نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت Generate Script به صورت کد T-sql

  1. #1

    ساخت Generate Script به صورت کد T-sql

    با سلام
    دوستان همانطر که از عنوان بر میاد من میخوام این کارو انجام بدم
    ساخت Generate Script به صورت کد T-sql
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: ساخت Generate Script به صورت کد T-sql

    سلام.
    یعنی خودتون میخواهید این ساختار رو با استفاده از کد پیاده سازی کنید.؟ یا میخواهید برای جداول Script ایجاد کنید.؟
    اگر گزینه دوم هست را راست کلیک روی دیتابیس میتوانید اینکارو بکنید ولی اگر مورد اول هست باید زمان زیادی رو روی این مورد قرار بدید.

  3. #3

    نقل قول: ساخت Generate Script به صورت کد T-sql

    ممنون از پاسخ شما
    بله منظورم مورد اول هست
    پس من از پاسخ شما این و برداشت کردم که دستور TSql وجود نداره واسه این کار به همین خاطر دارم با C#‎ کار میکنم فقط یک جا به مشکل برخوردم

    دستوری که نوع ستونهای یک جدول را برگردونه

    مثلا این دستور تعداد جدولها و نام و اطلاعات دیگه رو برمیگردونه

    SELECT * FROM sysobjects WHERE xtype='U'

    حالا دستوری ک نوع ستونها رو برگردونه رو میخوام

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: ساخت Generate Script به صورت کد T-sql

    SELECT [columns].name, [types].name FROM Sys.columns INNER JOIN Sys.types ON [columns].system_type_id = [types].system_type_id

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 16:13 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 00:00 صبح
  3. مقاله: درمورد Generate script در Sql server ؟
    نوشته شده توسط NaserKhan در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 07:42 صبح
  4. طریقه ساخت Add-in به صورت نوار ابزار
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1385, 18:40 عصر
  5. ساخت فرمهای برنامه به صورت ویزاردی ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 08:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •