نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

  1. #1

    آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    سلام
    می خواستم بدانم که آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    توضیحات:
    من برنامه ای دارم که در برخی از قسمت های آن می خواهم از زبان های دات نتی استفاده کنم. می خواهم که dll هایی را در محیط دات نت ایجاد کنم و توابعی را در آن قرار دهم و از زبان دیگری مثل دلفی آنرا صدا بزنم. در این قسمت مشکلی ندارم. مشکل من دقیقاً این است که به صورت پیش فرض برای این کار باید بر روی سیستم مقصد .Net framework نصب باشد و این مهمترین مشکل من است. آیا لینکر و یا ابزار خاصی در مورد دات نت وجود دارد که بتواند این مشکل را حل کند؟

    موفق و سربلند باشید...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    مگه میشه با تو دلفی از .net استفاده کنی؟

  3. #3

    نقل قول: آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    مگه میشه با تو دلفی از .net استفاده کنی؟
    آره، خیلی راحت!!!
    برای این کار چند روش مختلف وجود داره که یکیش این مقاله ای هست که قبلاً نوشتم:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-Native-Delphi

    یکی هم استفاده از ابزار Atozed Cross-Talk است:
    http://www.atozed.com/CrossTalk/index.EN.aspx

    یک راه حل دیگه هم استفاده از ابزار RemObjects Hydra هست:
    http://www.remobjects.com/hydra/

    یک راه حل دیگر هم که از برخی لحاظ از Hydra هم بهتر است Managed VCL است:
    http://www.managed-vcl.com/

    در کل باید بگویم که برای ساخت برنامه های بزرگ معمولاً از چند زبان برنامه نویسی بنا به نیاز استفاده می شود که با روش ها مختلفی می توان Delphi و C++‎‎‎‎/Qt و Visual C++‎‎‎‎ و X/DotNet و ... را با هم ترکیب کرد(منظورم از X/DotNet یکی از زبانهای مبتنی بر دات نت است مثل C#‎‎‎ و VB.Net و Oxygene و ...). دلیل این کار هم این است که هر کدام از زبانهای برنامه نویسی در زمینه خاص خود معمولاً بهتر از بقیه عمل می کنند مثلاً دلفی در دیتابیس خیلی قوی است، جاوا در برنامه های تحت سرور بهتر است چرا که در صورت نیاز توانایی اجرا در Main Frame ها را نیز دارد، C++‎‎‎‎/Qt هم قدرتمند است و هم کتابخانه ها و هم کدهای آماده زیادی دارد و الی آخر ... .

    امیدوارم که مفید بوده باشه ولی خواهشمندم که بحث تاپیک رو منحرف نکنید چون موضوع تاپیک در مورد مسئله دیگری است.
    با تشکر...
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : شنبه 11 آذر 1391 در 21:17 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    نقل قول: آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    با سلام
    چون شما از امكانات دات نت استفاده مي كنيد بايد هم در زمان استفاده از اون دات نت نصب باشه

  5. #5

    نقل قول: آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    چون شما از امكانات دات نت استفاده مي كنيد بايد هم در زمان استفاده از اون دات نت نصب باشه
    مشکل من هم دقیقاً نصب دات نت است. من به دنبال روشی می گردم که برنامه ام با کپی کردن کار کند، حتی اگر برنامه برای اجرا به Dll هایی هم نیاز داشته باشد مسئله این است که من نمی خواهم که کاربر را مجبور به نصب دات نت کنم. خوشبختانه همین الان یک ابزاری را برای این کار پیدا کردم و آنرا در یک Virtual Machine تست کردم و دیدم که واقعاً درست کار می کند ولی در طول همین چند دقیقه تستی که انجام دادم متوجه شدم که این ابزار زیاد Stable نیست. به عنوان مثال اگر فایلهای مورد نیاز آنرا با UPX فشرده کنید برنامه نمی تواند اجرا شود. این هم لینک آدرس مربوطه:
    http://www.remotesoft.com/linker/

    اکنون من متوجه شدم که برای این کار راه حلهایی می تواند وجود داشته باشد. توجه داشته باشید که در دمویی که این ابزار در سایتش قرار داره یک برنامه دات نتی با فرمت Exe وجود داره ولی مسئله اصلی اینه که من قصد استفاده از یک Dll مبتنی بر دات نت را دارم و نه یک Exe.
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : شنبه 11 آذر 1391 در 17:04 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    سلام
    یک راه اینه که شما در قسمت References پروژه بر روی رفرنس های پروژه کلیک کنید و در پنجره Properties گزینه Copy local رو True کنید با یک بار build کردن پروژه، رفرنس ها به پوشه دیباگ اضافه می شوند که باید همیشه این dll ها در کنار پروژه باشند. هر چند ممکنه حجم این dll ها به اندازه همون دات نت باشه. بنابراین حدالامکان از دات نتی استفاده کنید که حجمش پایین باشه و خواسته های شما رو هم براورده کنه.

    پ.ن. این مطلب جزء شنیده های من هست و الان امکان تستش رو ندارم، چون روی سیستم دات نت نصب هست.

  7. #7

    نقل قول: آیا راه حلی برای اجرای برنامه های دات نتی بدون نصب .net framework وجود دارد؟

    دستتون درد نکنه ولی این موضوعی که شما مطرح کردید نمی تواند این مشکل را برطرف کند.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا برای اجرای برنامه های دلفی نیاز به نصب کتابخانه ای چیزی نیست؟
    نوشته شده توسط samadblaj در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 21:41 عصر
  2. برای اجرای برنامه های C#‎‎ چه ورژنی از .net ?
    نوشته شده توسط L u k e در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 19:32 عصر
  3. اجرای برنامه های دات نت برروی لینوکس
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 09:06 صبح
  4. کند شدن سرعت اجرای برنامه های دات نت
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 22:30 عصر
  5. آیا غیر از Wine راهی برای اجرای برنامه های ویندوز نیست مثلا
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1383, 22:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •