو (فیلم، تصویر، فایلهای صوتی و ...) بهتر بگم هر Object رو در دیتابیس ذخیره کرد.


    یک جستجو کنی راحت میتونید اون تاپیک رو پیدا کنید.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام

    این هم از لینک:
    http://www.barnamenevis.org/sh...60&postcount=4

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  4. #4

    نمایش یک فایل word

    از جوابتون ممنونم
    ولی قسمت اول سوالم اینه که چطوری میتونم محتویات بانکم را ببینم .آیا با استفاده از picturebox محتویات یک فایل ذخیره شده بر روی یک درایو را میتونم ببینم؟اگر میدونید کد مربوطه
    رو لطفا برایم بنویسید.
    با تشکر.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_jamshid
    از جوابتون ممنونم
    ولی قسمت اول سوالم اینه که چطوری میتونم محتویات بانکم را ببینم .آیا با استفاده از picturebox محتویات یک فایل ذخیره شده بر روی یک درایو را میتونم ببینم؟اگر میدونید کد مربوطه
    رو لطفا برایم بنویسید.
    با تشکر.
    سلام

    در اون تاپیک هم نحوه خواندن و هم نوستن در بانک ذکر شده.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  6. #6
    خیلی ممنونم
    شاید قسمت اول سوالم رو درست مطرح نکردم.
    فرض میکنیم من یک فایل word رو در درایو مثلا \: c ذخیره کرده ا م، نه در بانک،
    حالا می خواهم اون فایل رو بر روی فرمم از طریق openfile dialogباز کنم و ببینم، از کدهای ذکر شده من برای ذخیره در بانک ونمایش از بانک استفاده کرده ام، جا داره از اینجا من تشکر کنم.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش محتویات یک فایل word بر روی فرم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 13:04 عصر
  2. تبدیل محتویان فایل word به اکسس
    نوشته شده توسط amindiary در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 16:44 عصر
  3. ذخیره اطلاعات فایل WORD یا RTF ذخیره در SQL و نمایش آن؟
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 23:57 عصر
  4. ارسال متن به Word
    نوشته شده توسط salman_s در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 15:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •