نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: Progress Dialog

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    Progress Dialog

    دوستان طریقه استفاده از Progress Dialog رو می تونین برام توضیح بدین یعنی چطوری می تونم اجراش کنم در برنامه ؟

  2. #2

    نقل قول: Progress Dialog

    شما اول یه شی از جنس ProgressDialog میسازید و با تابع show اون رو نشون میدید.
    برای تعریف این شی:
    ProgressDialog progress=new ProgressDialog(MainActivity.this);

    برای تعیین کردن عنوان دیالوگ:
    progress.setTitle("Scaning...");

    برای عنوان کردن استایل. حالت خطی هست و حالت دایره ای( دایره ای برای حالت انتظار فقط به کار میره ولی خطی هم برای انتظار و هم برای نشان دادن مقدار) :
    progress.setProgressStyle(ProgressDialog.STYLE_HOR  IZONTAL);

    برای تعین کردن پیغام دیالوگ:
    progress.setMessage("Wait for ...");

    برای تعیین حالت کاری. اگر فالس باشد یعنی در progress مقداری نشان میده اما اگر true باشه progress فقط میچرخه و حالت لودینگ داره.
    progress.setIndeterminate(false);

    با این کد تعیین میکنیم که دیالوگ قابل کنسل شدن با دکمه بک یا.... هست یا نه:
    progress.setCancelable(false);

    با این کد میشه دیالوگ رو با لمس بیرون از دیالوگ کنسل کرد:
    progress.setCanceledOnTouchOutside(true);

    برای تعیین مقدار حداکثر progress : به صورت دیفالت 100 هست.
    progress.setMax(200);

    برای تغییر مقدار progress :
    progress.setProgress(15);

    برای نمایش دیالوگ هم:
    progress.show();

    برای بستن دیالوگ هم: تابع کنسل هم همین کار رو میکنه با این تفاوت که متد onCancel رو هم فراخوانی میکنه.
    progress.dismiss();

    کلی تابع دیگه مثل تعیین آیکون و تعریف دکمه و.... هم هست که از تو هلپ eclipse میتونید ببینید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: Progress Dialog

    سلام

    کپی فایل همراه با Progress:

    // Params are input and output files, progress in Long size of
    // data transferred, Result is Boolean success.
    public class MyTask extends AsyncTask<File,Long,Boolean> {
    ProgressDialog progress;

    protected void onPreExecute() {
    progress = ProgressDialog.show(ctx,"","Loading...",true);
    }
    protected Boolean doInBackground(File... files) {
    copyFiles(files[0],files[1]);
    return true;
    }

    protected void onPostExecute(Boolean success) {
    progress.dismiss();
    // Show dialog with result
    }

    protected void onProgressUpdate(Long... values) {
    progress.setMessage("Transferred " + values[0] + " bytes");
    }
    }


    برای اجرا:

    MyTask task = new MyTask();
    task.execute(src,dest);


    منبع:http://stackoverflow.com/a/6053982/478162

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: Progress Dialog

    مرسی از دوستان برنامه نویس بایت کمکی که کردن مشیه راجبه این کد توضیح بدین و اینکه راجبه onClickListener هم یه توضیحاتی می خواستم بازم مرسی :
    public void onClick(View v){
    final ProgressDialog progress = ProgressDialog.show(this,"Please wait","Loading...",true);
    new Thread(newRunnable(){
    public void run(){
    try{
    Thread.sleep(5000);
    progress.dismiss();
    }catch(InterruptedException e)
    e.printstatcktrace();
    }}
    }).start();
    }

  5. #5

    نقل قول: Progress Dialog

    onClickListener موقعی که کلیک روی یه ویجت مثل دکمه یا.... شد فعال میشه. مثلا برای نوشتن event برای کلیک روی یک دکمه:
    btn.setOnClickListener(btnListener);

    که آرگومانش اسم یه تابع از جنس onClickListener هست
         private OnClickListener btnListener = new OnClickListener() {         
    public void onClick(View v ){
    //do some thing here
    } };

    البته تو خود آرگومان هم میشه تابع رو تعریف کرد.
    تو این برنامه که گزاشتید یه thread جدید میسازه و توی 5 ثانیه اون رو متوقف میکنه.تو این مدت توقف ProgressDialog نمایش داده میشه.
    لطفا اگر میخواید کدی رو قرار بدید از تگ ها استفاده کنید درست نمایش داده بشه و راحت بشه خوند.
    آخرین ویرایش به وسیله shahin bahari : جمعه 10 آذر 1391 در 22:07 عصر دلیل: غلط املایی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: Progress Dialog

    به روی چشم اقا شاهین بعد میشه توضیح بدین راجبه InterruptedException و printstatchtrace مرسی

  7. #7

    نقل قول: Progress Dialog

    منظورتون printstacktrace هستش؟
    این تابع توی قسمت catch بلوک try/catch قرار میگیره و یه تعداد log راجع به exception که رخ داده ایجاد میکنه تا بتونید راحت تر مشکل رو پیدا کنید. فکر نمیکنم به جز دیباگینگ کار دیگه ای انجام بده.
    در مورد InterrupedException هم نمیدونم که مربوط به exception چی میشه ولی هرچی که باشه گرفتنش مثل بقیه Exception ها هست. توضیحاتی که سایت اوراکل داده رو هم یه نگاه کنید شاید به کارتون اومد:
    http://docs.oracle.com/javase/6/docs...Exception.html


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: Progress Dialog

    دوستان من میخوام تو یک alert button بتونم از ProgressDialog استفاده کنم چجوری میشه این کارو انجام داد ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: Progress Dialog

    سلام

    alert button چیه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: Progress Dialog

    alert button دستورات مرتیط با دیالوگ هستش دوست عزیز یعنی شما با این دستور می تونین یک دیالوگ تولید و از ان استفاده کنید میتوتید برید تو سایت android.com و کلیه دستورات مربوط رو ببینید مانند شکل زیر


  11. #11

    نقل قول: Progress Dialog

    منم تا حالا alert button رو نشنیده بوم. یه دیالوگ معمولی تعریف میشه و 2 تا دکمه رو براش رجیستر میکنید میشه شکل همین...
    دوستان من میخوام تو یک alert button بتونم از ProgressDialog استفاده کنم چجوری میشه این کارو انجام داد ؟
    شما progress dialog رو تعریف کنید و برای اون دکمه تعریف کنید. تابع setButton از کلاس ProgressDialog برای این کار هست.
    امتحانش نکردم اما طبق توضیحش به کارتون میاد:
    public void setButton (int whichButton, CharSequence text, DialogInterface.OnClickListener listener)

    Added in API level 3

    Set a listener to be invoked when the positive button of the dialog is pressed.


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: Progress Dialog

    نقل قول نوشته شده توسط abdoullah.aberi مشاهده تاپیک
    alert button دستورات مرتیط با دیالوگ هستش دوست عزیز یعنی شما با این دستور می تونین یک دیالوگ تولید و از ان استفاده کنید میتوتید برید تو سایت android.com و کلیه دستورات مربوط رو ببینید مانند شکل زیر

    سلام
    منظور شما از alert button همان alert dialog هست؟ من چیزی در مورد alert button پیدا نکردم!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: Progress Dialog

    درسته من اشتباه نوشتم همون alert dialog منظورم بود من گارم حل شد با استفاده از دستور button و بعد استفاده از دستورات ProgressDialog در یکی از بلوک های دستور button ..... درسته دوستان
    تشکر از اینکه کمکم کردین ممنون

تاپیک های مشابه

  1. Activate Dialog events
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1390, 17:51 عصر
  2. استفاده از Progress Bar
    نوشته شده توسط موسوی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 23:11 عصر
  3. Add Printer Wizard Dialog
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1382, 06:18 صبح
  4. Common Dialog
    نوشته شده توسط vg6688 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 20:18 عصر
  5. database (sql) and progress bar؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •