نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال متن به Word

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    salman_s_mp@yahoo.com
    پست
    21

    ارسال متن به Word

    با سلام
    من یک متن در VB أماده کردم حالا میخام بفرستمش تو Word و اینکه بتونم تنزیمات صفحه مثل اندازه کاغز و Alignment و فاصله از حاشیه ها رو هم انجام بدم اکه مثال باشه که خیلی ألی میشه (( حیثیتیه، واسه ادارمون میخام - یه برنامه خیلی مبتدی و ساده اس همش4-5 تا فرم داره، واسه اینکه بدونن کی ضامن وام کی شده و با توجه به حقوقش جقدر دیکه میتونه ضامن بشه - اکه از دوستان کسی خاست Mail بزنه تا با سورسش بدم Salman_s_mp@yahoo.com - بابا معرفتو ببین))

    در ضمن در مورد برنامه نویسی VBA اکه منبعی میشناسین ممنون میشم معرفی کنید

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    salman_s_mp@yahoo.com
    پست
    21
    کس نخارد پشت من
    آقا من خودم جوابم رو پیدا کردم از همه دوستانی که زحمت کشیدن ممنونم حالا هم یه حالی بهتون میدم جوابش رو میزارم که خیلی راحت بود

    برای ساختن یک فایل template :
    1- ورد را باز کنید.
    2- از منوی فایل گزینه new را انتخاب کنید.
    3- از پنجره باز شده به General tab رفته پس از انتخاب blank document در قسمت create new ، template را انتخاب کنیدو سپس ok.
    4- بر یک جای خالی از منوی بالا راست کلیک کنید و گزینه forms را انتخاب کنید.
    5- شروع به تایپ متن خود کنید و هر کجا متغیری لازم شد از نوار ابزار ایجاد شده text form field را انتخاب کنید و سپس به تایپ ادامه دهید.
    6- در انتها بر روی متغیرهایی که در متن ایجاد کردید راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید و برای آنها نام مناسب انتخاب کنید و ... ما یکی با نام MyTextField می‌سازیم.
    7- فایل رابا نام MyTemplate ، save کنید.
    حالا می‌توانید از درون یک برنامه VB از این فایل استفاده کنید و مقدار متغیرها را وارد کرده و پرینت بگیرید. برای اینکار به ترتیب زیر عمل کنید.
    1- بعد از باز کردن یک پروژه استاندارد از word ، reference بگیرید.یعنی از منوی project ، گزینه references را انتخاب و از آنجا microsoft word x را چک بزنید و ok .
    2- حالا به تعداد متغیرهایی که در فایل MyTemplate تعریف کردید text box روی فرم قرار دهید. فعلا یکی با نام txtMyTextField قرار می‌دهیم.
    3- یک command button برای اجرای برنامه روی فرم بگذارید.
    4- کد زیر را کپی و در قسمت general declaration فرم paste کنید.
    کد:
    Dim wd As Word.Application
    Private wdDoc As Word.Document

    Private Sub Command1_Click()
    Set wd = New Word.Application
    Set wdDoc = New Word.Document
    wd.Visible = True
    Set wdDoc = wd.Documents.Add("C:\MyTemplate.dot")
    wdDoc.FormFields("MyTextField").Range = txtMyTextField.Text
    wdDoc.PrintPreview
    'wd.PrintOut
    End Sub

    Private Sub Form_QueryUnload(Cancel As Integer, UnloadMode As Integer)
    wd.Quit False
    Set wd = Nothing
    Set wdDoc = Nothing
    End Sub
    حالا می‌توانید برنامه را اجرا کنید.
    اگر می‌خواهید مستقیما پرینت بگیرید باید خط wd.printout را از حالت comment خارج کنید.
    البته می‌توانید بعد از آنکه کارایی برنامه را دیدید کدهایی را که باعث دیده شدن word هستند حذف کنید و کاربر اصلا متوجه استفاده از ورد نشود.

    عزت زیاد

تاپیک های مشابه

  1. نمایش محتویات یک فایل word بر روی فرم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 13:04 عصر
  2. تبدیل محتویان فایل word به اکسس
    نوشته شده توسط amindiary در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 16:44 عصر
  3. ذخیره اطلاعات فایل WORD یا RTF ذخیره در SQL و نمایش آن؟
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 23:57 عصر
  4. ذخیره یک فایل word در بانکsql
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 13:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •