نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: خطای Generating R file در Basic4Android

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام
    من هم توی eclipse و هم این برنامه نمیتونم برنامه رو کامپایل کنم، همش خطا میده.
    توی این خطا گفته که مسیر نصبی رو مشخص کنم ولی از کجا تنظیم کنم؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام

    - ظاهرا خطا مربوط به فایل Manifest هست و میگه که شناسه معینی برای خاصیت "installLocation" پیدا نمیکنه.

    - امکانش هست که کد را اینجا قرار بدید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام
    این یه پروژه خالی بود و توش فقط کد msgbox رو نوشته بودم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام
    پس پروژه را اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    بفرمایید.
    دانلود
    لطفا دوستان کمک کنن، بد جوری دارم دلسرد میشم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    مطمئنید از منوی Tools > Configure paths مسیر نصب Java، Android SDK رو درست تنظیم کردید ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    بفرمایید.
    دانلود
    لطفا دوستان کمک کنن، بد جوری دارم دلسرد میشم.
    سلام
    توی برنامه نویسی که نباید اینقدر زود دلسرد شد!

    قابلیت تعیین محل نصب برنامه(android:installLocation) از api نسخه 8 (Android 2.2) به بعد امکان پذیر است.

    1. خاصیت android:installLocation را "auto" یا "preferExternal" قرار دهید.

      <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
      android:installLocation=["auto" | "internalOnly" | "preferExternal"] >
      . . .
      </manifest>

    2. خاصیت android:minSdkVersion را برابر یا بزرگتر از 8 قرار دهید و از اینکه برنامتون از کد API های همین سطح استفاده میکنه مطمئنی بشید.

      <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
      android:installLocation=["auto" | "internalOnly" | "preferExternal"] >
      <uses-sdk
      android:minSdkVersion="8"
      android:targetSdkVersion="8" />
      . . .
      </manifest>
    3. قبل از کامپایل برنامتون، build target را به API 8 تغییر بدید چون ورژن های پایین تر امکان تشخیص android:installLocation را ندارند.
      این مورد، در کد بالا مشخص شده، اما در eclipse باید از یک راه دیگر هم API تعیین شود: منوی Project->Prooerties، در پنجره باز شده، بخش Android، از قسمت سمت راست، Android2.2 با بیشتر را انتخاب کنید.


    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام
    ممنون، توی ورژنی که قبلا استفاده میکردم این روش ویرایش xml جواب نمیده چون وقتی build رو میزنم پروژه رو ذخیره میکنه و ویرایشهای ما از بین میره.
    البته الان نسخه 1.90 رو امتحان کردم، خودش توی یه منوی Manifest Editor داره که توش نوشتم.
    توی برنامه نویسی که نباید اینقدر زود دلسرد شد!
    تا حالا هیچ محیط برنامه نویسی منو اینقدر اذیت نکرده بود.
    آخرین ویرایش به وسیله SlowCode : سه شنبه 07 آذر 1391 در 15:28 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون، توی ورژنی که قبلا استفاده میکردم این روش ویرایش xml جواب نمیده چون وقتی build رو میزنم پروژه رو ذخیره میکنه و ویرایشهای ما از بین میره.
    البته الان نسخه 1.90 رو امتحان کردم، خودش توی یه منوی Manifest Editor داره که توش نوشتم.
    تا حالا هیچ محیط برنامه نویسی منو اینقدر اذیت نکرده بود.
    سلام، خواهش میکنم، مشکلتون حل شد؟

    واقعیتش، دفعه قبل که من فایلتون رو دانلود کردم، دیدم با برنامه basic4android نوشته شده. نرم افزارش رو دانلود کردم و برنامه رو توش خواستم اجرا کنم که دیدم به دلایلی نمیشه. اصلا برنامه خوبی به نظرم نیامد(basic4android) نه خرفه ای هست و نه ساده! و مجبورن یک پروژه جدید توی eclipse ساختم و فایل Manifest رو چک کرم و ... .

    من اکیدا پیشنهاد میکنم از eclipse برای برنامه نویسی اندروید استفاده کنید. هم محیط جذاب تری داره و هم منابع زیادی برای یادگیری و رفع مشکل.

    من هم زمانی که شروع به برنامه نویسی اندروید کردم خیلی برام سخت بود، چون هیچ سر رشته ای در برنامه نویسی موبایل نداشتم ولی علاقه و اجباری که وجود داشت خیلی کمکم کرد تا ادامه بدم.

    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام
    بله اون مشکلم حل شد. کامپایل هم کردم و روش گوشی نصب کردم ولی صفحه رو خالی نشون میده!!! توی Activity_Create باید چیزی بنویسم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام

    والا قبلا هم گفتم، من زیاد از کداهایی که با این نرم افزار نوشته شده سر درنمیارم، اما تا تاجایی که من فهمیدم، کلا چیزی توی صفحه قرار داده نشده جز یک منو که همونطور که میدونید منوها در اندروید پنهانند و با زدن کلید منو در گوشی و کلید وسط موس در شبیه ساز(emulator) ظاهر میشوند.

    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام
    یه مشکل دیگه برام پیش اومده.
    برنامه رو کامپایل کردم ولی وقتی می خوام روی گوشی تست کیم خطای Application not install میده!!!
    چند بار نصب کردم ولی دیگه نصب نمیشه. اول Clear data میکنم بعد Uninstall ولی نصب نمیشه.
    مشکل از چیه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام

    کلا تگ مربوط به تعیین محل نصب را حذف کنید، ببنید درست میشه:

    android:installLocation=["auto" | "internalOnly" | "preferExternal"]


    اگر نشد، باید راه های ذکر شده در لینک روبرو را امتحان کنید: لینک مطلب

    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    برای اینکه Layout نمایش داده بشه کد زیر رو در Activity_Create بنویسید:
    activity.LoadLayout("layout")

    که layout نام Layoutی هست که در Desingner ساختید.
    برای تعیین محل نصب هم در منوی tools اگر اشتباه نکنم گزینه ای داره (متاسفانه الان ویندوز ندارم که تست کنم)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطای Generating R file در Basic4Android

    سلام

    کلا تگ مربوط به تعیین محل نصب را حذف کنید، ببنید درست میشه:
    سلام
    ممنون توی xml یه > رو نذاشته بودم که حل شد.
    برای اینکه Layout نمایش داده بشه کد زیر رو در Activity_Create بنویسید:
    اولش همون رو می نوشتم ولی بازم کار نمیکرد، به همین دلیل مجبور شدم توی رویداد create اشیاء رو با کد نویسی درست کنم.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کمک در مورد خطای Cannot open file ...
    نوشته شده توسط gerdioz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 12:56 عصر
  2. مبتدی: خطای CS0006: Metadata file could not be found
    نوشته شده توسط SianiD در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 دی 1389, 00:11 صبح
  3. خطای the process can not access the file
    نوشته شده توسط mona_z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 11:42 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 07:56 صبح
  5. اجرا نشدن برنامه و خطای file not found
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 15:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •