نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: کار با Stream ها.

  1. #1

    کار با Stream ها.

    با سلام . دوستان من میخوام در tost.maketext از StreamReader ,Writer استفاده کنم میشه راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: کار با Stream ها.

    دوستان واقعاً کسی نیست کمکم کنه ؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کار با Stream ها.

    سلام

    شما میتونید یک مقدار با StreamReader بخونید و بریزید توی یک متغیر و آن را به وسیله Toast.makeText() نمایش بدید!
    میخواید دقیقا چکار کنید؟ سوالتون کوتاه و بدون جزئیات هست، برای همین کسی نمیدونه شما منظورتون چی هست.

  4. #4

    نقل قول: کار با Stream ها.

    راست میگید سوالم کوتاه و ناقص بود من دو تا Activity دارم که Activity اول مثلاً شامل یک باتن (btn1) هستش Act2 شامل یک EditText و یک باتن (btn2) هست .
    با فشردن دکمه ی اکتیوتی اول بصورت یک startActivityForResult اکتیوتی دوم نشون داده میشه . میخوام زمانیکه Act2 اجرا شد متنی رو که کاربر در EditText وارد کرد پس از فشردن باتن (btn2) در قالب یک toast در Act1 نشون داده بشه . من اینو با Stream میخوام نه با intent
    ممنون میشم کمکم کنید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کار با Stream ها.

    سلام

    میتونم بدونم چرا میخواید از Stream برای این کار استفاده کنید؟

    توضیح خود سایت اندروید را در مورد Stream ببنید:
    Most clients will use input streams that read data from the file system (FileInputStream), the network (getInputStream()/getInputStream()), or from an in-memory byte array (ByteArrayInputStream).
    معمولا از Stream برای کار با بایت ها استفاده میشه. مثلا اگر قصد تبادل اطلاعات در شبکه را داشته باشید، فقط باید داده ها را به صورت رشته ای از بایت ها ارسال کنید و یا اگر قصد اجرای صوت/تصویر را داشه باشید باز هم سرکارتان با رشته ای از بایت ها و Stream است.

    اگر هدفتان پاس دادن مقدار موجود در EditText اکتیویتی2 به اکتیویتی1 است که راه های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها همین Intent است. اما اگر فقط هدف نمایش پیغام هست، شما برای این کار حتی نیاز به Intent هم ندارید. میتوانید در همان Button موجود در Act2 ابتدا تابع Toast را با مقدار موجود در EditText نمایش دهید و سپس Act را ببندید. نمایش پیغام حتی تا 1 یا 2 ثانیه بعد از بسته شدن Act2 در حال تمایش خواهد بود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: کار با Stream ها.

    با توجه به سوالات کاربر harani. من حدس می زنم (حدس): دلیل استفاده ایشون از stream ها برای تمرین و کار کردن با اون می تونه باشه.

  7. #7

    نقل قول: کار با Stream ها.

    بله جناب farhadfery حدس شما صحیح است . حالا اگه راه حلی دارین ممنون میشم بفرمایید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: کار با Stream ها.

    سلام.بله راه حل دارم.
    ببینید این چیزها مسایل ابتدایی هستند. من هم تازه کارم. اما با جستجوی کوچیک جواب پیدا می شه. اگر هم دنبال مثال های متعدد هستید کتاب hello android یا beginner android از apress مثال های متعدد برای کار با ابزارها داره.

  9. #9

    نقل قول: کار با Stream ها.

    ممنون دوست من ولی این جواب سوال من نبود لطفاً اگه به پاسخ مسلطید جواب بدید . بازم از توجهتون ممنون . با سپاس .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: کار با Stream ها.

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    ممنون دوست من ولی این جواب سوال من نبود لطفاً اگه به پاسخ مسلطید جواب بدید . بازم از توجهتون ممنون . با سپاس .
    چرا جوابتون همون بود. نمی شه که دائم کد بخواهید! اینطوری کار کردن به نظر شما درسته؟ کد آماده بخواهید؟

  11. #11

    نقل قول: کار با Stream ها.

    نقل قول نوشته شده توسط farhadfery مشاهده تاپیک
    چرا جوابتون همون بود. نمی شه که دائم کد بخواهید! اینطوری کار کردن به نظر شما درسته؟ کد آماده بخواهید؟
    مگه حالا چنتا خط کد میشه برای کسی که بلده که کاری نداره دو سه تا خطم حالا برا ما تایپ کنه . من هرچی جستجو کردم و بررسی کردم نتونستم به جواب برسم برای همین تایپیک زدم . بازم اگه جوابو میدونید ممنون میشم پاسخ بدید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: کار با Stream ها.

    ببینید اینکه من سرچ کنم و کد را ابنجا کپی پیست کنم یا خودم تایپ کنم. کار شما فقط برای یه موضوع راه افتاده به شما کمک کردم. قبول. اما من اگر شما را تشویق کنم شما کتاب و منابع دیگر و سرچ و .. کنید به نظرم کمک بهتری کردم. شما با 4 تا مطلب دیگه ه آشنا می شید. سرعت پیشرفتتون هم بیشتر می شه. و فواید دیگه. اینطوری کمکم بهتر بوده.
    داستان همون ماهی و ماهی گیری دیگه. خودتون بهتر می دونید.

  13. #13

    نقل قول: کار با Stream ها.

    آقای ماهیگیر یه تیکه کد اومدی بنویسی اینهمه طفره رفتن نداره اگه جوابو بلد نیستید الکی پست نزنید .برای یه سوال صدتا درس دادی , من خودم به 4 زبون برنامه نویسی تقریباً مسلطم هر کی تو این سایت حتی میتدی ترین سوالو کرده من توضیح جامع با کد دادم بهش .تو ایران اکثر کسایی که دارن برنامه نویسی میکنن بیشتر کپی پیست اینو من به شاگردامم به صراحت گفتم . دیگه یه 3-4 خط کد نوشتن اینهمه کلاس گذاشتن نداره که . مرحمت شما زیاد .بذارید دوستای دیگه جواب بدن.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: کار با Stream ها.

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    آقای عزیز یه تیکه کد اومدی بنویسی اینهمه طفره رفتن نداره .برای یه سوال صدتا درس دادی , من خودم به 4 - 5 زبون برنامه نویسی تقریباً مسلطم هر کی تو این سایت حتی میتدی ترین سوالو کرده من توضیح جامع با کد دادم بهش .تو ایران اکثر کسایی که دارن برنامه نویسی میکنن بیشتر کپی پیست اینو من به شاگردامم به صراحت گفتم و اینم بهشون گفتم که این خلاقیت شماس که از دیگری مجزا میشد . دیگه یه 3-4 خط کد نوشتن اینهمه کلاس گذاشتن نداره که . مرحمت شما زیاد .بذارید دوستای دیگه جواب بدن.
    کلاسی در گار نیست عزیز. امیدوارم تو کارتون موفق تر باشید. من جلوی دیگران را که نگرفتم. خ.ب بیاند جواب بدند.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کار با Stream ها.

    سلام

    معذرت میخوام من دخالت میکنم، اما از این بحث ها من زیاد دیدم در فاروم ها، از هرودی شما عزیزان خواهش میکنم به هیچ عنوان ادامه ندید. هیچ نیتیجه نخواهد داشت! لطفا :)

    آقای harani سه تا لینک میزارم که به احتمال زیاد کمکتون میکنه:
    لینک1
    لینک2
    لینک3

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Modernidea : شنبه 11 آذر 1391 در 19:11 عصر دلیل: تصحیح املایی

  16. #16

    نقل قول: کار با Stream ها.

    منمونم دوست عزیز زحمت کشیدی .

تاپیک های مشابه

  1. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  2. سوال: کار با Stream
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 17:37 عصر
  3. خطا در کار با memory stream
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 17:41 عصر
  4. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •