نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: پیدا کردن پوشه های یک درایو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    پیدا کردن پوشه های یک درایو

    سلام
    چطوری تمام پوشه های موجود در یک درایو رو لیست کنم؟
    حتی پوشه های داخل زیر شاخه ها.

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    سلام علیکم
    ضمیمه زیر را بررسی کنید (البته بدون فولدرهای مخفی و سیستمی)

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : سه شنبه 16 آبان 1391 در 20:45 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    ممنون آقای واژدی ولی میخوام با توابع api باشه. استفاده از کنترل به صلاحم نیست

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    ممنون آقای واژدی ولی میخوام با توابع api باشه. استفاده از کنترل به صلاحم نیست
    خواهش میکنم، همونطور که در pm هم عرض شد میتونیم از جستجوگر استفاده کنیم و نتایج را فیلتر کنیم (البته دراینصورت زمان پایان عملیات به مراتب بسیار بیشتر از Dir-List است به عبارتی سرعت خیلی کمتر است)

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    منظورتون از جستجوگر چیه؟ لطفا واضح تر بگین.
    اگه ممکنه یه نمونه سورس هم بزارین.

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    تاپیک زیر بررسی کنین:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...یل&p=1309433
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    سلام علیکم
    ضمیمه زیر را بررسی کنید (البته بدون فولدرهای مخفی و سیستمی)

    موفق باشید
    آقای واژدی میشه از همین روش علاوه بر لیست کردن فولدر ها، تمام فایل های موجود در یک درایو رو هم لیست کرد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    سورس زیر رو ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط oYaMaa مشاهده تاپیک
    آقای واژدی میشه از همین روش علاوه بر لیست کردن فولدر ها، تمام فایل های موجود در یک درایو رو هم لیست کرد؟
    سلام علیکم
    ضمیمه پست 2 را بیشتر برای لیست کردن فولدرها پیشنهاد میکنم برای یافتن فایل ها میتوانیم از توابع api استفاده کنیم (ضمیمه پست 8 که آقای محست 15 زحمتش را کشیدن) اگه بخواهیم همچنان از کنترل های وی بی استفاده کنیم میتوانیم از تابع Dir یا کنترل File-List استفاده کنیم

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری تمام پوشه های موجود در یک درایو رو لیست کنم؟
    حتی پوشه های داخل زیر شاخه ها.
    با سلام
    به شیوه زیر هم میتوانید عمل کنید:

    'in the name of god
    'صل الله علی محمد و آله
    Dim File As Object, MainDirectory As Object, FileSystem As Object
    Set FileSystem = CreateObject("scripting.FileSystemObject")
    Set MainDirectory = FileSystem.GetFolder(InputBox("enter the main directory path."))
    For Each Folder In MainDirectory.SubFolders
    Text1 = Text1 & Folder.Path & vbNewLine
    For Each SubFolder In Folder.SubFolders
    Text1 = Text1 & SubFolder.Path & vbNewLine
    Text1 = Text1 & SubFolder.ParentFolder.Path & vbNewLine
    For Each File In SubFolder.Files
    Text1 = Text1 & File.Name & vbNewLine
    Next File
    Next SubFolder
    Next Folder
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : پنج شنبه 18 آبان 1391 در 20:09 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    سورس زیر رو ببینید.
    ممنون دوست عزیز، این سورس رو داشتم ولی اگر فرمت رو *.* قرار بدید، حالا به دلیل زیاد بودن فایل ها یا هرچی یه ارور به خط زیر توی همین سورس میده.مشکل از کجاست؟ و چطور بر طرف میشه؟
    همچین اگر تعداد فایل ها در یک درایو خیلی زیاد باشه، این برنامه نمیتونه خوب عمل کنه و نصف بیشتره فایل ها رو لیست نمیکنه!
    چاره چیه؟

  12. #12

    نقل قول: پیدا کردن پوشه های یک درایو

    یه سری اینجا بزنید ، ببنید جواب میده:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...328#post879328

تاپیک های مشابه

  1. لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 01:10 صبح
  2. پیدا کردن فیلد های تکراری
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 00:44 صبح
  3. پیدا کردن کلاینت‌های سرور
    نوشته شده توسط mhjb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 17:14 عصر
  4. پیدا کردن رشته های در یک رشته بزرگتر
    نوشته شده توسط Milad در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 22:45 عصر
  5. پیدا کردن گزینه های انتخاب شده در multiple select
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 22:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •