نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تفاوت char با varchar در مصرف منابع و نمایش زبان فارسی در mysql

  1. #1

    تفاوت char با varchar در مصرف منابع و نمایش زبان فارسی در mysql

    با عرض خسته نباشید - میخواستم بدونم char با varchar از نظر مصرف منابع سیستم چه فرقی با هم دارند - در چه مواردی باید از char یا از varchar استفاده کنیم . درضمن برای اینکه فارسی رو هم در فیلدهامون بتونیم نمایش بدیم باید چکار کنیم؟ با تشکر از مدیریت این بخش

  2. #2

    نقل قول: تفاوت char با varchar در مصرف منابع و نمایش زبان فارسی در mysql

    با سلام

    شما زمانی از char باید استفاده کنین که طول رشته کوتاه و همیشه ثابت باشه. اگر شما رشته ای کمتر از چیزی که توی دیتابیس تعریف کردید باشه همون فضای تعریف شده رو اشغال میکنه اما varchar برعکس char هست که برفرض شما فیلد نام رو varchar 200 تعریف کردید اگر رشته ای به طول کمتر از 200 وارد فیلد بشه فیلد فضای رشته رو اشغال میکنه و تعریف شده رو. درضمن فضای اشغالی فارسی دو برابر انگلیسی هست یعنی varchar 200 برای فارسی 100 حساب میشه اما برای انگلیسی 200. و برای اینکه فرسی رو داخل فیلد درست ذخیره کنین و نمایش بدید COLLATE utf8_persian_ci باید باشه و زمانی که توی کد به دیتابیس کانکت میشید کوئری زیر رو بعد انتخاب جدول اجرا کنید

    mysql_query("SET NAMES UTF8");

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت بین نوع Char و Varchar
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 16:48 عصر
  2. CHAR و VARCHAR
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 11:08 صبح
  3. Char,nChar,varchar,Nvarchar,Text
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 آبان 1386, 10:34 صبح
  4. تفاوت char با nchar
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 10:14 صبح
  5. فرق بین char و varchar
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •