نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آموزش برنامه نویسی در مونو

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار cs_mz88
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    76

    آموزش برنامه نویسی در مونو

    سلام دوستان.
    میخوام برنامه ای بنویسم که تو لینوکس اجرا شه.حالا سوال اینجاست که این برنامه باید تو لینوکس نوشته شه و اجرا شه یا خیر؟
    دوم اینکه اگه قرار برنامه قرار باشه تو لینوکس اجرا شه باید مونو رو توی لینوکس نصب کنم.
    اگه میشه فعلا جواب بدید به دوتا سوال تا بیشتر مزاحم شم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار cs_mz88
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    76

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    واقعا کسی نیست آموزش بزاره؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    بهتره که در لینوکس نوشته بشه تا در آینده مشکلی با لینوکس ایجاد نشه.
    مواردی که ممکنه مشکل ایجاد بکنه کم هستن.مثل آدرس فایل ها و یه سری چیزها مثل اختلافات استاندارد ه POSIX با ویندوز, SymLink , HardLink , Pipe , Threading , انواع fork در لینوکس و ....

    برنامه هایی که در یک سیستم عامل نوشته میشن در بقیه سیستم ها اجرا میشن.فقط باید دقت کنید که برنامه در سیستم عامل مقصد درست رفتار کنه.
    برای تست انتقال از .Net به mono(اگر در ویندوز با .Net شروع کردید) میتونید از MoMa هم استفاده کنید.
    بله.وجود Mono و در صورت امکان binfmt-support الزامی هست.

  4. #4

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    سلام به همه دوستان شب همگی خوش
    محبت کنید اگه کسی از دوستان pdf از اموزش مونو داره لینکشو بزاره تا بقیه استفاده کنند
    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    سلام به نظر من بهتره از
    ›www.monodevelop.com

    شروع کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    با عرض سلام.ممنون میشم یه منبع فارسی معرفی کنید.

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadhafez مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان شب همگی خوش
    محبت کنید اگه کسی از دوستان pdf از اموزش مونو داره لینکشو بزاره تا بقیه استفاده کنند
    با تشکر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%B3%DB%8C%29

  8. #8

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    به نظر من C#‎ زبان درست و حسابی نیست.

  9. #9

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    زبانی خوبه که با اسمبلی در ارتباط کامل باشه مثه C,C++‎

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    نقل قول نوشته شده توسط Megabyte مشاهده تاپیک
    زبانی خوبه که با اسمبلی در ارتباط کامل باشه مثه C,C++‎
    مونو از inline assembly پشتیبانی میکنه و با backend ه LLVM خیلی کارهای دیگه هم از دستش بر میاد

  11. #11

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    هرچند شماها فقط تاپیک ایجاد میکنید و چیزی توش نداره
    این هم آموزش برنامه نویسی اندروید با سی شارپ

    http://www.sourcebaran.com/?p=4126

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار m.fazlali
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    66

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو


  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار Alireza_1387
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    50

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    کتاب های انگلیسی برای آموزش مونو :
    http://it-ebooks.info/book/678
    http://it-ebooks.info/book/788
    http://it-ebooks.info/book/4738

    فیلم های برای آموزش مونو (به زبان انگلیسی ):
    http://ehsanavr.com/category/softwares/mono-for-android

    از اونجایی هم که پروژه مونو یک پروژه جدید هستش تنها منابع موجود ، منابع انگلیسی هستند .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    از اونجایی هم که پروژه مونو یک پروژه جدید هستش تنها منابع موجود ، منابع انگلیسی هستند .
    Initial release June 30, 2004;
    کنتور نمیندازه.بگید.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار Alireza_1387
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    50

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی در مونو

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    Initial release June 30, 2004;
    کنتور نمیندازه.بگید.
    بله دوست لینوکسی عزیز . بنده اشتباه فاحشی در تاریخچه این پروژه کردم . تا به حال نگاهم به تاریخچه مونو نیفتاده بود . واقعا تیزبین هستید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 10:26 صبح
  2. آموزش برنامه نویسی گرافیک از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط m-heidari در بخش VB.NET
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 16:18 عصر
  3. وبلاگ آموزش برنامه نویسی Symbian
    نوشته شده توسط Javadxp در بخش Symbian OS
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1384, 13:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •