نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: در مورد تبدیل یک عدد در مبنای 10 به مبنای 2

  1. #1

    در مورد تبدیل یک عدد در مبنای 10 به مبنای 2

    سلام دوستان
    برنامه زیر یک عدد در مبنای 10 رو به مبنای 2 تبدیل میکنه .
    دوستان می تونن مرحله به مرحله توضیح مختصری بدن ؟

    برای مثال ورودی عدد 5 می شود : 101
    چگونه ؟
    عدد 50 استفاده شده برای چیه ؟

    در ضمن حلقه ی for استفاده شده کارش چیه ؟

    using namespace std;

    void vbinary(int ivalue);

    int main(int argc, char *argv[])

    {
    int ivalue;
    cout <<"enter a number (base 10) for conversion to "
    << "binary -> " ;
    cin >> ivalue;
    vbinary(ivalue);

    system("PAUSE");
    return EXIT_SUCCESS;
    }

    void vbinary(int idata)
    {
    int t = 0;
    int iyourarray[50];
    while (idata !=0){
    iyourarray[t] = (idata % 2);
    idata =idata / 2 ;
    t++;
    }


    for (--t; t>=0;t--)
    cout << iyourarray[t];
    cout << endl;
    }

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: در مورد تبدیل یک عدد در مبنای 10 به مبنای 2

    اول این که شما همون طور که میدونی برای تبدیل از مبنا یک عدد به مبنا مثلا عدد 2 باید اون عدد رو بصورت متوالی به 2 تقسیم کرد (تا وقتی که خارج قسمت 0 بشه)و باقیمانده ها و خارج قسمت اخری میشد عدد تو مبنا2
    این برنامه هم این جوری کار می کنه شما فرض کن عدد و.رودی همون 5 ایه که گفتی 5 میره داخل حلقه while خط 22
    تو خط 23 خونه اول ارایه ای که از قبل تعریف کردیم( اون 50 طول ارایست شما می تونستی 5 بزاری ولی خوب اگر عددت تو مبنا 2 بیشتر از 5 رقم میشد دیگه درست نشون نمیداد ) رو برابر باقیمانده تقسیم به 2میزاره
    تو خط 24 عدد رو به 2 تقسیم می کنه و تو خط 24 میره به خونه بعدی ارایه و این کار همین جوری ادامه پیدا می کنه تا خارج قسمت تقسیم 0 باشه
    خوب حالا وقتی که برنامه از حلقه While خارج شد یک ارایه داریم که محتویاتش میشن خونه 1: باقیمانده اولین خونه2 :باقیمانده دومین خونه ... خون n :خارج قسمت اخری
    که خوب حالا کافیه محتویاتن ارایه رو از اخر به اول نشون بدیم خط 29 و30
    البته این برنامه رو کاملترشو قبلا برای یک نفر نوشته بودم می تونی اونو هم نگاه کنی

    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%A8%D9%87-16

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: یه سوال در مورد تبدیل عدد به حروف
    نوشته شده توسط jaberaghidat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 09:19 صبح
  2. یک مشکل در مورد تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در دلفی لطفا کمک
    نوشته شده توسط داود شکوهی نیا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 12:10 عصر
  3. در مورد تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1384, 14:51 عصر
  4. تبدیل یک عدد به معادل حروفی آن ؟
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •