نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با Zend_Loader

  1. #1

    Angry مشکل با Zend_Loader

    با سلام.
    من تازه شروع کردم و از یه رفرس لاتین دارم میخونم.
    مشکلی که دارم اینه که وقتی سمپل های اون رو می خوام اجرا کنم میگه که :
    Notice: Zend_Loader::Zend_Loader::autoload is deprecated as of 1.8.0 and will be removed with 2.0.0; use Zend_Loader_Autoloader instead in D:\xampp\php\PEAR\Zend\Loader.php on line 233
    و پیام هایی از این قبیل.
    حالا من چطور می تونم از
    Zend_Loader_Autoloader که در بالا گفته استفاده کنم؟
    سورس کد بصورت زیر هست.


    <?php
    class Bootstrap
    {
    public function __construct($configSection = 'live')
    {
    $GLOBALS['startTime'] = microtime(true);

    $rootDir = dirname(dirname(__FILE__));
    define('ROOT_DIR', $rootDir);

    set_include_path(get_include_path()
    . PATH_SEPARATOR . ROOT_DIR . '/library/'
    . PATH_SEPARATOR . ROOT_DIR . '/application/models/'
    );

    include 'Zend/Loader.php';
    spl_autoload_register(array('Zend_Loader', 'autoload'));


    require_once 'Zend/Loader/Autoloader.php';
    $loader = Zend_Loader_Autoloader::getInstance();

    // Load configuration
    Zend_Registry::set('configSection', $configSection);
    $config = new Zend_Config(new Zend_Config_Ini(ROOT_DIR.'/application/config.ini', $configSection));
    Zend_Registry::set('config', $config);

    date_default_timezone_set($config->date_default_timezone);

    // configure database and store to the registery
    $db = Zend_Db::factory($config->db);
    Zend_Db_Table_Abstract::setDefaultAdapter($db);
    Zend_Registry::set('db', $db);
    }

    public function runApp()
    {
    // setup front controller
    $frontController = Zend_Controller_Front::getInstance();
    $frontController->throwExceptions(false);
    $frontController->setControllerDirectory(ROOT_DIR . '/application/controllers');

    // run!
    try {
    $frontController->dispatch();
    } catch (Exception $exception) {
    // an exception has occurred after the ErrorController's postdispatch() has run
    if(Zend_Registry::get('config')->debug == 1) {
    $msg = $exception->getMessage();
    $trace = $exception->getTraceAsString();
    echo "<div>Error: $msg<p><pre>$trace</pre></p></div>";
    } else {
    try {
    $logFile = Zend_Registry::get('config')->logFiles->error;
    $log = new Zend_Log(new Zend_Log_Writer_Stream($logFile));
    $log->debug($exception->getMessage() . "\n" . $exception->getTraceAsString() . "\n-----------------------------");
    } catch (Exception $e) {
    // can't log it - display error message
    die("<p>An error occurred with logging an error!");
    }
    }
    }
    }

    }

    اساتید عزیز لطفا راهنمایی کنید.
    کلافه شدم بسکه سرچ کنم و نتیجه ای نداشته باشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: مشکل با Zend_Loader

    require_once 'Zend/Loader/Autoloader.php';
    $loader = Zend_Loader_Autoloader::getInstance();
    $loader->setFallbackAutoloader(true);

  3. #3

    نقل قول: مشکل با Zend_Loader

    سلام
    اگه با پاسخ بالا که دوستمون گفتندمشکلتون حل نشد ببینید ورژن php که استفاده میکنید چند هست.
    zend loaderبرای ورژن 5.3به بالا کارنمیکنه و باید از zend optimizerاستفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •