نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

  1. #1

    Question بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    با سلام
    من میخوام یک اسکریپت بنویسم که تعداد لایک هر مطلب رو تو فایل ذخیره کنه . یعنی هربار که لایک میشه مقدار لایک های مربوطه تو فایل مربوطه +1 بیشتر بشه.
    الان دو تا الگوریتم داریم واسه ذخیره

    1-یک فایل به نام likes.txt باشه که تو هر سطر شماره پست و تعداد لایکش ذخیره شه و هروقت که لایک میشه اسکریپت بیاد با استفاده از تابع explode شماره مربوط به پست رو پیدا کنه و به تعداد لایک هاش یکی اضافه کنه و سپس همه متن هارو ذخیره کنه.

    2- واسه هر پست یک فایل فرضا با نام like54268.txt داشته باشیم که اینجا 54268 شماره پست هست. هروقت که لایک شد بیاد تو این فایل تعدادرو +1 کنه

    الان سوالم اینجاست که کدوم یکیشون بهینه تره و فشار کمتری به سرور میاره و سرعتش بالاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    سلام
    دوست عزیز شما از sql اسفاده کن خیلی بهتریه همونجایی که ID رو سیو کردید از sql استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    بهتره از mysql استفاده کنی

  4. #4

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    اگه خواستی برات مینویسم اینجا روش کارش

    ابته من این روشی که شما برای لایک گذاشتین برای visit گذاشتم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    سلام دوست عزیز.
    طبق نظر دوستان اگر از mysql استفاده کنید سرعت خیلی بیشتری داره و کدنویسی شما هم راحت تر میشه.
    و یک نکته دیگه این که اگر پست ها عمومی هست و هرکسی میتونه لایک کنه باید براش ip filtering هم در نظر بگیرید که مثلا یک کاربر نیاد یک پست رو با یک ip صد مرتبه لایک کنه.
    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    یعنی کلا به نظرتون اگه الگوریتم به یک شکل باشه سرعت کار با mysql بیشتر از file txt هست ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    بله. در ضمن اگر دایرکتوری فایل ها مشخص بشه امکان دستکاری فایل ها نیز وجود داره.

  8. #8

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    یه مثال ساده میزنم.

    برا ساختش!(البته اینو برا ادامه مطلب میگم که مثلا یه صفحه ساختی
    sss.php
    بعد جلوش با آیدی نشون میدی
    sss.php?id=5
    )

    اول شما باید مقدار آیدی که میخواین به اون امتیاز بدین رو پیدا کنین:


    $ID = $_GET['id'];


    شما یه فرم ایجاد میکنی:


    echo '<form action="like.php" target="_blank" method="post">';
    echo '<input type="submit" name="like" value="لایک کنید"/>'."\n";

    echo '<input type="hidden" name="id" value="'.$ID.'" ">';


    خوب این فرم! آیدی رو هم پیدا کردیم! شماره آیدی رو با یه hidden انتقال میدیم.

    بعدش تو صفحه ی like.php اینا رو میزنم:
    <?php
    require_once 'config.php'
    ?>
    <?PHP

    $server=mysql_connect(HOST,USER,PASS);
    ?>
    <?php
    mysql_select_db("madrese",$server);

    ?>
    <?PHP
    $id=$_POST['id'];
    $table=mysql_query("SELECT * FROM `matlab` WHERE `id` = '$id'");

    $row=mysql_fetch_assoc($table);
    /*_____ Begin Updating like _____________*/
    $like = $row['like']+1;
    mysql_query("UPDATE `matlab` SET `like` = '$like' WHERE `id` = '$id'");
    /*_____ END Updating like _______________*/


    ?>

    امتیاز وارد شد!

    اگه برا آدرس هاست واینا از config.php استفاده میکنی requir باید باشه.(البته من اینجا انتخاب دیتابیس رو تو خود فرم گذاشتم)


    <?PHP

    $server=mysql_connect(HOST,USER,PASS);
    ?>
    <?php
    mysql_select_db("madrese",$server);

    ?>


    صفحه ی sss.php هم دیگه خودتون باید بسازیدش و بستگی به mysql عوضش کنین دیتابیس و تیبل هارو .

    آیپی رو هم خودتون تنظیم کنین

  9. #9

    نقل قول: بررسی الگوریتم سیستم لایک کردن مطالب

    خیلی ممنون از راهنمائیهاتون

تاپیک های مشابه

  1. بررسی الگوریتم DES (مقاله)
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 00:22 صبح
  2. طریقه آرشیو کردن مطالب در وب سایت
    نوشته شده توسط aliprogrammer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1384, 16:13 عصر
  3. پیشنهاد برای تخصصی تر کردن مطالب
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1383, 16:11 عصر
  4. بررسی طرح سیستم عامل ملی و سازگاری آن با محیط دات نت
    نوشته شده توسط AMIR_HOSSEIN1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1383, 06:45 صبح
  5. الگوریتم های فیلتر کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط shadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 08:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •