نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درخواست قالب

  1. #1

    درخواست قالب

    سلام دوستان من این سایت و طراحی کردم http://f-ramezani.ir

    صفحات زیادی نداره
    یک قالی کلی داره و فقط وسط اون قالب هی عوض میشه کلا زیر 10 تا صفحه ساده داره

    این سیستم و دارم گسترش میدم میخوام وبلاگی کنم یعنی هرکی راحت توش یوزر بسازه واسه خودش و یک وبلاگ از این سایت بگیره

    این سایت برای استاد ها است
    و باید سنگین باشه مثل همین قالب الانش
    منتها میخوام تو این قالب که میخوام یجای حرفه ای در نظر گرفته شده باشه که کاری کنم که عکس صاحب وبلاگ اونحا نشون داده باشه ( مثل درباره نویسنده بلاگفا ) و یک قسمت هم واسه اسلاید شو

    کسی چیزی داره راهنمایی کنه منو یا لطف کنه بهم بده ؟

  2. #2

    نقل قول: درخواست قالب

    سلام.
    ببخشید من یه سوال دارم....میشه توضیح بدید این تاریخی که جلوی ارسال ها خورده رو چجوری ایجاد کردید؟

  3. #3

    نقل قول: درخواست قالب

    $persian->date('complete');

    کلاسشو برات فرستادم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: درخواست قالب

    ممنون...ولی با php کار شده.
    من asp منظورم بود.
    ممنون.

  5. #5

    نقل قول: درخواست قالب

    توابع خیلی پیچیده ای نداره دوست عزیز ! ایف و الس ساده ! برش گردون به asp

  6. #6

    نقل قول: درخواست قالب

    برای اسلاید شو سوالتون چیه؟منظورتون ایجاد اسلاید شو و وصل کردن به بانکه؟
    عرض و ارتفاعی که برای اسلاید شو مد نظرتونه رو بگید تا کدی براتون بفرستم.

  7. #7

تاپیک های مشابه

  1. درخواست قالب برای سایت کاریاابی
    نوشته شده توسط sara_1365 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 08:52 صبح
  2. حرفه ای: درخواست قالب
    نوشته شده توسط peachcms در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1390, 20:36 عصر
  3. درخواست قالب دیتا لایف
    نوشته شده توسط unit001 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مرداد 1389, 22:19 عصر
  4. سوال: درخواست قالب های مذهبی
    نوشته شده توسط manutd1 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1388, 16:58 عصر
  5. درخواست کمک در طراحی قالب برنامه
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 17:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •