نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    سلام بر همگی
    دوستان چطور میشه برج هانوی رو با تابع بازگشتی پیاده سازی کرد ؟
    به این عکس که ضمیمه کردم توجه کنید :
    4334434343.jpg
    تو سایت هم جستجو کردم ولی اون چیزی نیست که تو نظر منه .
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    «مینودشت»
    سن
    29
    پست
    216

    نقل قول: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    سلام

    به این مطلب به طور اتفاقی برخوردم
    http://www.aachp.ir/post-%D8%A8%D8%B...%88%DB%8C.aspx

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    تشکر از شما . ولی این کلا با اون چیزی که من می خوام فرق داره.

  4. #4

    نقل قول: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    بفرماييد:


    Private Function hanoi(n%, start$, temp$, finish$)
    If n = 1 Then
    Print ("Disk " & n & " from " & start & " to " & finish)
    Else
    hanoi n - 1, start, finish, temp
    Print ("Disk " & n & " from " & start & " to " & finish)
    hanoi n - 1, temp, start, finish
    End If
    End Function

    بعد:

    Private Sub Command1_Click()
    hanoi 3, "A", "B", "C"
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    نقل قول نوشته شده توسط sr2m72 مشاهده تاپیک
    بفرماييد:


    Private Function hanoi(n%, start$, temp$, finish$)
    If n = 1 Then
    Print ("Disk " & n & " from " & start & " to " & finish)
    Else
    hanoi n - 1, start, finish, temp
    Print ("Disk " & n & " from " & start & " to " & finish)
    hanoi n - 1, temp, start, finish
    End If
    End Function

    بعد:

    Private Sub Command1_Click()
    hanoi 3, "A", "B", "C"
    End Sub
    متشکرم از شما دوست عزیز . ولی اگر یک نگاهی به تصویری که گذاشتم بیاندازید ممنون میشم.من می خوام برج هانوی رو اینطوری پیاده سازی کنم.اول کامل دیسک ها از A وارد C بشن و بعد همگی از C وارد B بشه . با تشکر

  6. #6

    نقل قول: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    متشکرم از شما دوست عزیز . ولی اگر یک نگاهی به تصویری که گذاشتم بیاندازید ممنون میشم.من می خوام برج هانوی رو اینطوری پیاده سازی کنم.اول کامل دیسک ها از A وارد C بشن و بعد همگی از C وارد B بشه . با تشکر
    اين كه ديگه نميشه بهش گفت برج هانوي!
    فكر نكنم همچين چيزي با الگوريتم بازگشتي قابل پياده سازي باشه!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    بله حق با شماست . ولی الان نیاز دارم که پیاده سازی کنم این الگوریتم رو.هر کاری هم می کنم نمیشه .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: پیاده سازی برج هانوی با تابع بازگشتی

    از اینجا به بعدش ربطی به تابع بازگشتی نداره، ببین تو n تا میله داری پس اونارو با line درست میکنی، حالا به تعداد مهره ها هم shape میندازی.
    بعد خروجی های تابع بازگشتی رو توی یه آرایه ذخیره میکنی، فقط اعداد رو. حالا میای از روی اونا شئ ها رو جا به جا میکنی. کار سختی نیست ولی یکم دقت میخواد.
    کاری نداره بشین بنویس اگه مشکل داشتی بگو.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیاده سازی فضای مساله به صورت درخت با استفاده تابع بازگشتی
    نوشته شده توسط zt1990 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1391, 08:57 صبح
  2. سوال: مشکل در پیاده‌سازی تابع عضوی که مقدار بازگشتی آن از نوع کلاس داخلی است!
    نوشته شده توسط subsub در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 21:00 عصر
  3. تابع بدون پیاده سازی داخل کامپوننت!!
    نوشته شده توسط freebird در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 04:00 صبح
  4. کی ساختمان داده بلده؟ پیاده سازی چند تابع 
    نوشته شده توسط aazarashena در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 10:11 صبح
  5. برج هانوی با تغییر (بازگشتی)
    نوشته شده توسط shiva_m در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1384, 01:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •