نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

    با سلام

    من در SQL بانک اطلاعاتی تعریف کردم . و یک query هم نوشتم .

    بعد فایل sql را در داخل C#‎ اضافه کردم .

    حالا می خواستم بدونم آیا میشه دستورات یا همون query که من در sql تعریف کردم رو داخل C#‎ فراخونی و

    اجرا کنم و دیگه لازم نباشه که تو C#‎ کد بنویسم ؟

    اگه امکانش هست لطفاً راهنماییم کنین که چطوری بایست فراخونی query رو انجام بدم .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

    سلام دوست من
    خوب چرا از ADO استفاده نمی کنی و لقمه رو دور سرت می چرخونی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط 012132 مشاهده تاپیک
    حالا می خواستم بدونم آیا میشه دستورات یا همون query که من در sql تعریف کردم رو داخل C#‎‎ فراخونی و

    اجرا کنم و دیگه لازم نباشه که تو C#‎‎ کد بنویسم ؟

    اگه امکانش هست لطفاً راهنماییم کنین که چطوری بایست فراخونی query رو انجام بدم .
    سلام.
    بله میشه. کار stored procedure همینه. یعنی شما کوئری رو داخل sql مینویسی و سمت #C اون stored procedure رو صدا میزنی و عمل مورد نظر رو انجام می دید. یک مثال ساده میزنم. فرض کنید میخوایم کالایی رو حذف کنیم. اول سمت sql کد مربوطه (stored procedure) رو مینویسیم. به این صورت :
    create proc DeleteKala
    @kalaid int
    as
    delete from TblKala where KalaID = @kalaid
    go

    تا اینجا stored procedure خودمون رو که شامل کوئری delete بود نوشتیم. حالا میمونه سمت سی شارپ ازش استفاده کنیم که اونم مثل آب خوردنه. به اینصورت :
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source = .\\md2008;Initial Catalog = DBPos;Integrated Security = True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.CommandText = "DeleteKala";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@kalaid", TxtKalaID.Text);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

    خیلی خیلی ممنون . دقیقاً همین رو می خواستم

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

    من توی ویژوال استودیو یه دیتابیس ساختم و دو table حالا میخوام توو محیط ویژوال این دو table رو بهم متصل کنمچیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

    با سلام
    من هم همین مشکل رو دارم ولی مشکل اینه که توی query میخوام دیتابیسم رو اتچ کنم
    پس هنوز اتصالی ندارم که از stored procedure استفاده کنم
    لطفا راهنمایی کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ


  8. #8

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای اجرای دستورات SQL در سی شارپ

    این کد نویسی با ADO و پروسیجر هستش بهش نگاه بنداز کد نویسی داخلش خیلی کم شده و همین طور ساده تر https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%DB%8C

تاپیک های مشابه

  1. راهی برای اجرای دستورات SQL طولانی بدون تایپ در محیط IDE
    نوشته شده توسط kitcat_m18 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1390, 21:33 عصر
  2. مبتدی: درخاست راهنمایی برای کار کردن sql در سی شارپ
    نوشته شده توسط gsmmob در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 10:54 صبح
  3. درخواست راهنمایی برای نصب و اجرای IBM cloudscape / Apache Derpy
    نوشته شده توسط sphere در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1387, 03:35 صبح
  4. نوشتن Public Sub برای اجرای دستورات SQL
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 21:40 عصر
  5. درخواست راهنمایی برای ارتباط VB2005 با SQL
    نوشته شده توسط zeho19 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •