نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آشنایی با این شیوه از برنامه نویسی

  1. #1

    آشنایی با این شیوه از برنامه نویسی

    سلام دوستان عزیز میخواستم در مورد برنامه نویسی شی گرا اطلاعاتی بدست بیارم برنامه ای با کلاس ها هم نوشته ام ولی میخواستم اگر دوستان اطلاعاتی در مورد این کدها دارند در این تاپیک بگذارند. ممنون میشم.

    کلاسی به اسم phone داریم مثلا:

    1.
    Phone* Start_ptr = NULL;
    Phone* current = NULL;

    تعریف این کد در کجا قابل قبول هست؟

    2.
     Phone *next;


    3.و اگه میشه این کد
    void Add_new()
    {
    Phone* temp = new Phone;
    Phone* temp2 = Start_ptr;

    clrscr();

    cout << "Enter the name : ";
    cin >> temp->name;
    cout << "Family : ";
    cin >> temp->family;
    cout << "Phone number : ";
    cin >> temp->tel;
    البته از این قسمت
    temp->next = NULL;

    if ( Start_ptr == NULL )
    {
    Start_ptr = temp;
    }

    else
    {
    while( temp2->next != NULL )
    {
    temp2 = temp2->next;
    }
    temp2->next = temp;
    }

    return;

  2. #2

    نقل قول: آشنایی با این شیوه از برنامه نویسی

    سلام.

    1. منظورتون از اینکه "تعریف در کجا قابل قبوله" چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
    2. اگه میشه "این کد" چی؟

    لطفا سوال خودتون رو به صراحت مطرح کنید، در غیر اینصورت به ناچار اونو حذف خواهم کرد.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: آشنایی با این شیوه از برنامه نویسی

    این چیزی که اینجا نوشتید بیشتر مربوط به اشاره‌گر و لیست پیوندی هست تا مفهوم شی گرایی.

    یک و دو یکی هستن دیگه. تعریف اشاره‌گر به کلاس. آدم شک می‌کنه اونظور که ادعا دارید خودتون کد رو نوشتید یا نه. حالا مهم نیست.

    اینکه ستاره چسبیده باشه به اسم کلاس یا به اسم متغیر و یا اول NuLL بشه یا نشه هیچ فرق خاصی نداره. می شه اول Null نباشه و بعدا NULL کرد.

    از لحاظ کد نویسی همه جا قابل قبول هستن. اما از نظر الگوریتمی و مفهومی اگه نیت لیست پیوندی باشه جایگاه خودشون رو دارن که کدتون رو بذارید بهتر می شه توضیح داد.

  4. #4

    نقل قول: آشنایی با این شیوه از برنامه نویسی

    نه من این کد رو ننوشتم من یک برنامه دیگه با کلاس ها نوشتم /میخاسم بدونم این نوع تعریف ها کجای کلاس باید نوشته بشن
    PUBLIC یا PRIVATE
    واما این قسمت :اگه میشه "این کد" چی؟
    این کد رو هم توضیح بدید...
    ضمیمه کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: آشنایی با این شیوه از برنامه نویسی

    ببین این private و public توی کلاس مینویسند مشخص میشه سطح دسترسیشون چجوریاس :
    class test
    {
    public:
    int a;
    private:
    int b;
    };
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadali1375 : پنج شنبه 02 آذر 1391 در 00:07 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 14:01 عصر
  2. شیوه های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط alireza643 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 10:33 صبح
  3. آیا در این سایت کسی از RadASM برای برنامه نویسی استفاده میکنه ؟
    نوشته شده توسط C.c0d3r در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 14:31 عصر
  4. آشنایی با برنامه نویسی اسمبلی ویندوز - قسمت‌های 1/2/3
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 36
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1385, 13:27 عصر
  5. خواهش می کنم این چند مورد را در برنامه نویسی رعایت کنید
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 07:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •