نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

  1. #1

    Unhappy مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

    با سلام و خسته نباشید ...
    یه سی ام اس کوچیکی دارم می نویسم , اما به یه مشکل کوچیکی برخورد کردم :
    وقتی برای ویرایش یه تیبل رو فراخوانی میکنه , نام دسته رو به درستی نمیاره :(


    $tabCat = getAllTable('categories');
    while($allCat = mysql_fetch_row($tabCat))
    {
    $idCat = $allCat[0];
    $catAddress = $allCat[1];
    $catName = $allCat[2];
    $Postid = $_GET['id'];

    echo "
    <option value='$idCat' >$catName</option>
    "; }


    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

    فکرکنم مشکل از این باشه :
    <option value='$idCat' >$catName</option>

    ببین این طوریش کن :
    <option value=".$idCat." >".$catName."</option>

    موفق باشید

  3. #3

    Question نقل قول: مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

    نه دوست عزیز ببینید , من 3 تا دسته دارم (کتاب , دانلود , فیلم)
    حالا وقتی من مطلب رو ویرایش میکنم , دقیقا دسته که قبلا انتخاب کردم رو نمیاره .
    مثلا همه رو روی "دانلود" که اولین دسته هست میاره ....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

    سوالتون خیلی نامفهومه , اینطوری سوال نمیپرسن
    اصلا دسته ای که قبلا انتخاب کردم رو نمیاره یعنی چی ؟
    کدوم قبلا ؟ بالاخره نمیاره یا همه رو روی "دانلود" که اولین دسته هست میاره
    اصلا این همه که میگید چیه ؟
    کامل توضیح بدین و روابط جداول و کد هاتون رو بگید و با کلی گویی و گنگ بودن به جواب نمیرسید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

    شما بايد زماني كه ليست دسته ها رو ايجاد مي كنيد چك كنيد ببينيد كه آي دي دسته با آي دي دسته جاري برابر هست يا نه؟ اگر بود عبارت
    selected='yes'
    براي اون option چاپ بشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

    نقل قول نوشته شده توسط Reza1607 مشاهده تاپیک
    شما بايد زماني كه ليست دسته ها رو ايجاد مي كنيد چك كنيد ببينيد كه آي دي دسته با آي دي دسته جاري برابر هست يا نه؟ اگر بود عبارت
    selected='yes'
    براي اون option چاپ بشه
    دقیقا مشکلم همینه الان میشه بگید این شرط رو باید کجا بنویسم ؟



                $tabCat = getAllTable('categories');
    while($allCat = mysql_fetch_row($tabCat))
    {
    $idCat = $allCat[0];
    $catAddress = $allCat[1];
    $catName = $allCat[2];
    $Postid = $_GET['id'];

    echo "
    <option value=".$idCat." >".$catName."</option>
    "; }


    آخرین ویرایش به وسیله mosavi7 : شنبه 27 آبان 1391 در 11:00 صبح

  7. #7

    نقل قول: مشکل آپدیت کردن دیتابیس از طریق select

    دوستان عزیز خیلی ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه ...

تاپیک های مشابه

  1. مشکل detach کردن دیتابیس در برنامه
    نوشته شده توسط ghrezahaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1394, 08:43 صبح
  2. restore کردن دیتابیس از طریق کنسول
    نوشته شده توسط roya2002_80 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:25 عصر
  3. سوال: آپدیت کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط drwatson در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1387, 22:50 عصر
  4. سوال: مشکل درج کردن فارسی از طریق MySQL command line
    نوشته شده توسط cs2007 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 18:13 عصر
  5. آپدیت کردن برنامه از طریق اینترنت
    نوشته شده توسط babak869 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 02:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •