نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل با Error Providers

  1. #1

    مشکل با Error Providers

    سلام و...

    دوستان من به شکل زیر از error Provider استفاده کردم ولی مشلی که وجود داره بعد از رفع مشکل
    باز هم علامت تعجب کنار تکس باکس هست ؟؟؟

    از متد clear هم استفاده می کنم باز هم نشون میده :


    کد :

    ry
    Dim eror As New ErrorProvider
    eror.Clear()
    If txtcode.Text = "" Then
    eror.SetError(txtcode, "کد کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txttitle.Text = "" Then
    eror.SetError(txttitle, "عنوان کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtmoalef.Text = "" Then
    eror.SetError(txtmoalef, "مولف کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txttranslate.Text = "" Then
    eror.SetError(txttranslate, "مترجم کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtnasher.Text = "" Then
    eror.SetError(txtnasher, "ناشر کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtprint.Value = 0 Then
    eror.SetError(txtprint, "شماره چاپ کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtpage.Value = 0 Then
    eror.SetError(txtpage, "تعداد صفحات کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txttotal.Value = 0 Then
    eror.SetError(txttotal, "تعداد موجودی کتاب را وارد کنید")
    Else '*************************
    ' اطلاعات رو ذخیره کن
    End If
    End If

    Catch ex As Exception

    End Try

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    سلام و...

    دوستان من به شکل زیر از error Provider استفاده کردم ولی مشلی که وجود داره بعد از رفع مشکل
    باز هم علامت تعجب کنار تکس باکس هست ؟؟؟

    از متد clear هم استفاده می کنم باز هم نشون میده :
    سلام دوست عزیز
    بعد از رفع مشکل باید از کد زیر استفاده کنی :

    eror.SetError(txttotal, "")


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    سلام
    شما توی else آخر هم باید اطلاعات رو ذخیره کنید هم eror.clear() رو اجرا کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    هرجایی آب ، نان ، شبکه ، یکم هم عکس باشد
    پست
    182

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    من همیشه از کد زیر استفاده میکنم
    If Trim(sn.Text) = ""Then
    ErrorProvider1.SetError(sn, " ")
    Me.sn.Focus()
    ExitSub
    Else
    ErrorProvider1.SetError(sn, "")
    endif

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    نقل قول نوشته شده توسط mahsa.admin مشاهده تاپیک
    من همیشه از کد زیر استفاده میکنم
    If Trim(sn.Text) = ""Then
    ErrorProvider1.SetError(sn, " ")
    Me.sn.Focus()
    ExitSub
    Else
    ErrorProvider1.SetError(sn, "")
    endif
    کد شما هم درسته ولی برای برنامه ایشون باید کدزیر

    eror.clear()

    نوشته بشه
    آخرین ویرایش به وسیله mhq1368 : پنج شنبه 25 آبان 1391 در 13:17 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    دوباره سلام و...

    سلام
    شما توی else آخر هم باید اطلاعات رو ذخیره کنید هم eror.clear() رو اجرا کنید
    دوباره اخطار ها رو پاک نمی کنه!



        Private Sub Insert()
    Dim eror As New ErrorProvider
    eror.Clear()
    If txtcode.Text = "" Then
    eror.SetError(txtcode, "کد کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txttitle.Text = "" Then
    eror.SetError(txttitle, "عنوان کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtmoalef.Text = "" Then
    eror.SetError(txtmoalef, "مولف کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txttranslate.Text = "" Then
    eror.SetError(txttranslate, "مترجم کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtnasher.Text = "" Then
    eror.SetError(txtnasher, "ناشر کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtprint.Value = 0 Then
    eror.SetError(txtprint, "شماره چاپ کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txtpage.Value = 0 Then
    eror.SetError(txtpage, "تعداد صفحات کتاب را وارد کنید")
    ElseIf txttotal.Value = 0 Then
    eror.SetError(txttotal, "تعداد موجودی کتاب را وارد کنید")
    Else '*************************
    Dim bind As New Bind
    bind = New Bind

    bind.Bind(dgv, "select b_code from TBL_Book where b_code=" & txtcode.Text)
    If dgv.RowCount > 1 Then
    MessageBoxEx.EnableGlass = False
    MessageBoxEx.Show(". این کد کتاب قبلا ثبت شده است" & vbCrLf & ". لطفا کد کتاب را تغییر دهید ", "خطا در ثبت اطلاعات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation)
    Else
    'ثبت داده ها
    eror.Clear() 'پاک کردن اخطار ها
    End If
    End If
    End Sub

  7. #7

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    مشکلش از این بود که من یه نوع ازش تعریف کرده بودم و بصورت مستقیم که از tollbox اضافش نکردم.

     Dim eror As New ErrorProvider


    مرسی از کمکهاتون.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    مشکلش از این بود که من یه نوع ازش تعریف کرده بودم و بصورت مستقیم که از tollbox اضافش نکردم.

     Dim eror As New ErrorProvider


    مرسی از کمکهاتون.


    به هر حالا خدارو شکر مشکلت حل شد

    ولی من خودم روش شما رو امتحان کردم درست بود مشکل نداشت
    فقط همون مشکل رو باید حل میکردی

  9. #9

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    نقل قول نوشته شده توسط JaVa مشاهده تاپیک
    مشکلش از این بود که من یه نوع ازش تعریف کرده بودم و بصورت مستقیم که از tollbox اضافش نکردم.

     Dim eror As New ErrorProvider


    مرسی از کمکهاتون.
    سلام میشه بگی چیطور اضافه کردی؟ چون من هم مشکل دارم

  10. #10

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    نقل قول نوشته شده توسط mahsa.admin مشاهده تاپیک
    من همیشه از کد زیر استفاده میکنم
    If Trim(sn.Text) = ""Then
    ErrorProvider.SetError(sn, " ")
    Me.sn.Focus()
    ExitSub
    Else
    ErrorProvider1.SetError(sn, "")
    endif
    سلام من هم از این کد استفاده می کنم ولی از قسمت .SetEr ارور میگیره
    میشه بگین چیطور باید استفاده کنم
    اولش باید ی متغییر از نوع ErrorProvider تعریف کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    dim errorprovider1 as new ErrorProvider

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: مشکل با Error Providers

    واستون با عکس توضیح میدم که کامل متوجه شین دوستان من
    نیاز به تعریف متغییر نیست .
    فقط باید شی ء Error Provider رو از Toolbox برنامه به فرمتون اضافه کنید . و با تیکه کدی که بالا دوستان گفتن اررور رو نمایش بدید .

    اول از همه باید مقدار اونو پاک کنی با این دستور :

    ErrorProvider1.Clear()

    دوم حالا هرجایی که میخوای ازش استفاده میکنی. واست ساده تر بگم شما میای یه عمل Select Sql انجام میدی . 2 حالت داره . یا جواب میگیری یا نه .

    اگ بگیری که مقدار رشته هاتو نشون میدی . اگه نگیری باید یه ارروری چیزی به کاربر نشون بدی حالا یا با Msgbox یا Lable یا Try ... Catch و یا با Error Provider

    سوم Error Provider به چند صورت استفاده میشه . 2 نمونش اینه :


    اول : بیای اررور خودتو به شی مورد نظر نسبت بدی

     If TxtUsername.Text = "" Then            ErrorProvider1.SetError(TxtUsername, "نام کاربری را وارد کنید") 





    اینجا اگه تکس باکس من خالی باشه و دکمه من زده بشه اررور میده که خالیه حالا شما میتونی زیبا تر کنیش و توی رویداد Leave تکس باکست بیای چک کنی و همون لحظه اررور رو ببینی . حالا سلیقش با خودتون .

    ************************************************** ****************

    دوم بیای از طریقSender خود Error Provider این کارو انجام بدی اینجوری :

    ErrorProvider1.SetError(sender, "نام کاربری و کلمه عبور صحیح نمی باشد")





    با این روش شکل اررور کنار دکمه ای که مسبب این خطاست قرار میگیره .



    یا حق

  12. #12

    نقل قول: مشکل با Error Providers

    سلام
    ممنون از جواب آقا بهروز
    من از این کد استفاده م کنم
    If TextBox1.Text = ""Then
    er.SetError(TextBox1, "نام طرف حساب الزامی است")
    TextBox1.Focus()
    Label1.ForeColor =
    Color.LightCoral
    Else

    er.SetError(TextBox1, "")
    Label1.ForeColor =
    Color.Black
    EndIf

    بار اول که درست عمل می کنه ولی بعد از پر کردن تکس باکس اون علامت از جلو تکس باکس نمیره


تاپیک های مشابه

  1. اشکال در error provider
    نوشته شده توسط rahil_2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1387, 01:00 صبح
  2. سوال: مشکل این error چیست؟
    نوشته شده توسط mojiprogrammer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 16:52 عصر
  3. مشکل [MSBuild Error] در دلفی 2007
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 08:06 صبح
  4. مشکل server error در سایت
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1385, 15:29 عصر
  5. مشکل Right To Left در Error Provider
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1384, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •