نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از try , catch در asp.net

  1. #1

    استفاده از try , catch در asp.net

    برای اینکه کاربران سایت هیچ وقت با erorr موجه نشن از catch و try استفاده کردم می خوام بدونم حالا مثلا یک سری خطا رخ داده حالا چطوری با چه کدی می تونم به این catching دسترسی پیدا کنم و اون خطا ها رو مطالعه کنم؟؟

  2. #2

    try
    {
    ----
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Response.write(ex.Message)
    }


    اگر اشتباه نکنم اینجوری میتونید دسترسی پیدا کنید

  3. #3
    آقا منظور من که این نیست من عرض کردم که از این کد استفاده کردم حالا یه هفته بعد میام میخوام اررورایی که داده شده ببینم از تو catch حالا با چه کدی به catch دسترسی پیدا کنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    در بلوک catch کد جمع آوری اطلاعات مربوط به خطا رو قرار بده،
    این اطلاعات رو میتونی در یک فایل تکست ساده ، یک فایل xml و یا در دیتابیس ذخیره کنی :


    try
    {
    ----
    }
    catch (Exception ex)
    {
    AppendErrorToFile(logFileName, ex.Message,DateTime.Now);
    }


تاپیک های مشابه

  1. نوشتن try/catch برای ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 22:14 عصر
  2. برگشت به صفحه اصلی در صورت رخداد خطا(catch)
    نوشته شده توسط morteza_lll در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 10:25 صبح
  3. یک مساله در try/catch
    نوشته شده توسط web4ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 15:19 عصر
  4. سینتکس try catch
    نوشته شده توسط mahnaz1431 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 18:58 عصر
  5. شماره خطاهای استاندارد در دستور try & Catch
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1382, 21:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •