نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کاربا لیست کشویی برای واکشی اطلاعات بانک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    Question کاربا لیست کشویی برای واکشی اطلاعات بانک

    سلام .در قسمتی از فرم ورود اطلاعات توسط کاربر 2 لیست کشویی (ComboBox) تعریف نمودم که ابتدا در اولی نام گروه و در دومی با توجه به آنچه اولی انتخاب شده زیرگروه های مربوط به اون گروه نمایش داده می شوند.
    حال سوال من این است که چگونه با استفاده از تکنولوژی Ajax می توان بصورت بلادرنگ این کار رو انجام داد.


    باتشکر از پاسخگوییتون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    نقل قول: کاربا لیست کشویی برای واکشی اطلاعات بانک

    دوستان عزیز با توجه اینکه مشکلم حل شد ، کدهای مراحل انجام کار رو برای استفاده دیگران قرار می دم.
    امیدوارم بتونید استفاده کامل رو ببرید.

    ابتدا با استفاده از ajax یک Request می سازیم :


    function getXMLHTTP() { //fuction to return the xml http object
    var xmlhttp=false;
    try{
    xmlhttp=new XMLHttpRequest();
    }
    catch(e) {
    try{
    xmlhttp= new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    catch(e){
    try{
    xmlhttp = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    }
    catch(e1){
    xmlhttp=false;
    }
    }
    }

    return xmlhttp;
    }



    function getCity(strURL) {

    var req = getXMLHTTP();

    if (req) {

    req.onreadystatechange = function() {
    if (req.readyState == 4) {
    // only if "OK"
    if (req.status == 200) {
    document.getElementById('citydiv').innerHTML=req.r esponseText;
    } else {
    alert("There was a problem while using XMLHTTP:\n" + req.statusText);
    }
    }
    }
    req.open("GET", strURL, true);
    req.send(null);
    }

    }
    </script>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    نقل قول: کاربا لیست کشویی برای واکشی اطلاعات بانک

    بعد از ساخت اسکریپت ای جکس بالا فرم آن را به صورت دو Combo که یکی جهت انتخاب کشور و دیگری انتخاب شهر است می سازیم :

    کد HTML:
    <form method="post" action="" name="form1">
    <table width="60%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
        <td width="150">Country</td>
        <td  width="150"><select name="country" onChange="getCity('findcity.php?country='+this.value)">
        <option value="">Select Country</option>
        <option value="1">USA</option>
        <option value="2">Canada</option>
            </select></td>
      </tr>
      <tr style="">
        <td>City</td>
        <td ><div id="citydiv"><select name="city">
        <option>Select City</option>
            </select></div></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td>&nbsp;</td>
      </tr>
      <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td>&nbsp;</td>
      </tr>
    </table>
    </form>
    

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    نقل قول: کاربا لیست کشویی برای واکشی اطلاعات بانک

    و در نهایت هم فایل findcity.php را به جهت دسترسی به دیتابیس و خواندن اطلاعاتش را ایجاد می کنیم :


    <? $country=$_REQUEST['country'];
    $link = mysql_connect('localhost', 'root', ''); //changet the configuration in required
    if (!$link) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
    }
    mysql_select_db('db_ajax');
    $query="select city from city where countryid=$country";
    $result=mysql_query($query);

    ?>
    <select name="city">
    <option>Select City</option>
    <? while($row=mysql_fetch_array($result)) { ?>
    <option value><?=$row['city']?></option>
    <? } ?>
    </select>



    دقت داشته باشید که نیازمند یک بانک با دو جدول City,Country می باشید .

    که فایل نهای و فشرده او رو در زیر در اختیارتون می گذارم.
    موفق و پیروز.

  5. #5

    نقل قول: کاربا لیست کشویی برای واکشی اطلاعات بانک

    بانکش خرابه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: لیست کشویی و خواندن از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 17:23 عصر
  2. گذاشتن دو شرط برای واکشی اطلاعات از دیتا بیس
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 16:31 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 11:16 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 11:37 صبح
  5. طراحی رابط کاربر مناسب و استاندارد برای ورود اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط reza5 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 11:57 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •