نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟

  1. #1

    Question این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟

    bHTML,Data: WideString
    pElem:IHTMLElement
    pDoc:IHTMLDocument2
    begin
    WebBrowser1.Document.QueryInterface(IID_IHTMLDocum ent2,pDoc
    pElem :=pDoc.body
    bHTML:=pElem.Get_outerHTML
    Data :=AnsiString(bHTML
    آخرین ویرایش به وسیله ali reza omid ali : چهارشنبه 05 بهمن 1384 در 09:08 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط ali reza omid ali
    Data :=AnsiString(bHTML
    ANSIString or Unicode?

  3. #3

    Question اگر میشه یه کمی توضیح بدید

    اگر میشه یه کمی توضیح بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط ali reza omid ali
    اگر میشه یه کمی توضیح بدید
    آدرسه صفحه‌ایرا که سورسش را میگیرید لطف کنید، ممکنه اصلاً چیزی که گفتم ربط نداشته باشه. ممکن هم هست که ربط داشته باشد، بستگی به این دارد که صفحه یونیکد هست یا نه، بدون داشتن اطلاعات بیشتر در مورد صفحه‌ای که اشکال ایجاد میکنه بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم.

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. پاس دادن متغیر از طریق html
    نوشته شده توسط nkhozooii در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 17:56 عصر
  2. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  3. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •