نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حرکت اتوماتیک بر روی TextBox به اعلام محدودیت

  1. #1

    حرکت اتوماتیک بر روی TextBox به اعلام محدودیت

    سلام خدمت دوستان عزیز
    من سه تا TextBox دارم و می خواهم در اولی 4 کارکتر بعد از تایپ به صورت اتوماتیک به TextBox دوم برود و کاربر بتواند فقط عدد ماه ها ( 1 الی 12 ) را تایپ کند و به صورت اتوماتیک بعد از تایپ به TextBox سوم رفته و کاربر بتواند عدد روز( 1الی 31 ) را تایپ نمایید با تشکر

  2. #2

    نقل قول: حرکت اتوماتیک بر روی TextBox به اعلام محدودیت

    خوب توی خصوصیت mask تکس باکس 4 تا صفر وارد کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    زير گنبد كبود
    سن
    35
    پست
    107

    نقل قول: حرکت اتوماتیک بر روی TextBox به اعلام محدودیت

    دوست عزيز به اين صورت بنويس.

    در ‌TextBox1 تو رويداد TextChangeبه اين صورت بنويس.

    if (TextBox1.Length=4)
    TextBox2.Focus();


    تو همين رويداد TextBox2 هم اين كدهارو وارد كنيد


    if( Int.Parse(TextBox2.Text)>1 &&Int.Parse(TextBox2..text) <12)
    TextBox3.Focus();
    else
    TextBox2.Text="";



    تو همين رويداد TextBox3 هم اين كدهارو وارد كن

    if (Int.parse(textbox3.text)>1 && Int.Parse(textBox3.text)<31)
    nextControl.Focus();
    else
    TextBox3.Text="";




    Good Luck
    آخرین ویرایش به وسیله maythammsp2000 : شنبه 11 آذر 1391 در 16:17 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: حرکت اتوماتیک بر روی TextBox به اعلام محدودیت

    نقل قول نوشته شده توسط maythammsp2000 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز به اين صورت بنويس.

    در ‌TextBox1 تو رويداد TextChangeبه اين صورت بنويس.

    if (TextBox1.Length=4)
    TextBox2.Focus();


    تو همين رويداد TextBox2 هم اين كدهارو وارد كنيد


    if( Int.Parse(TextBox2.Text)>1 &&Int.Parse(TextBox2..text) <12)
    TextBox3.Focus();
    else
    TextBox2.Text="";



    تو همين رويداد TextBox3 هم اين كدهارو وارد كن

    if (Int.parse(textbox3.text)>1 && Int.Parse(textBox3.text)<31)
    nextControl.Focus();
    else
    TextBox3.Text="";




    Good Luck
    کد شما یه ایراد کوچولو داره
    اونم این که در وارد کردن اعداد دو رقمی توی TextBox2 و TextBox3 وقتی اولین کاراکتر رو میگیره شرط رو چک می کنه و به کاربر اجازه تایپ دومین کاراکتر رو نمیده.
    پس روش شما استاندارد و درست نیست
    بهترین کار اینه که کاربر رو توی فیلدهای روز و ماه ملزم به ورود دو کاراکتر کنیم و وقتی مقدار TextLength به مقدار MaxLength رسید اون موقع عمل بررسی کنه که آیا عدد وارد شده در بازه ی مورد نظر هست یا نه .


    حالا Good Luck !!!!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 21:10 عصر
  2. چگونه با حرکت موس یر روی فرم image (عکس ) هم با موس حرکت کند ؟
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 آبان 1385, 10:21 صبح
  3. حرکت یک تصویر روی فلکس یا بک گروند سلول
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1384, 16:10 عصر
  4. رفتن اتوماتیک از یک TextBox
    نوشته شده توسط M@hdi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •