نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فارسی کردن زبان پیش فرض وب سایت

  1. #1

    فارسی کردن زبان پیش فرض وب سایت

    سلام دوستان من میخوام تویه سایتم کاربری که وارد میشه به محض وارد کردن متنی داخل تکس باکس زبان پیش فرض اون فارسی باشه و اگه بخواد انگلیسی تایپ که کلید Alt +Shift رو وارد کنه تویه همین سایت جستجو کردم و این کد رو پیدا کردم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید.

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR"));




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: فارسی کردن زبان پیش فرض وب سایت

    بالای برنامه اینو بنویس

    using System.Globalization

    بعد تو یه گوشه از برنامه این تابع رو بنویس
    private void ChangeLanguageToFarsi()
    {
    try
    {
    CultureInfo farsi = new CultureInfo("fa-IR")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(farsi )
    }
    catch
    {
    }
    }

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: فارسی کردن زبان پیش فرض وب سایت

    اینجا رو ببین: http://hasheminezhad.com/kblayout

  4. #4

    نقل قول: فارسی کردن زبان پیش فرض وب سایت

    من از این فایل جاوااسکریپتی که تویه این سایت هست استفاده کردم http://www.farsitype.ir مشکلی که تویه جاوااسکریپت این سایت http://hasheminezhad.com/kblayout بود اینه که فقد میشه تویه تکس باکس فارسی وارد کرد اصلا دیگ نمیشه انگلیسی نوشت.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: تعیین زبان فارسی به عنوان پیش فرض در فرم ها
    نوشته شده توسط javad_parsa_pour در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آبان 1389, 22:16 عصر
  2. تعیین زبان فارسی به عنوان زبان پیش فرض
    نوشته شده توسط khani_prog در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 20:17 عصر
  3. سوال: چجوری زبان پیش فرض رو فارسی کنم؟
    نوشته شده توسط kebriya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 14:15 عصر
  4. تغییر زبان پیش فرض TextBox به فارسی ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 14:10 عصر
  5. زبان پیش فرض فارسی باشه
    نوشته شده توسط negar84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1384, 15:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •