نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد CommonDialog

  1. #1

    Question سوال در مورد CommonDialog

    سلام دوستان بزرگوار

    من از یک کامند دیالوگ برای ذخیره یک فایل استفاده میکنم
    میخوام وقتی کاربر یک نام برای اون فایل انتخاب میکنه اگر همانند اسم اون فایل در اون مکان وجود داشت ، یک پیغام صادر کنه؟؟
    حالا چطوری این کار میتونم انجام بدم؟؟

    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: سوال در مورد CommonDialog

    شما باید اینو قبل از ذخیره چک کنی که آیا فایل در مسیر موجود است یا نه :

    1- مسیر فایل رو بگیری مثلا شما درایو C رو برای ذخیره انتخاب کردی
    2- بررسی می کنی که آیا فایل ذخره شده شما در مسیر موجود است یا نه ..

    Private Declare Function PathFileExists Lib "shlwapi.dll" Alias "PathFileExistsA" (ByVal pszPath As String) As Long
    Public Function FileExist(FPath As String) As Boolean
    FileExist = CBool(PathFileExists(FPath))
    End Function

    Private Sub Form_Initialize()
    If Not FileExist("مسیر فایل مورد نظر") Then
    End
    End If
    End Sub


    3- اگر فایل مورد نظر شما با فایل ذخیره شده شما همنام باشد پیغام نشان دهد .

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد CommonDialog

    سلام علیکم
    همینطور میتونیم از ثابت cdlOFNOverwritePrompt استفاده کنیم

    Private Sub Command1_Click()
    With CommonDialog1
    .Flags = cdlOFNOverwritePrompt
    .ShowSave
    End With
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد CommonDialog

    دوست عزیز همین مشکل رو من توی لود کردن عکس دارم با On erorr Resume Next هم حل نشد یعنی این کد کار نمی کنه میخوام مثلا کاربر وقتی یه اسم الکی توی filename نوشت و اوپن رو زد اگر عکس داخل اون مسیر نبود پیغام بده که عکسی با این نام موجود نیست چطور می تونم این رو به کامن دیالوگ تعریف کنم؟

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد CommonDialog

    سلام
    دلیل رو تو تاپیک زیر که ایجاد کردین توضیح دادم

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2364579
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: سوال در مورد CommonDialog

    بیا این هم کد کامل و بدون عیب و نقص با توضیحات کامل. فقط یک تکس باکس و دکمه و یک کامند دایالوگ بزار روی صفحه ات

    CommonDialog1.ShowSave  'فايل نمايش ذخيره را نشان ميده

    ' فقط نام فايل را اينجا مياره آدرس = کامل برنامه را دراينجا مياره
    If Dir(CommonDialog1.FileName) = CommonDialog1.FileTitle Then
    Select Case MsgBox("There is a file with the name. Do You Want Save", vbYesNo Or vbExclamation Or vbDefaultButton1, "Note:") 'اگر فايل مجود بود آيا مي خواهي ذخيره کني
    Case vbYes 'اگر بله
    aa = FreeFile 'يک فايل باز کن روش
    Open CommonDialog1.FileName For Output As #aa 'ادرس رو بهش ميده و يک فايل درست ميکنه
    Print #aa, Text1.Text 'متن تکس را چاپ ميکنه
    Close #aa 'و اخرش فايل رو ميبنده
    End Select
    Else 'اگر فايل موجود نبود
    aa = FreeFile 'پس يکي جديد بساز
    Open CommonDialog1.FileName For Output As #aa
    Print #aa, Text1.Text
    Close #aa
    End If ' هيچي ديگه . پايان




    و آخر پایین این صفحه یک دکمه هست به نام تشکر کردن. اونو فشار بده. (تا برنده خوش شانس قرعه کشی امشب ما بشی)

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •