نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    سلام دوستان
    من میخوام دوتا از جداولم رو با هم دیگه join کنم و تو دیتاگرید نمایش بدم اما با خطای زیر مواجه میشم
    1010101010.JPG

    اینم کدمه

    string d;
    SqlDataAdapter adap;
    DataSet ds = new DataSet();
    d = "Select ashkhasgroups.id,ashkhasgroups.groupname,ashkhasgr oups.discription,ashkhas.name,ashkhas.tel,ashkhas. mobile,ashkhas.address From ashkhasgroups INNER JOIN ashkhas ON ashkhasgroup.groupname = ashkhas.groups";
    adap = new SqlDataAdapter(d, my_con);
    adap.Fill(ds, "ashkhas");
    dgv.DataSource = ds.Tables["ashkhas"];

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    یکی کمک کنه
    یعنی کسی تا به حال به این مشکل بر نخورده بود ؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    سلام.
    مهندس به این قسمت از کوئری تون دقت کنید :
    ON ashkhasgroup.groupname = ashkhas.groups

    مگه اسم جدول شما ashkhasgroup یا ashkhasgroups ؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    سلام.
    مهندس به این قسمت از کوئری تون دقت کنید :
    ON ashkhasgroup.groupname = ashkhas.groups

    مگه اسم جدول شما ashkhasgroup یا ashkhasgroups ؟؟؟
    بله دوست عزیز
    من اسم یکی از جدولام ashkhasgroup و دیگری ashkhas هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    بله دوست عزیز
    من اسم یکی از جدولام ashkhasgroup و دیگری ashkhas هست
    دوست عزیز یعنی واقعا متوجه اشتباهتون نشدید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    به کوئری تون دقت کنید در قسمت Select اسم جدول رو ashkhasgroups گذاشتین و در قسمت From اسم همون جدول رو گذاشتین ashkhasgroup کدومشون درسته؟؟؟؟!!!!!!!!!

    هر کدوم که اشتباهه رو درست کنید.
    در متن خطاتون هم مشخصه دقیقا فقط یه خورده دقت کافیه!!!!!!!!!!
    این قسمت از کوئری تون رو نگاه کنین :
    ON ashkhasgroup.groupname = ashkhas.groups

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    دقیقأ حق با شماست متوچه شدم کدمو اصلاح کردم و برنامه اجرا شد خطا نداد اما دیتاگرید هم خالیه

    این کدم شده


    string d;
    SqlDataAdapter adap;
    DataSet ds = new DataSet();
    //d = "select * from ashkhas";
    d = "Select ashkhasgroups.id,ashkhasgroups.groupname,ashkhas.n ame,ashkhas.tel,ashkhas.mobile,ashkhas.address From ashkhasgroups INNER JOIN ashkhas ON ashkhasgroups.groupname = ashkhas.groups";
    adap = new SqlDataAdapter(d, my_con);
    adap.Fill(ds, "ashkhas");
    dgv.DataSource = ds.Tables["ashkhas"];
    dgv.Columns["id"].Visible = false;
    dgv.Columns["groupname"].HeaderText = "نام گروه";
    dgv.Columns["name"].HeaderText = "نام مشتری ";
    dgv.Columns["tel"].HeaderText = " تلفن تماس ";
    dgv.Columns["mobile"].HeaderText = " موبایل ";
    dgv.Columns["address"].HeaderText = "نشانی";
    dgv.Columns["groupname"].Width = 120;
    dgv.Columns["name"].Width = 150;
    dgv.Columns["tel"].Width = 100;
    dgv.Columns["mobile"].Width = 100;
    dgv.Columns["address"].AutoSizeMode = System.Windows.Forms.DataGridViewAutoSizeColumnMod e.Fill;


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    من تو این کد حسابی گیج شدم کمک کنید توروخدا

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    سلام.دستور sql شما مشکلی نداره. همیشه در چنین مواقعی اول کوئری رو در sql تست کنید ببینید نتیجه میده یا نه. اگر اونور مشکل نداشتید با دیتاتیبل امتحان کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    دوست عزیز من اولین پروژمه که با sql مینویسم زیاد تسلط ندارم
    الان دقیقأ چی کار کنم که مشکلم حل بشه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    کدمو تو sql query هم بردم و نتیجه ی اجرا همون خالی بود
    حالا چی کار کنم
    معادل صحیح این کد چیه
    یکی کمک کنه
    کمک

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    شاید واقعا نتیجه کوئری خالی باشه. هر دو جدولی که در کوئری نوشتید به دقت بررسی کنید. مشکل شما از کوئری نیست.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    نه من هر جدولی رو که تو کدم آوردم توشون رکورد ثبت شده هست

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    فیلدهایی رو که در کوئری با هم مساوی قرار دادی ( ashkhasgroups.groupname = ashkhas.groups ) درون هر دو جدول مساوی هستن؟( حداقل باید یکی از هر کدومشون با هم برابر باشن تا خروجی داشته باشی.). اگر میتونی یه عکس از داده های هر دو جدول بگیر و بزار.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    سلام دوست عزیز.
    همانطور که دوستان هم توضیح دادن باید در دو جدولتون سطرهایی وجود داشته باشه که مقدار ستون groupname از جدول ashkhasgroups با مقدار ستون groups از جدول ashkhas مساوی باشه.
    فقط در این صورت هست که کوئری شما خروجی خواهد داشت. چک کنید ببینید که این مورد در جدوال شما صدق میکنه یا نه!!
    اگه بازم مشکلتون برطرف نشد از داده های داخل هر دو جدول به صورت جداگانه عکس بگیرین و اینجا بذارین تا زودتر به مشکلتون برطرف بشه...

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    بله اینم عکس کوئری sql
    1010101010.JPG

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    اگر میتونی یه عکس از داده های هر دو جدول بگیر و بزار.
    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    اگه بازم مشکلتون برطرف نشد از داده های داخل هر دو جدول به صورت جداگانه عکس بگیرین و اینجا بذارین تا زودتر به مشکلتون برطرف بشه...
    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    بله اینم عکس کوئری sql
    ما گفتیم از کوئری عکس بگیر و بذار؟؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    دوست عزیز اینم عکی جدولام کوئری و ... کدمم که قبلأ دادم

    SELECT     ashkhasgroups.id, ashkhasgroups.groupname, ashkhas.name, ashkhas.tel, ashkhas.mobile, ashkhas.address
    FROM ashkhasgroups INNER JOIN
    ashkhas ON ashkhasgroups.groupname = ashkhas.groups


    1111111111111.JPG
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    در واقع فیلد groupsدر جدول ashkhas از فیلد groupname در جدول groups گرفته میشود یعنی هر دو یکی هستند جدول گروه ها ، گروه ها تعریف شده و در جدول اشخاص اشخاص تعریف می شود که گروه اشخاص رو کار بر از همون گروه هایی که قبلأ تعریف کرده انتخاب می کنه
    امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو برسونم

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    والا از همون پست های اول مفهوم رسیده. چیزی کم و کسر نیست حاجی جز " داده های درون این دو جدول".
    عزیز داخل این دو جدول چه داده هایی زدی؟. منظور من و troski دیزاین نیست. منظور ما اون اعداد و حروفی هست که وارد کردی. از اونها عکس بگیر و بذار.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    اینم عکس داده هام که با فلش هم ارتباطشون رو مشخصی کردم
    2130.JPG

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    جان عزیزت گرفتی ما رو؟خدا وکیلی خیلی اذیت کردی دوست عزیز.
    آخه مهندس، کجای groupsname و groups با هم برابرن؟. این که یکیش از نوع رشته وارد کردی اون یکی عدد. چیزی که در inner join و بعد از ON میاد باید با هم برابر باشن. مثلا جفتشون 9 باشه یا مثلا جفتشون کرج باشه. برو یه کم sql یاد بگیر. برو عزیز.
    خداحافظ شما.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    دوست عزیز شرمنده دیگه من همون اول گفتم که با این دستور اصلأ کار نکردم
    حالا شما به این نمونه برنامه نگاه بکن همه چیز دستگیرت میشه

    تو این برنامه من میخوام وقتی نام گروه رو تو جدول groups اصلاح کردم . فیلد groups در جدول ashkhas هم اصلاح بشه
    WindowsFormsApplication25.rar

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    تو این برنامه من میخوام وقتی نام گروه رو تو جدول groups اصلاح کردم . فیلد groups در جدول ashkhas هم اصلاح بشه
    WindowsFormsApplication25.rar
    واسه تصحیح باید از update استفاده کنی. شما موقعی که داری groupsname رو تصحیح میکنی، باید id ( منظورم کلید هستش) رو برداری و بعد با یه دستور update بیای و در جدول اشخاص همون رکورد رو تصحیح کنی.( یعنی به اخر دستور update یه where اضافه میکنی و میگی آی دی اون شخص همونی باشه که برداشتی).
    فیلد id در هر دو جدول با هم ارتباط دارن؟(یعنی کلید اصلی و کلید خارجی داری؟)

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    آخه این دوستمون troski گفت که به جای دستور آپدیت به این شکل عمل کن که به جای ذخیره کردن نام گروه برو کدشو از جدولش بخون و اونو ذخیره کن تا نامش از جدولش خونده بشه و این طوری دیگه مجبور نیستی برای هر جدول یک دستور update بنویسی
    منم میخوام برنامه یک پارچه باشه دیگه یعنی یک مشخصه در تمام جداول یکی باشه نه اینکه اصلاح شد تو بقیه جداول همون به شکل قبل بمونه

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    چون تو یکسری برنامه ها دیدم یک فیلد رو تو دیتاگرید نام نشون میده اما میریم تو بانک اطلاعاتیش می بینیم به جای نام کدش هست

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    عزیز من troski منظورش یه چیز دیگه بوده شما اشتباه متوجه شدی. بله شما به جای نام ( که میتونه تکراری باشه) باید کد (همون id که تکراری هم نیست) ذخیره کنید. ولی هرطوری که شما ذخیره کنید در نهایت برای تصحیح حتما باید از دستور update استفاده کنید. اون چیزی که troski گفته بخاطر این بوده که جدولت استاندارد باشه. حالا همون id ای که ذخیره کردی رو بردار و در دستور update جلوی where بذار تا فقط همون رکورد تصحیح بشه. اگه where نذاری همه رکوردها رو تصحیح میکنه.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    دوست عزیز واقعا گرفتی ها .................................................. .....
    شما خودتون توی عکس با فلش ارتباطشون رو باهم نشون دادین حالا اومدین توی کوئری تون نوشتین :
    ashkhasgroups.groupname = ashkhas.groups


    آخه دوست عزیز یه خورده دقت کن فقط با سوال پرسیدن که کارتون جلو نمیره!!!!!!!!
    شما باید اینطوری بنوسید :
    ashkhasgroups.id = ashkhas.groups


    امیدوارم بنونین پروژتون رو تموم کنین ولی اینم بگم حسابی اذیت کردین...............
    موفق باشید

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    آخه این دوستمون troski گفت که به جای دستور آپدیت به این شکل عمل کن که به جای ذخیره کردن نام گروه برو کدشو از جدولش بخون و اونو ذخیره کن تا نامش از جدولش خونده بشه و این طوری دیگه مجبور نیستی برای هر جدول یک دستور update بنویسی
    منم میخوام برنامه یک پارچه باشه دیگه یعنی یک مشخصه در تمام جداول یکی باشه نه اینکه اصلاح شد تو بقیه جداول همون به شکل قبل بمونه
    دوست عزیز من کی به شما گفتم به جای دستور update ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    من گفتم به جای اینکه برین نام گروه رو در تمام جدوال ذخیره کنید فقط id اونا رو ذخیره کنید و با join نشون بدین. و وقتی که خواستین مثلا نام گروه رو عوض کنین به جای اینکه برین در همه جدوال update بزنید فقط بر روی جدول ashkasgroups ویرایش رو انجام می دین و سطر مورد نظر رو ویرایش می کنید.

    تو رو خدا یه خورده برین مطالعه کنید ...........

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    نه این جوری نمیشه دوست عزیز وقت شما رو ه میگیرم به این عکس نگاه کن ، این تصویر یکی از جداول بانک یک نرم افزار حسابداریه که وقتی میری توی نرم افزار اون قسمتی رو که من قرمز دورش کشیدم اسامیه اصلیش نمایش داده میشه اینایی که تو جدول ذخیره میشه کدشه
    010.JPG

    دقیقأ منم عین همینو میخوام میخوام به جای نام مشتری کدش ذخیره بشه ولی توی دیتاگرید برنامه اسمش نمایش داده بشه
    بازم عذرخواهی می کنم

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطا در join کردن دو جدول اس کیو ال

    بالاخره درست شد دوستان
    دست دست دست
    ولی ببخشیدااااااااااااااااا
    چی کار کنم نمی گرفتم دیگه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: JOIN کردن دو جدول
    نوشته شده توسط nimamohammadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 10:23 صبح
  2. سوال: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد
    نوشته شده توسط epsilon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 18:44 عصر
  3. join کردن دو جدول
    نوشته شده توسط سارامجیدی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 09:14 صبح
  4. join کردن دو جدول از یک نوع دیتابیس
    نوشته شده توسط fateme62 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 10:13 صبح
  5. خطا در اضافه کردن یک جدول از SQL به برنامه
    نوشته شده توسط ShimaSh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •