نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال اس ام اس طولانی (PDU)

  1. #1

    ارسال اس ام اس طولانی (PDU)

    سلام

    من با کد زیر مشکل دارم برای ارسال پیامک فقط یه پیام میتونم ارسال کنم و برای ارسال پیامک بیشتر نمیشه و خطا میده و میگه که بیش از 70 کاراکتر فارسی و 160 کاراکتر انگلیسی مجاز نیست.

    من از دی ال ال ( PDUConverter.dll ) و مودم gsm

                Dim pdu As SmsSubmitPdu

    Dim alert As Boolean = False
    Dim unicode As Boolean = True
    If Not (alert OrElse [unicode]) Then
    pdu = New SmsSubmitPdu(sms, Phone_number, "")
    Else
    Dim dcs As Byte
    If Not (alert OrElse Not [unicode]) Then
    dcs = ReservedCodingGroup.NoClass_16Bit
    TextBox4.Text = dcs
    ElseIf Not (Not alert OrElse [unicode]) Then
    dcs = DataCodingScheme.DataCoding.Class0.ToString
    ElseIf (alert AndAlso [unicode]) Then
    dcs = DataCodingScheme.Class0_16Bit
    Else
    dcs = DataCodingScheme.NoClass_7Bit
    End If
    pdu = New SmsSubmitPdu(sms, Phone_number, dcs)
    pdu.RequestStatusReport = True
    End If
    CommSetting.comm.SendMessage(pdu)


    لطفا کسایی که در این زمینه تجربه دارن کمکم کنن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: ارسال اس ام اس طولانی (PDU)

    سلام جناب HM2020

    من هم دقیقا با این قضیه مشکل دارم از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن و با این dll ها کار کردن از تجربه خودشون دریق نکنن و ما رو از این سردرگمی نجات بدن.

    مدیریت سیم کارت توسط مودم GSM , موبایل

    همراه با یه نمونه برنامه پیامک ارسال میشه اما فقط یک پیامک میتونی ارسال کنی بیش از دو پیامک مجاز نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: ارسال اس ام اس طولانی (PDU)

    سلام

    تا اونجایی که من فهمیدم در حالت PDU فقط میتونیم یه پیام ارسال کنیم و برای ارسال پیام بیشتر باید پیام ها در چند پارت ارسال بشن.

    حالا چطور پیام رو پارت بندی کنیم ؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال اس ام اس طولانی (PDU)

    سلام

    برای ارسال پیامک در چند پارت باید چه کنم ؟

    دوستان لطفا کمکم کنید.

  5. #5

    نقل قول: ارسال اس ام اس طولانی (PDU)

    شکر خدا اصلا تو چند پارتش هم کنی همون چند بار میرسه بهم جوین نمیشه که یکی بشه

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ارسال اس ام اس طولانی (PDU)

    یک نگاه به Logiccode GSM SMS .Net Library بیاندازید. فکر می کنم بتونید از سایت downloadly.ir هم دانلودش کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال sms چند قسمتی با مد PDU
    نوشته شده توسط @AM!R! در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 15 دی 1397, 17:37 عصر
  2. سوال: ارسال اس ام اس با فرمت pdu در #C
    نوشته شده توسط milad.ahmadi2012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1394, 09:58 صبح
  3. حرفه ای: ارسال SMS طولانی
    نوشته شده توسط saeed5690 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 مهر 1389, 14:54 عصر
  4. سوال: ارسال sms با pdu برروی پورت خاصی از موبایل مقصد
    نوشته شده توسط n34000 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1389, 00:06 صبح
  5. ارسال SMS در بخش PDU
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1387, 20:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •