نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

  1. #1

    عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    سلام

    من یک پروژه ایجاد کردم و فقط یک صفحه default داره وقتی سایت رو روی هاست آپلود میکنم درست نشون میده ولی وقتی یه dll به فولدر bin اضافه میکنم خطا میده.این کار رو در 2 حالت امتحان کردم
    1- برنامه اول این dll اصلا استفاده نشده بود فقط داخل bin بود
    2- برنامه دوم این برنامه add refrence شده بود
    دسترسی ها رو هم چک کردم.خطا : One or more arguments are invalid (Exception from HRESULT: 0x80000003)

    -------------------------------------

    http://www.kohan-co.net

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    ورژن هات چک کن

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    ورژن هر دو یکی هست net3.5 فقط با این تفاوت که dll با vb.net هست ولی پروژه #C و اصلا در داخل کد استفاده نکردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    dllچی هستن؟

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    این dll نتیجه یک class library هست به زبان vb.net بعضی از توابع پر مصرف در ارتباط با تاریخ و دیتابیس و ... هست خودم نوشتم و تا حالا توی پروژه های زیادی استفاده کردم ولی تا حالا تو پروژه asp , سی شارپ تست نکرده بودم. بصورت دستی به web.config هم اضافه کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    vb , #C فرقی نداره.
    مشکل از جای دیگری باید باشه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زيباترين نقطه دنيا
    پست
    48

    Post نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    نقل قول نوشته شده توسط masoud60 مشاهده تاپیک
    سلام

    من یک پروژه ایجاد کردم و فقط یک صفحه default داره وقتی سایت رو روی هاست آپلود میکنم درست نشون میده ولی وقتی یه dll به فولدر bin اضافه میکنم خطا میده.این کار رو در 2 حالت امتحان کردم
    1- برنامه اول این dll اصلا استفاده نشده بود فقط داخل bin بود
    2- برنامه دوم این برنامه add refrence شده بود
    دسترسی ها رو هم چک کردم.خطا : One or more arguments are invalid (Exception from HRESULT: 0x80000003)

    -------------------------------------

    http://www.kohan-co.net
    باسلام .
    دوست عزيز پروژه ات رو بدون web.config آپلود كن تا مشكلت حل باشه

  8. #8

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    فایل config رو پاک کردم خطای زیر رو میده

    Configuration Error

    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Kohan, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. One or more arguments are invalid (Exception from HRESULT: 0x80000003)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen4707 مشاهده تاپیک
    باسلام .
    دوست عزيز پروژه ات رو بدون web.config آپلود كن تا مشكلت حل باشه
    مگه میشه!!!!! بدون کنفیگ

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زيباترين نقطه دنيا
    پست
    48

    Post نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    مگه میشه!!!!! بدون کنفیگ
    باسلام .
    آره دوست عزيز من الان سايتم web.config نداره

  11. #11

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    سلام

    من dll رو obfuscate کرده بودم در حالت عادی هیچ مشکلی نداره بخصوص در برنامه های ویندوز ولی روی هاست خطا میده (چرا نمیدونم؟؟!). ولی دوباره dll رو کامپایل کردم مشکل برطرف شد

    با تشکر از همه دوستان

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen4707 مشاهده تاپیک
    باسلام .
    آره دوست عزيز من الان سايتم web.config نداره
    میشه ادرس بدین

  13. #13

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    سايت بدون كانفيگ؟؟
    ميشه مگه؟

  14. #14

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    سايت بدون كانفيگ؟؟
    ميشه مگه؟
    سایت بدون کانفیگ نمیشه. وقتی شما فایل رو از روی هاست پاک میکنید با توجه به تنظیماتی که هاست داره یک فایل کانفیگ به شکل زیر ساخته میشه
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!--
    Please refer to machine.config.comments for a description and
    the default values of each configuration section.

    For a full documentation of the schema please refer to
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=42127

    To improve performance, machine.config should contain only those
    settings that differ from their defaults.
    -->
    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" />
    </system.web>
    </configuration>


    شما اگه روی تنظیمات سایت رو تغییر بدین فایل قابل مشاهده خواهد بود

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زيباترين نقطه دنيا
    پست
    48

    Post نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    میشه ادرس بدین
    دوست عزيز بفرمائيد. بنده در طول عمرم هيچ وقت دروغ نگفته ام حتي به شما
    http://www.kharazm-system.ir

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen4707 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز بفرمائيد. بنده در طول عمرم هيچ وقت دروغ نگفته ام حتي به شما
    http://www.kharazm-system.ir
    به هر حال جالبه.
    امنیت 0

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش سایت در internet explorer
    نوشته شده توسط sakbari در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 11:42 صبح
  2. عدم نمایش سایت در internet explorer
    نوشته شده توسط sakbari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 22:00 عصر
  3. سوال: عدم نمایش سایت توسط IE (روی IIS)
    نوشته شده توسط saeedirandoost در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 09:51 صبح
  4. عدم نمایش سیلورلایت روی هاست
    نوشته شده توسط jingiliboyz در بخش Silverlight
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 14:16 عصر
  5. عدم نمایش سایت در ترافیک بالا
    نوشته شده توسط realman در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 13:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •