نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

  1. #1

    مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    سلام دوستان ممنون از توجهتون
    کدهایی که برای backup و restore کردن دیتابیس نوشتم رو میذارم و ConnectionString که باید مشکل از همینا باشه
    ConnectionString:

    Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\QuranDB.mdf;Initial Catalog=QuranDB;Integrated Security=True;User Instance=True");


    Backup:

    public void CreateBackUp(string Path)
    {
    string Command = @"backup database QuranDB to disk='" + Path + "'";
    CMD = new SqlCommand(Command, DAl.Connection);
    DAl.Connect();
    CMD.ExecuteNonQuery();
    DAl.DisConnect();
    }



    Restore:

    public void RestoreBackUp(string Path)
    {
    SqlConnection.ClearAllPools();
    DAl.Connect();
    string FirstCommand = "ALTER DATABASE QuranDB SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE";
    CMD = new SqlCommand(FirstCommand, DAl.Connection);
    CMD.ExecuteNonQuery();
    string Command = @"restore database QuranDB from disk='" + Path + "'";
    CMD = new SqlCommand(Command, DAl.Connection);
    CMD.ExecuteNonQuery();
    DAl.DisConnect();
    }


    از دیتابیس بکاپ میگیره , restore میکنه و اطلاعات به درستی برمیگردن اما با بستن برنامه و اجرای دوباره ی ان در ارتباط با دیتابیس ارور میگیره و میگه فایل log همخونی با فایل اصلی نداره !! (بعد از restore و اجرای دباره ی برنامه این اتفاق میافته )
    ممنون از کمکتون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    دوستان منتظر نظراتتون هستم ، ممنونم از توجهتون

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    دوستان کسی تا بحال با چنین مشکلی برخورد نکرده
    connectionstring و کدهایی که برا Backup , restore نوشتم رو لطفا بررسی کنید ایرادشون کجاست ممنونم از لطفتون

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    دوست عزیز این کدو امتحات کنید البته ببخشید به C#‎‎‎ تبدیلش کنید زیاد تفاوتی ندارد



    rwd.command.CommandText = "ALTER DATABASE ["& Path1 & "\Insurance.mdf] SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE"

    'rwd.command = New SqlCommand()

    rwd.connection.Open()

    rwd.command.ExecuteNonQuery()

    rwd.connection.Close()

    rwd.command.CommandText = "USE master; RESTORE DATABASE ["& Path1 & "\Insurance.mdf]"& " FROM DISK ='"& path & "'"

    'rwd.command = New SqlCommand()

    rwd.connection.Open()

    rwd.command.ExecuteNonQuery()

    rwd.connection.Close()

    frmwaite.ShowDialog()
    frmwaite.MdiParent = Mainform


    MessageBox.Show("بازیابی داده ها با موفقیت انجام شد", "پشتیبان گیری", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information)




  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    ممنونم از توجهت دوست عزیز
    اره فقط باید کوئری هارو جایگزین کنم که باید همون کدی که نوشتم باشه
    در مورد connectionstring ی نیگا بهش بندازین بینم درسته و یه سوال : initial catalog که برابر با نام دیتابیس قرار میدیم چه کاریو انجام میده ؟
    و path 1 که تو کدها قرار دادین باید مسیر دیتابیس باشه درسته ؟

    دیتابیسم SqlExpress هست

    بازم ممنون

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    برای تعیین نام دیتا بیس از initial catalog استفاده میشه
    path1 منظور آدرس دیتابیسه

    دوست عزیز connection string را هم به این صورت بنویسید

    SqlConnection Connection = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\QuranDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True;Connection Timeout=60");

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    الان موقع بکاپ گیری هم بهم ارور میده میگه دیتابیس توسط process دیگه ای استفاده میشه ! باید چیکارش کنم ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    اینم کد بکاپ اگه مشکل داشت بگو تا خودم برنامشو براتون بزارم


    rwd.command.CommandText = "BACKUP DATABASE ["& Path1 & "\Insurance.mdf] TO DISK='"& path & "'"& " WITH NOFORMAT, NOINIT, SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10"


    rwd.connection.Open()

    rwd.command.ExecuteNonQuery()


    rwd.connection.Close()


    frmwaite.ShowDialog()


    frmwaite.MdiParent = Mainform


    MessageBox.Show("پشتیبان گیری با موفقیت انجام شد", "پشتیبان گیری", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information)


  9. #9

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس بعد از restore کردن دیتابیس

    ممنونم دوست عزیز لطف بزرگی کردی مشکل حل شد
    این کد رو نوشتم

    public void RestoreBackUp(string Path)
    {
    SqlConnection.ClearAllPools();
    DAl.Connect();
    string FirstCommand = @"USE master;ALTER DATABASE ["+Application.StartupPath+"\\QuranDB.mdf] SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE";
    CMD = new SqlCommand(FirstCommand, DAl.Connection);
    CMD.ExecuteNonQuery();
    string Command = @"restore database ["+Application.StartupPath+@"\QuranDB.mdf] from disk='" + Path + "'";
    CMD = new SqlCommand(Command, DAl.Connection);
    CMD.ExecuteNonQuery();
    DAl.DisConnect();
    }

    بازم ممنون از لطفت

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Restore کردن دیتابیس در زمان اجرا
    نوشته شده توسط Hafez در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 22:48 عصر
  2. سوال: مشکل در Restore کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط nilofarZilan در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 13:18 عصر
  3. سوال: مشکل در Restore کردن دیتابیس SQL Server 2000
    نوشته شده توسط Rocker در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:17 صبح
  4. مشکل در هنگام restore کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 مهر 1386, 12:16 عصر
  5. مشکل در Restore کردن دیتابیس.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 22:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •