مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا این آموزش مناسب هست و به دردتون میخوره و ادامه داده

رای دهنده
88. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله مناسب هست و ادامه داده شود

    87 98.86%
  • خیر به دردم نمی خورد و ادامه داده نشود بهتر است

    1 1.14%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 46 از 46

نام تاپیک: آموزش گام به گام yii

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    اضافه کردن منوی drop-down
    فایلی رو که حاوی فرممون هست رو باز کنید این فرم در مسیر protected/views/issue/_form.php قرار دارد ، سژس خطی رو که با کدهای زیر مطابقت میکنه رو پیدا کنید:



    <div class="row">
    <?php echo $form->labelEx($model,'type_id'); ?>
    <?php echo $form->textField($model,'type_id'); ?>
    <?php echo $form->error($model,'type_id'); ?>
    </div>




    این خط هایی که در بالا قرار دادیم احتیاج دارن که کمی برای شما روشن بشن که چی هستند. برای این کدها رو بفهمی نیاز داریم که به بعضی از کدهایی که در بالای فایل _form.php قرار دارند مراجعه کنیم که این کدها به شرح زیر هستند:


    <?php $form=$this->beginWidget('CActiveForm', array(
    'id'=>'issue-form',
    'enableAjaxValidation'=>false,
    )); ?>


    این متغیر $form که دارید میبینید متغیری است که با ویجت CActiveForm در Yii تعریف شده است.یا به عبارت دیگر تغیر $form یک نوعی از CActiveForm میباشد و از اون گسترش یافته است.البته باید بگم در مورد ویجت ها Widgets در فصل 9 به طور کامل توضیح داده خواهد شد. در حال حاضر ما میتونیم توسط درک CActiveForm. بهتر این مطالب رو درک کنیم.این رو میتونید تصور کنید که یک کلاس کمکی است که مجموعه ای از method ها "متدها" میباشد برای کمک به ما در ساخت یک فرم برای ثبت داده ها که مربوط به یک مدل کلاس داده است.در این مورد، این نشان داده شده است به وسیله مدل کلاس Issue .

    برای درک کامل متغیرها در فایل View ، اجازه دهید همچنین بررسی کنیم کدهای controller رو که رندر میکنه فایلهای view رو.همانطور که شما به یاد میآورید، یک راه برای پاس کردن داده ها از کنترلر به ویو به وسیله آرایه بود، کلیدها یا همون keys که نامهایی در دسترس هستند که در فایلهای View میتونید از اونها استفاده کنید. از آنجایی که عمل create برای ساخت یک Issue جدید استٰ متد controller رندر میکنه از IssueController::actionCreate(). این متد به صورت زیر است:




    public function actionCreate()
    {
    $model=new Issue;
    // Uncomment the following line if AJAX validation is needed
    // $this->performAjaxValidation($model);
    if(isset($_POST['Issue']))
    {
    $model->attributes=$_POST['Issue'];
    if($model->save())
    $this->redirect(array('view','id'=>$model->id));
    }
    $this->render('create',array(
    'model'=>$model,
    ));
    }

    اینجا ٰ مبینیم که وقتی view در حال رندر شدن استٰ اون ژاس کرده است به طور مثال از مدل کلاس Issueٰ که در دسترس خواهد بود در یک متغیر که اونو $model نامگذاری کردیم.خوب بیایید برگردیم به کدهایی که عهده دار رندر کردن فیلد Type برای ساختن Issue جدید اط طریق فرم ورودی بود. خط اول است:


    $form->labelEx($model,'type_id');



    این خط استفاده کرده از متد CActiveForm::labelEx() برای رندر یک lable html برای ویژگی typr_id مدل issue .این میگیره در یک نمونه از مدل کلاسٰ و ویژگی مدل مربوطه کخ ما میخواهیم یک برچسب باشد را تولید می کند.مدل کلاس Issue::attributeLabels() روشی خواهد بود برای استفاده lable . اگر ما نگاهی به این روش بندازیم ٰ ما میبینیم که ویژگی type_id مثل یک lable یا برچسب ترسیم شده است.که در حال حاظر همان چیزی است که ما می خواهیم.


    public function attributeLabels()
    {
    return array(
    'id' => 'ID',
    'name' => 'Name',
    'description' => 'Description',
    'project_id' => 'Project',
    'type_id' => 'Type',
    'status_id' => 'Status',
    'owner_id' => 'Owner',
    'requester_id' => 'Requester',
    'create_time' => 'Create Time',
    'create_user_id' => 'Create User',
    'update_time' => 'Update Time',
    'update_user_id' => 'Update User',
    );
    }


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    مطالبتون واقعا عالی بود مرسی از زحماتتون میشه لطفا فایل pdf همین آموزشارو برامون بزارین؟

  3. #3

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    میشه به فایل PDF هم قرار بدید؟؟

  4. #4

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    علت خطای مسیر زمان اجرا اپلیکیشن معتبر نیست.

    با سلام دوستان علت خطای زیر چیست :
    CException

    مسیر زمان اجرا اپلیکیشن معتبر نیست. اطمینان حاصل کنید این دایرکتوری قابل نوشتن توسط وب سرور می باشد.

    لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرم

    خدا هر چی خواستین بهتون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    سلام
    فولدر های run time و asset باید در سرور قابل نوشن باشند
    یعنی permission آنها را read and write قرار دهید .

  6. #6

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    با سلام خیلی وقت بود که yii‌رو ادامه ندادم در حدی که نسخه 2 اون هم درست شده از این به عد پست هایی که قرار میدم مربوط به نسخه 2 هستش البته تفاوت های خیلی زیادی بین نسخه 2 و 1 در مورد کد نویسیش نیست اگر شد حتما ادامه کار رو خواهم نوشت

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. آموزش گام به گام و تصویری فارسی
    نوشته شده توسط handinux در بخش Android Studio
    پاسخ: 66
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1391, 23:52 عصر
  2. آموزش گام به گام جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اسفند 1386, 22:16 عصر
  3. آموزش گام به گام و تصویری فارسی 2
    نوشته شده توسط handinux در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 15:51 عصر
  4. آموزش گام به گام جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 13:48 عصر
  5. آموزش گام به گام کار با پلت کامپوننتهای دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1383, 17:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •