نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    سلام خدمت اساتید
    میشه راهنمایی کنین چجوری میشه از طریق جاوا اسکریپت یک تابع رو که که توی code behind نوشتم رو فراخونی کرد.
    برعکس این مورد رو(یعنی با دستورات سی شارپ یک تابع اسکریپتی رو فراخونی کنم) پیدا کردم ولی اینجوری شو نه!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون از شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    سلام
    کد های سی شارپ در سمت سرور است
    برای استفاده با جاوا اسکریپت باید درخواست به سرور بفرستید و تایع را صدا بزنید!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    سلام مجدد
    ایا واسه این کار واقعا روشی نیس؟
    والبته یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که ایا میشه از طریق جاوا اسکریپت خاصیت text یه lable رو مقدار دهی کرد؟
    ممنون میشه به این سوالات پاسخ بدین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    من خودم واسه سوال دوم اینو پیدا کردم ولی جواب نداد
    document.getElementById("Label1").innerText = "salam1"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    جواب سوال اول رو نمیدونم
    اما سوال دوم
    تا اونجایی که من تست کردم و میدونم در مورد label نمیشه چون وقتی تبدیل به کنترل های html میشه پارامتری مثل value نداره که بتونی از طریق جاوا بهش مقدار بدی
    اما در مورد کنترل های دیگه مثل تکست باکس این کار رو میشه کرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    اهان همون که پیدا کردی درسته فقط به جای innerText از innerHTML استفاده کن جواب میده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    ممنون ازت علی جون ....
    فقط میمونه جواب این سوال اولیه ...

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط ali_joon_1371 مشاهده تاپیک
    اهان همون که پیدا کردی درسته فقط به جای innerText از innerHTML استفاده کن جواب میده
    در ضمن برای راهنمایی بیشتر گاهی اون ای دی lable ممکنه فرق کنه (یعن وقتی دارین از صفحه view source میگیرین میبینین که ای دی چیزی دیگه ای شده و باید این ای دی رو تو کد قرار بدین.همین مشکل الکی بدجور حالمو گرفته بود ولی ...)
    فقط میمونه سوال اول که منتظر پاسخ اساتید میم.نم هنوز

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    خواهش میکنم. آره معمولا وقتی که از مسترپیج استفاده میشه اول آی دی همه کنترل ها اسم اون content place holder قرار میگیره
    مثلا ContentPlaceHolder1_Label1

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    تو سایت های خارجی یه سرچزدم و این نمونه رو پیدا کردم که خیلی قشنگ به صورت ایجکسی کار میکنه ولی مشکل اینه که من میخوام تسکت باکس زمان فراخوانی تابع مقدار بگیره نه همون اول بسم الله!
    نمونه رو یه نگاه بندازین متوجه عرایض بنده میشین
    فقط خواهشی دارم اینه که یه استاد جواب این پست رو بده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    اساتید کمک کنید لطفا

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    using System.Web.Services;
    using System.Web.Script.Services;

        [ScriptMethod, WebMethod]
    public static string docall()
    {
    return Fakhravary.Date.PersianCalander.Date_Style4(DateTi me.Now);
    }

            <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" EnablePageMethods="true">
    </asp:ScriptManager>
    <script type="text/javascript">
    function btnAccept_onclick() {
    PageMethods.docall(onSuccess, onFailure);
    }

    function onSuccess(result) {
    alert(result);
    }


    function onFailure(error) {
    alert(error);
    }
    </script>
    <input type="button" id="Button1" value="Accept" onclick="return btnAccept_onclick()" />

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    مهندس جان بابت کدت خیلی ممنون
    فقط اگه میشه بگو چطور میتونم توی این قسمت
    [ScriptMethod, WebMethod]
    public static string docall()
    {
    return Fakhravary.Date.PersianCalander.Date_Style4(DateTi me.Now);
    }


    تسکت باکسهای وب فرممو مقدار دهی کنم(میخام اونا رو همین سمت مقدار دهی کنم) یعنی مثلا بتونم بنویسم:
    [ScriptMethod, WebMethod]
    public static string docall()
    {
    txt1.text= "helllloooooooooooooo";
    txt2.text = "god by"

    return Fakhravary.Date.PersianCalander.Date_Style4(DateTi me.Now);
    }


    بازم ممنون و شرمنده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    این متد
    string docall()
    خروجی استرینگ داره
    return  txt1.text +" "+txt2.text; 

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    ممنون از شما مشکل اینجایه که توی متد اصلا txt1 , txt2 رو نمیشناسه.وگرنه به قول شما میشد خاصیت تکست اون ها رو در نهایت return کرد.
    میشه بفرمایین چجوری این تسکت باکس ها رو به متد بشناسونم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    اره تست کردم در حالت استاتیک نمی تونانید ابجکتها را بخونید.
    اطلاعات زیادی ندارم
    http://geekswithblogs.net/frankw/arc...spx-pages.aspx

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    اساتید دیگه نظری ندارن؟یعنی ایا اصلا نمیشه همچین کاری رو انجام داد؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    شما نمی توانید با جاوااسکریپت یک متد سمت سرور را کال کنید ( مگر با AJAX )
    من کد شما را به صورت زیر تغییر میدم


    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function TestCodeBehind() {
    document.getElementById('<%= Label1.ClientID %>').innerText = '<%= CodeBehind() %>';
    document.getElementById('<%= txt.ClientID %>').innerText = '<%= CodeBehind2() %>';
    return false;
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <input id="Button1" type="button" value="Sample One" onclick="TestCodeBehind()" />
    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text=""></asp:Label><br />
    <br />
    <asp:TextBox ID="txt" runat="server"></asp:TextBox>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>


    و

    protected string CodeBehind()
    {
    return "this is a string from C#‎‎‎‎ code behind " + DateTime.Now.ToString();

    }

    protected string CodeBehind2()
    {
    return "heloooooooooo";

    }

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت

    دوست عزیز من اطلاعات زیادی ندارم اما میشود با
    [ScriptMethod, WebMethod]
    این کار را کرد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت به وسیله کدهای ی شارپ
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 آبان 1391, 12:00 عصر
  2. سوال: دستکاری کد جاوا اسکریپت از طریق سی شارپ
    نوشته شده توسط sjhosseini در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 01:12 صبح
  3. صدا زدن یک روال سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط sponsor1977 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 02:23 صبح
  4. فرستادن آرایه به تابع در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mahdieh_khatibi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 19:45 عصر
  5. دسترسی به کنترل ها از طریق جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 15:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •