نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    سلام دوستان من میخواستم سطر به سطر یک فایل رو بخونم باز کردن و بستن فایل رو بلد هستم و نوشتن در فایل رو هم باد هستم
    در خواندن فایل تشخیص انتهای فایل رو هم بلد هستم
    مشکل من جایی هست که در هر سطر طول آن سطر با سطر قبلی متفاوت هست و نمیتوانم هربار طول آن سطر رو معین کنم
    میخواستم راه حل تشخیص این کار چی هست
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط habibvafapour مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من میخواستم سطر به سطر یک فایل رو بخونم باز کردن و بستن فایل رو بلد هستم و نوشتن در فایل رو هم باد هستم
    در خواندن فایل تشخیص انتهای فایل رو هم بلد هستم
    مشکل من جایی هست که در هر سطر طول آن سطر با سطر قبلی متفاوت هست و نمیتوانم هربار طول آن سطر رو معین کنم
    میخواستم راه حل تشخیص این کار چی هست
    ممنون
    سلام

    برای خواندن خط به خط محتویات باید از تابع fgets استفاده کرد. نمونه زیر رو ببینید.
    $handle = fopen('file.txt', 'r');
    while(!feof($handle)){
    $text = fgets($handle);
    echo $text.'<br/>';
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    من کد را نوشتم کد در فایل در سطر بعدی ذخیره میشود ولی برای نمایش در یک سطر به نمایش در نمی آید

    <?php
    $op = fopen("habib.xml",'a');
    fwrite($op, "habib vafapour\r");
    fclose($op);
    $op = fopen("habib.xml",'r');
    while(!feof($op)){
    $text = fgets($op);
    echo $text.'';
    }
    fclose($op);
    ?>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط habibvafapour مشاهده تاپیک
    من کد را نوشتم کد در فایل در سطر بعدی ذخیره میشود ولی برای نمایش در یک سطر به نمایش در نمی آید

    <?php
    $op = fopen("habib.xml",'a');
    fwrite($op, "habib vafapour\r");
    fclose($op);
    $op = fopen("habib.xml",'r');
    while(!feof($op)){
    $text = fgets($op);
    echo $text.'';
    }
    fclose($op);
    ?>
    متوجه نشدم!
    اونجای که متغیر text چاپ میشه تو اون دوتا کوتیشنه (') یه <br/> هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    دوست عزیز بازم یه مشکل بزرگ هست اگر ما طول سطر اول رو مشخص نکنیم تمامی مطالب در یک پارگراف نوشته میشود
     $text = fgets($op,16);

    اگر بشه به جای عدد 16 که طول کارکتر هست بتوان طول آن سطر را بدست آورد مشکل کار ما حل میشود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    والا بازم نفهمیدم. بگو میخوای چیکار کنی. چرا باید اینطوری باشه؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    الان من کد زیرو تست کردم و هیچ مشکل نداره. کل اونو براتون ضمیمه کردم.
    $handle = fopen('file.txt', "r");
    while(!feof($handle)){
    $text = fgets($handle);
    echo $text.'<br/>';
    }
    fclose($handle);

    TEST2.zip

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: خواندن سطر به سطر یک فایل متنی

    مرسی دوست عزیز متوجه اشتباه بزرگم شدم من زمان نوشتن بر روی فایل با کارکتر r\نوشتن رو به پایان میرسوندم حالا فهمیدم که باید با کارکتر n\ فایل متن رو به پایان برسونم ببخشید که این همه شما رو گیج کردم
    برای همه چیز ممنون

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و ایجاد تغیرات در فایل متنی
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 17:38 عصر
  2. خواندن خط شماره 100 از فایل متنی
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 01:05 صبح
  3. خواندن و نوشتن رشته در فایل متنی
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 اردیبهشت 1387, 20:53 عصر
  4. خواندن یک درمیون سطرهای یک فایل متنی
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 13:46 عصر
  5. خواندن کاراکترهای خاصی از یک فایل متنی
    نوشته شده توسط sharare در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 19:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •