نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

  1. #1

    چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

    با سلام خدمت دوستان
    من توی فرمم یه تکس باکس دارم که کاربر نامش وارد می کنه می خوام به محز اینکه رفت سراغ فیلد بعدی چک بشه که اون نام تو دیتابیس وجود داره یا کدهای زیر این کار و کردم و مشکلی هم نداره ولی من مشکلم اینه که بعد از وارد کردن نام صفحه شروع میکنه به reload شدن و صفحه رفرش میشه
    می خوام بدون رفرش شدن عین این ولیدیتورها که برای چک کردن خالی نبودن تکس باکس ها استفاده میشه این کار انجام بدم کسی می تونه کمکم کنم ؟
    با تشکر
    <asp:TextBox ID="txtOwner" runat="server"   OnTextChanged="Checkname_TextChanged" AutoPostBack="true"></asp:TextBox>


    اینم کد چک کردنشه
    protected void Checkname_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    OwnerCom OwnerCm = new OwnerCom();
    OwnerCm.OwnerName = txtOwner.Text;
    var list = new OwnerDal().Selectt_Owner(OwnerCm);
    if (list.Count > 0)
    {
    ShowMessage("نام مالک در سیستم موجود است");
    }
    }
    catch
    {
    }
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

    سلام
    میشه بگید دیتابیس برنامتون چیه؟
    اگر از دیتابیس استفاده می کنی بهتره از کوئری برای کارتون استفاده کنی
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

    با تشکر
    ms sql هستش و از sp استفاده کردم من مشکلی با کار با دیتابیس ندارم و این کدها همش بدون ایراد کار می کنن مشکلم اینه که این اتفاقات بدون لود شدن دوباره صفحه انجام بشه

  4. #4

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

    اون چیزی شما دارین میگین در محیط وب با تکنلوژی Ajax امکان پذیره و اون هم فقط اون دکمه یا هر چیز دیگر را را میبره اجرا میکنه
    ولی تو windows application نمیدونم
    از دوستان خواهش میکنم اگر بلد هستید به این سوال پاسخ دهید
    تشکر

  5. #5

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

    دوستان کسی راه حلی نداره؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    زير گنبد كبود
    سن
    35
    پست
    107

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

    دوست من شما كه كدهاش رو داري.تو رويداد KeyPress هنگامي كه تكست باكس بعديت فوكوس شد اين كدها رو بنويس

  7. #7

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن نام وارد شده از دیتابیس بدون رفرش صفحه

    ممنون دوست عزیز از جوابتون میشه بیشتر توضیح بدید یا با مثال؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1394, 10:38 صبح
  2. آموزش: ماژول برای فیلتر کردن کمبوباکس براساس حروف وارد شده
    نوشته شده توسط Abbas Amiri در بخش Access
    پاسخ: 34
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1392, 17:32 عصر
  3. سوال: بررسی عدم وجود نام کاربری وارد شده از دیتابیس
    نوشته شده توسط rezawili در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 13:06 عصر
  4. سوال: چک کردن تکراری نبودن سطر در datagrid
    نوشته شده توسط yekta99 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 09:26 صبح
  5. سوال: مشکل در چک کردن تکراری بودن نام Node در Treeview
    نوشته شده توسط monaizadi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 20:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •