نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

  1. #1

    Exclamation پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    سلام دوستان خواستم بدونم میشه متن تمام تکس باکس های صفحه رو بدون پست بک و یا استفاده از آپدیت پنل پاک کرد یا نه ممنون می شم اگه راهنمایی کنید و کد بزارید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    سلام این کد رو بنویسید


    <div>

    <asp:ScriptManager ID="sr" runat="server"></asp:ScriptManager>
    <asp:UpdateProgress ID="pro" runat="server" AssociatedUpdatePanelID="w" DisplayAfter="1">
    <ProgressTemplate>
    </ProgressTemplate>
    </asp:UpdateProgress>
    <asp:UpdatePanel ID="w" runat="server">
    <ContentTemplate>
    <asp:TextBox ID="txt1" runat="server"></asp:TextBox>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>
    <asp:Button ID="btn" runat="server" Text="sasda" onclick="btn_Click" />
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>

    </div>


    کد درون دکمه


    txt1.Text = string.Empty;
    TextBox1.Text = string.Empty;

  3. #3

    نقل قول: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    نقل قول نوشته شده توسط mhq1368 مشاهده تاپیک
    سلام این کد رو بنویسید


    <div>

    <asp:ScriptManager ID="sr" runat="server"></asp:ScriptManager>
    <asp:UpdateProgress ID="pro" runat="server" AssociatedUpdatePanelID="w" DisplayAfter="1">
    <ProgressTemplate>
    </ProgressTemplate>
    </asp:UpdateProgress>
    <asp:UpdatePanel ID="w" runat="server">
    <ContentTemplate>
    <asp:TextBox ID="txt1" runat="server"></asp:TextBox>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>
    <asp:Button ID="btn" runat="server" Text="sasda" onclick="btn_Click" />
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>

    </div>


    کد درون دکمه


    txt1.Text = string.Empty;
    TextBox1.Text = string.Empty;
    ممنون از جوابتون ولی می خوام بدون آپدیت پنل باشه آخه نمی خوام اطلا داخل کد بیهایند برم درسته که برای کاربر پست بک نمی خوره ولی در واقعه کد داخل پیج لود خودم بازم اجرا می شه می خوام اینجوری نباشه و این کد اجرا نشه وتاجایی که امکان داره از آپدیت پنل هم استفاده نکنم و در Clinet side اجرا بشه. در واقع می خوام در OnClientClick یه تابع jquery و یا هر چیز دیگه ای باشه که این کار رو در همین صفحه Client Side برام انجام بده و متن textBox ها رو پاک کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله darkwish : دوشنبه 29 آبان 1391 در 22:45 عصر دلیل: اصلاح متن

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    کسی نمی تونه در این زمینه به ما کمک کنه؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    از جاوا استفاده کن
    یه button از نوع HTML بزار
    چون اگه از Button های asp استفاده کنی و این کد رو توی OnClientClick بنویسی بعد از این که onclientclick اجرا شد onclick هم اجرا میشه و صفحه post back میشه
    بعدش توی رویداد onclick اینو بنویس
    document.getElementById("<%=TextBox1.ClientID%>").  value="";

  6. #6

    نقل قول: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    نقل قول نوشته شده توسط ali_joon_1371 مشاهده تاپیک
    از جاوا استفاده کن
    یه button از نوع HTML بزار
    چون اگه از Button های asp استفاده کنی و این کد رو توی OnClientClick بنویسی بعد از این که onclientclick اجرا شد onclick هم اجرا میشه و صفحه post back میشه
    بعدش توی رویداد onclick اینو بنویس
    document.getElementById("<%=TextBox1.ClientID%>").  value="";
    میشه کد کامل تابع جاوا اسکریپت رو بزارید در ضمن اگه چند تا تکس باکس باشه باید چیکار کنم به جایTextBox1 باید چی بزارم !!!
    میشه یه مثال برازید ممنون

  7. #7

    نقل قول: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    سلام
    یه function بنویس اسمشو هرچی می خوای بذار. داخل این فانکشن قطعه کد بالا رو بذار. بعد این فانکشن رو بذار داخل onclick.
    سادش رو می تونی اول تویه نت پد واسه html تست کنی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button

    سلام

    در تکمیل صحبت های دوستان

    کد بصورت زیر می شود

    <script type="text/javascript">
    function TextC() {
    document.getElementById("<%=TextBox1.ClientID%>"). value="";
    document.getElementById("<%=TextBox2.ClientID%>"). value="";
    document.getElementById("<%=TextBox3.ClientID%>"). value="";
    document.getElementById("<%=TextBox4.ClientID%>"). value="";
    document.getElementById("<%=TextBox5.ClientID%>"). value="";
    }
    </script>


    و اینطوری فراخوانی می کنید

    <asp:Button ID="btnSearch" runat="server" OnClientClick="TextC();" />


    یا

    <input type="button" value='' ID="btnSearch" OnClientClick="TextC();"/>


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک کردن متن همه تکست باکسهای صفحه
    نوشته شده توسط حامد_رشنو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1390, 12:48 عصر
  2. ابی کردن متن textBox
    نوشته شده توسط kiuhnmgtrdcv در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1388, 11:37 صبح
  3. سوال: پاک کردن متن تکراری از تکست
    نوشته شده توسط albalooband در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 18:22 عصر
  4. پاک کردن متن فایل txt
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1383, 09:50 صبح
  5. اشکال در پاک کردن محتوای TextBox به وسیله for each
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1382, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •