نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    سلام خدمت شما دوستان عزیز و برنامه نویس
    من میخوام ببینم چه طوری می تونم یک مشخصه که تو چند جدول هست رو چه طوری می تونم با یک دستور آپدیت کنم
    مثال :
    من تو برنامم یک بخش معرفی اشخاص هست و یک بخش هم ثبت سند
    حالا می خوام وقتی کاربر نام یک شخص رو تو قسمت معرفی اشخاص ویرایش کرد تمامی سندهایی که به اسم این شخص ثبت شده هم نامش تو سند تغییر کنه
    در واقع میخوام یک پارچه سازی کنم
    اما نمی دونم چه طوری لطفأ کمکم کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    از کلید خارجی استفاده کنید.
    به جای اینکه نام شخص رو در جدولهاتون ذخیره کنید اشخاص رو در یه جدول جدا ذخیره کنید و برای هر شخص یه کلید اصلی در نظر بگیرین
    بعد در جدول های دیگه به جای نام شخص کلید اون شخص رو ذخیره کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    یعنی میگید که مثلأ فیلد ID رو که کاربر بهش دسترسی نداره (نمیتونه تغییر بده) استفاده کنم ؟
    مشکلی پیش نمیاد ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    آره دقیقا.
    راه اصولی همینه.
    شما وقتی از ID شخص به جای نام آن در جدول های دیگه استفاده کنید دیگه این مشکلات پیش نمیاد و برای تغییر نام آن نمیخواد تمام جداول رو آپدیت کنید و فقط در جدول اشخاص تغییرش می دین.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    دوست عزیز من این کار رو انجام دادم اما یک م شکل :
    من تو فیلد نام id رو ذخیره کردم اما تو قسمت گزارشکیری که میرم فیلد نام عدد نمایش داده میشه
    حالا چه طور بگم که فیلد نام رو بگرده نام رو نمایش بده ؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    آره دیگه انتظار داری خودش بره و نامش رو از جدول اشخاص بیاره و نشون بده!!!!!!!!!!!

    شما باید از Join استفاده کنید و دو جدول رو باهم Join کنید و اطلاعات رو طوری که میخواین نمایش بدین!

    اگه join کردن رو نمیدونید چطوریه بگین تا یه نمونه واستون بذارم!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    دوست عزیز با کمال شرمندگی نمیدونم چه طوریه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    شما فرض کنید دو تا جدول دارین به این صورت :
    جدول اول:
    نام جدول : Perons
    ستون های جدول
    Id
    Name
    Famliy

    جدول دوم :
    نام جدول : Jobs
    ستون های جدول :
    Id
    PersonId
    JobName

    که در این جدول دوم ستون PersonId کلید خارجی هست و به جدول Persons ارجاع میشه.
    حال میخوایم یه کوئری بنوسیم که اطلاعات تمام اشخاص رو به همراه شغل آنها نمایش بده
    که برای ان کار از join اسستفاده می کنیم.
    به صورت زیر :
    Select Persons.Id, Persons.Name, Persons.Family, Jobs.JobName 
    From Persons INNER JOIN Jobs ON Persons.Id = Jobs.PersonId

    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    دوست عزیز طبق چیزی که از کد بالا فهمیدم این دستور رو نوشتم اما خطا میده
                    string d;
    SqlDataAdapter adap;
    DataSet ds = new DataSet();
    d = "Select ashkhasgroups.id,ashkhasgroups.groupname,ashkhasgr oups.discription,ashkhas.name,ashkhas.tel,ashkhas. mobile,ashkhas.address From ashkhasgroups INNER JOIN ashkhas ON ashkhasgroup.groupname = ashkhas.groups";
    adap = new SqlDataAdapter(d, my_con);
    adap.Fill(ds, "ashkhas");
    dgv.DataSource = ds.Tables["ashkhas"];

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    خوب شما که کدتون رو گذاشتین خیلی بهتر بود که متن خطا رو هم میذاشتین!!!

    چه خطایی میده؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    این خطا رو میده

    1010101010.JPG

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    کمک
    یکی کمک کنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: آپدیت کردن چند جدول به صورت همزمان و با یک دستور

    سلام.
    مهندس به این قسمت از کوئری تون دقت کنید :
    ON ashkhasgroup.groupname = ashkhas.groups

    مگه اسم جدول شما ashkhasgroup یا ashkhasgroups ؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. آپدیت دو جدول به صورت همزمان
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 10:19 صبح
  2. سوال: insert کردن داخل دو جدول به صورت همزمان
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 11:03 صبح
  3. سوال: انتخاب چند گزينه به صورت همزمان
    نوشته شده توسط rockboy_62 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 08:51 صبح
  4. سوال: رسم نقاشی در چند فرم به صورت همزمان در سی شارپ
    نوشته شده توسط mohamaddarbandi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 19:12 عصر
  5. مشکل در load شدن چند صفحه به صورت همزمان
    نوشته شده توسط Batman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 02:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •