نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

    با سلام
    همانطورکه می دانیم در طراحی وب سایت از فونتهایی استفاده می کنیم که نوعی سنتی هستند
    مثل tahoma
    من می خوام از یک فونت خاص در سایت استفاده کنم ، می دونم که خود فایل فونت باید در سایت قرار گیرد
    اما چطور از آن استفاده کنم
    شرط اصلی در استفاده این هست که همه بازدید کنندگان سایت بتونن اون رو به یک شکل و با همون فونت ببینند

  2. #2

    نقل قول: استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

    <style type="text/css">
    @font-face {
    font-family: cool_font;
    src: url('font/danstevis.otf');
    }
    p.custom_font{
    font-family: cool_font; /* no .ttf */
    font-size: 18px;
    color:#CD5C5C;
    direction: rtl;

    }
    </style>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

    سلام دوست عزیز.
    شیوه صحیح استفاده از فونت ها در صفحات وب اینطوری هستش.
    روشی که مهرداد گذاشته درسته اما فقط تو سیستم عامل ویندوز کار میکنه.
    این روش کاملش هست.


    @font-face {
    font-family: "byeka";
    src: url("font/BYekan.eot?#") format("eot"),
    url("font/BYekan.woff") format("woff"),
    url("font/BYekan.ttf") format("truetype");
    }


    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

    من تو جستجو هام همین نمونه و دیدم و به این موضوع که فرمودید اطلاع نداشتم.اما تشکر که کد جدیدی گذاشتید

  5. #5

    نقل قول: استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

    http://www.wedesign.ir/css/css3-font...-font-firefox6
    توی این لینک یه پکیج از فونت های قابل استفاده در وب هست که همشون اصلاح شدن تا با تمام مرورگر ها سازگار باشن.
    فقط در نظر داشته باشید که توی IE6 کار نمیکنن

  6. #6

    نقل قول: استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

    يه سري به اين سايت بزن فوتت بايد بهش بدي خودش ميسازه برات + سي اس اسش م بهت ميده خيلي خوبه

    http://www.kirsle.net/wizards/ttf2eot.cgi

  7. #7

    نقل قول: استفاده از فونتی غیر از فونت های معمول در طراحی وب سایت

    دانلود پیکیج فونت اصلاح شده
    دیگه راحتی با دانلود این پکیج! هم فونت هست و هم نمونه و سایز
    منبع wedesign

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فونت های مخصوص فارسی در صفحات وب با استفاده از ajax
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 20:31 عصر
  2. کمپانی های حرفه ای طراحی وب سایت خارجی
    نوشته شده توسط denjoores در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 00:24 صبح
  3. استفاده از فونت های فارسی در موبایل
    نوشته شده توسط vahidsadeqi در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 21:39 عصر
  4. چگونه می توان از فونت های یونیکد در وی بی استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1384, 14:37 عصر
  5. نصب فونت های مورد استفاده در برنامه
    نوشته شده توسط @AM!R! در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •