صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 73 از 73

نام تاپیک: دانلود سورس چند تا پروژه

  1. #41

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    یوزر کنترل تبدیل بعضی از حروف به تصاویر(حروف دلخواه)
    Smiley
    اینم کدای برای کار کردن باهاش
    اضافه کردن کد عکس
    Smiley.addpic("کلمه","ادرس فایل روی هارد")

    Smiley.Reset'برای پاک کردن متن

    Smiley.Creat("رشته")
    'برای ساخت یک خط
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hosein320 : چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392 در 13:06 عصر

  2. #42

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    سورس ارسال SMS :

    دانلود

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    اینم یک کلاس textbox اپن سورس
    برای دوستان عزیز
    از قابلیت ها
    گرفتن تنها عدد
    textbox.JustNumber=True

    گرفتن تنها کلمات منهای رقم ها
    textbox.JustWord=true

    جدا کردن مثلا سه کاراکتر سه کاراکتر
    textbox.CharSpace=3

    رنگ هنگام فوکوس البته پیش فرض زرد هست .
    textbox.gotcolor=color.yellow

    رنگ هنگام از دست دادن فوکوس پیش فرض سفید
    textbox.lostcolor=color.white

    دوستان اگه امکان دیگه ای هم خواستن بگن تا اضافه بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله h_a_m_i_d : دوشنبه 23 اردیبهشت 1392 در 14:57 عصر

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    میخواید چند تا فایل رو به عنوان attach میل کنید اینم سورس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #45

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    اینم یه سورس برای باز کردن یک فایل متنی و تبدیل آن به UNICODE :

    دانلود سورس

  6. #46

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط hosein320 مشاهده تاپیک
    یوزر کنترل تبدیل بعضی از حروف به تصاویر(حروف دلخواه)
    Smiley
    اینم کدای برای کار کردن باهاش
    اضافه کردن کد عکس
    Smiley.addpic("کلمه","ادرس فایل روی هارد")

    Smiley.Reset'برای پاک کردن متن

    Smiley.Creat("رشته")
    'برای ساخت یک خط
    سلام
    میشه سورسش را بفرستید .
    تشکر

  7. #47

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط davood_mortazavi مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه سورسش را بفرستید .
    تشکر
    خدمت شما
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #48

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    اینم یه سورس خوب برای کار با بانک اطلاعاتی (مخصوص مبتدی ها ) :
    دانلود سورس

    رمز عبور : www.mspsoft.com

  9. #49

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    فرم لاگین آماده با بانک اطلاعاتی SQL :

    دانلود سورس

    رمز فایل : www.mspsoft.com

  10. #50

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    سورس کار با اسکنر در VB.NET :
    دانلود سورس

    رمز عبور : www.mspsoft.com

  11. #51

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    یه سورس برای پخش همه آهنگ ها :
    App-Img.PNG

    دانلود سورس

  12. #52

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    سورس تایمر معکوس :

    App-Img.PNG

    دانلود سورس

  13. #53

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    سورس تبدیل فینگلیش به فارسی :

    دانلود سورس

  14. #54

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    salam.
    bazi hayee ke goza shtin ro mishe ba ATMEGA32 piade sazi kard?
    chetor mishe inkaro kard?
    man ye bazi mikham ba ATMEGA32.azatoon mamnoonam.kheili jaleb boodan.
    merc ke zahmatayee ke keshidino ba sekhavat mizarin baghiam estefade konan

  15. #55

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    روژه هشتم
    شاید شما هم مجبور باشین یک فایل رو از اینترنت دانلود کنید این برنامه بدرد اون موقع میخوره(اموشی)
    سلام.

    متاسفانه وقتی می خوام دانلود کنم ،خود برنامه ارور صادر می کنه.فقط یه آدرس برا دانلود بدم یا نام فایل و پسوند رو هم وارد کنم؟

  16. #56

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    باید نام فایل و پسوند رو هم وارد کنید

  17. #57

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    با سلام
    من به دليل دغدغه و گرفتاري كه دارم برنامه نويسي نميكنم ولي خوب به خاطر علاقه گاهي به اين سايت سر ميزنم . اين حركت شما واقعا جاي تشكر داره چون جدا از جنبه آموزشي باعث ايجاد انگيزه هم ميشه.

  18. #58

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    برنامه ای برای طرح سوال چهار گزینه ای بدون استفاده از بانک اطلاعاتی(با استفاده از فایل متنی)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hosein320 : جمعه 17 خرداد 1392 در 02:27 صبح

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    اینم یه برنامه برای ریختن تاس .
    گفتم شاید یکی چنین برنامه ای احتیاج داشته باشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #60

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    برنامه ساده ی نمایش عکس های درون یک پوشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    برنامه حرکت دادن اشیا با این برنامه بصورت کامل به بررسی
    1-نحوه حرکت فرم بوسیله یک کنترل
    2-نحوه حرکت اشیا
    3-ساخت اشیای حرکت پذیر با ارث بری
    میپردازیم امیدوارم خوشتون بیاد
    عکس برنامه

    و اینم سورس برنامه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    کلا اینجا همه دانلود میکنن به جز چند تا از دوستان خوبم
    نه تشکری نه نظری فقط دانلود :)
    واقعا اگه چند تا از دوستان مثل hosein320 و Fery666 و AliRezaBeytari نبودن دیگه سرم نمیزدم به این تایپیک بابا دانلود میکنین یه نظری یه تشکری هم بکنین بد نیست
    دستتون درد نکنه بعد میگین ارادتون ضعیفه تایپیک رو تا اخر نمیبری

  23. #63

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط hosein320 مشاهده تاپیک
    یوزر کنترل تبدیل بعضی از حروف به تصاویر(حروف دلخواه)
    Smiley
    اینم کدای برای کار کردن باهاش
    اضافه کردن کد عکس
    Smiley.addpic("کلمه","ادرس فایل روی هارد")

    Smiley.Reset'برای پاک کردن متن

    Smiley.Creat("رشته")
    'برای ساخت یک خط
    اینم سرس ارتقا یافته
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #64

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    سلام خدمت شما دوستان عزیز من یه آنتی ویروس با زبان سی شارپ 2008 نوشتم اگه به درد کسی می خوره بگه تا واسش آپلودش کنم ... در ضمن یه چندتا برنامه دیگه هم نوشتم هرکدوم رو که می خواین بگید تا واستون قرارش بدم ... مثل : گرفتن آی پی سیستم خودتون ، تست میزان اعتیاد شما به اینترنت ، و خیلی چیزای دیگه ، اگه برنامه ی خاصی هم مد نظرتونه اسمشو بگید تا در اولین فرصت واستون بنویسمش و قرارش بدم

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    کس دیگه ای پروژه نداره که بذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    با سلام و تشکر از محبت و فعالیت دوست عزیز حمید آقا
    من پروژه و قطعه کد زیاد دارم
    اصلا یک نرم افزار ساختم مخصوص این جور قطعه کد ها که وقتی به یک سورس نیاز داشتم، نرم یک پروژه رو باز کنم و قطعه کد رو از اون انتخاب کنم بلکه از تو همین سورس منیجر ، کد مورد نظر رو کپی کرده و در پروژه ام استفاده کنم.
    این سورسهایی که شما زحمت کشیدید رو هم دانلود کرده و اون قطعه کد اصلی رو اونجا ذخیره می کنم
    اگر می خواید این برنامه رو آپلود کنم؟

    00.jpg

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    میشه اگر زحمتی نیست بزاریش

  27. #67

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    سلام
    دست شما درد نكه جالبه اگه لطف كنين ممنون ميشم

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط mobinsaffarpour مشاهده تاپیک
    میشه اگر زحمتی نیست بزاریش
    نقل قول نوشته شده توسط MOR_MS مشاهده تاپیک
    سلام
    دست شما درد نكه جالبه اگه لطف كنين ممنون ميشم
    به این تاپیک مراجعه کنید

  29. #69
    کاربر تازه وارد آواتار عرفان طباطبایی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    سن
    24
    پست
    79

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    سلام دوست عزیز می شه سورس برنامه ی نقاشی رو بگذارید

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط عرفان طباطبایی مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز می شه سورس برنامه ی نقاشی رو بگذارید
    منظورتون از دوست عزیز کیه؟
    اگر من هستم باید بگم که کدوم برنامه نقاشی؟؟

  31. #71
    کاربر تازه وارد آواتار عرفان طباطبایی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    سن
    24
    پست
    79

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    اگر دیده باشید مدارس که هوشمند شده معلم ها بر روی تخته ی هوشمند با دست خود(بدون تایپ کردن) می نویسند من همچین سورسی می خواهم

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    اینم برنامه قرعه کشی .

    با اضافه کردن چند اسم به لیست و بعد از اینکه بگید چند نفر از لیست انتخاب شوند . نفرات برتر از اول تا n را نمایش میدهد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #73

    نقل قول: دانلود سورس چند تا پروژه

    مرسی غزیز کارات عالین
    PS SOFT

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. دانلود سورس پروژه حسابداری در C#‎
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1391, 12:41 عصر
  2. دانلود سورس ایجاد Gradiant Text
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 05:29 صبح
  3. چند سوال در رابطه با چند تا پروژه بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط nokhodi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اسفند 1386, 10:22 صبح
  4. بخش دانلود سورس کد
    نوشته شده توسط poyeshsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1383, 00:16 صبح
  5. بخش دانلود سورس کد
    نوشته شده توسط poyeshsoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1383, 00:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •