نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر فونت و تغییر مکان ( جابه جا کردن ) CEdit Control در هنگام اجرای برنامه

  1. #1

    Question تغییر فونت و تغییر مکان ( جابه جا کردن ) CEdit Control در هنگام اجرای برنامه

    سلام خدمت اساتید محترم.
    من یک ویو دارم که داخلش یک لیست قرار داره.(به دلایلی از کلاسهای آماده در mfc استفاده نکردم) برای تغییر نام هر یک از node های داخل لیست باید روی نام آن راست کلیک کنید و گزینه ی تغییر نام رو انتخاب کنید.
    حالا مشکل از اینجا شروع میشه: بعد از انتخاب تغییر نام من میخوام یک CEdit control روی نام مورد نظر رو بگیره تا کاربر نام جدید رو وارد کنه.برای تغییر مکان هرباره ی کنترل من از این روش استفاده میکنم:


    void CCustomTreeView::OnmenuRename()
    {
    CFont font;
    font.CreateFontW(14,0,0,0,100,0,0,0,ANSI_CHARSET,O UT_DEFAULT_PRECIS,CLIP_DEFAULT_PRECIS
    ,DEFAULT_QUALITY,DEFAULT_PITCH|FF_SWISS,_T("Arial" ));
    CString str = GetCurrentNodeName();
    delete myEdit;
    myEdit = new CmyEdit;

    myEdit->Create( WS_CHILD|WS_VISIBLE,GetCurrentNodeRect(),this,1);


    myEdit->SetFont( &font );
    myEdit->SetWindowText( str );

    }

    همونطور که میبینید من کنترل رو هر بار که تغییر نام انتخاب میشه با اندازه و مکان جدید ایجاد میکنم. آیا این راه حل مناسبه؟
    و با استفاده از تابع SetFont سعی میکنم فونت کنترل رو عوض کنم اما کار نمیکنه!!! مشکل کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر فونت و تغییر مکان ( جابه جا کردن ) CEdit Control در هنگام اجرای برنامه

    خدا این CodeProject رو واسه ما نگه داره.
    جواب این بود(واسه کسایی که همین مشکل رو دارن میزارم)
    An object will be destoried after it works down. So you should use a point of object.

    CFont *m_pFont = new CFont;
    m_pFont->CreateFont(...);
    myEdit->SetFont(m_pFont);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر آیکون هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط erfane.r در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 04:18 صبح
  2. مشکل این کد چیه؟ (تغییر فونت و تغییر موقعیت)
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 11:23 صبح
  3. تغییر استایل هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط arefba در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 08:49 صبح
  4. تغییر نام یک کنترل هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط Masoome_das در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 21:05 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1383, 04:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •