نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: حذف عضوی از آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    حذف عضوی از آرایه

    چطور می شه یه عضو از ارایه رو حذف کرد؟
    با دیلیت یا دستور خاصی داره؟

  2. #2

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    باید مقادیر بعدی آرایه رو یه عنصر به چپ شیفت بدید. نمی‌شه یه عنضر از آرایه رو به معنی فیزیکی از حافظه حذف کرد. باید مقدارش رو با جابجا کردن عناصر بعدی پاک کنید.

  3. #3

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    شیفت عناصر رو هم با دستور انتساب میتونید انجام بدی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲͡
    سن
    29
    پست
    174

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    delete دقیقا معدل new هست . شما هر چند تا که new استفاده کردی باید دقیقا همون قدر delete استفاده کنی .
    اگه منظورت ابنه که ارایت اشاره گره که با همون دیلیت یکی رو پاک می کنی خب .

    int* pintArrays[8];
    pintArrays[0] = new int(123);
    delete pintArrays[0];


    بقیه رو هم که دوستان گفتن.
    آخرین ویرایش به وسیله H_G_G_I : دوشنبه 13 آذر 1391 در 18:41 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    فرض کن شما یه آرایه 5 عضوی داری و میخوای عضو 2 این آرایه رو حذف کنی میتونی با روش زیر این کارو انجام بدی

    int i;
    for (i = 1 ; i <5 ; i++)
    a[i] = a[i+1];

    a[i] = NULL;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    توی C از ()memmove استفاده کنید.
    size_t arrSize = 5;
    int arr[5] = {1, 2, 3, 4, 5};

    // حذف عنصر سوم
    memmove(arr + 2, arr + 3, (arrSize - 3) * sizeof(int));
    arrSize--;

    و توی C++‎‎‎‎‎ بهتر بجای آرایه از std::vector استفاده کنید.
    std::vector<int> arr;
    //حذف عنصر سوم
    arr.erase(arr.begin() + 2);


    برای اطلاعات بیشتر این پست را مطالعه کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله مصطفی ساتکی : دوشنبه 11 فروردین 1393 در 13:04 عصر

  7. #7

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    مثلاً یه آرایه داریم که 64 تا عضو ( که به صورت اسم هستن) داره. حالا می خوایم 32 تا از این 16 آرایه رو با انتخالب کار بر حذف کنیم. باید چه طری این کارو کرد؟
    مثال:
    مریم
    زهرا
    حسین
    علی
    شروین
    صابر

    میگن بین مریم و زهرا یکی زو انتخاب کنید.
    بعد بین حسین علی و........

    در مرحله ی دوم فرضاً مریم امتخاب شد علی... حالا باز بین اینا ( به انتخاب کاربر) یکی رو انتخاب کنید. در اصل یه کاربر حذف میشه!

    خب برنامشو چه جوری باید نوشت؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    اگر کاربر هست، و هرکودوم اطلاعاتی به غیر از اسم دارن، که بهتره همشون یک جا باشن، \یشنهاد میکنم به جای استفاده از آرایه، از لیست های پیوندی استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط H_G_G_I مشاهده تاپیک
    delete دقیقا معدل new هست . شما هر چند تا که new استفاده کردی باید دقیقا همون قدر delete استفاده کنی .
    اگه منظورت ابنه که ارایت اشاره گره که با همون دیلیت یکی رو پاک می کنی خب .

    int* pintArrays[8];
    pintArrays[0] = new int(123);
    delete pintArrays[0];


    بقیه رو هم که دوستان گفتن.
    کد شما، یک عنصر از آرایه رو حذف نمی کنه، بلکه شما آرایه ای از اشاره گر ها ساختید(می شه گفت یک آرایه دو بعدی ساختید!) و با دستور delete یکی از همین آرایه های کامل حذف می شه، نه یک عضو خاص از یک آرایه!!
    به نظزم بهترین روش، همون روش هایی که گفته شد، یعنی حذف با جابه جا کردن عناصر و استفاده از وکتور

  10. #10

    نقل قول: حذف عضوی از آرایه

    به جای آرایه از آرایه نوع لیست استفاده میکنیم . در این نوع آرایه اعضا به راحتی حذف میشن ( arraylist)


    ArrayList a = new ArrayList();



  11. #11

    Talking نقل قول: حذف عضوی از آرایه







    این کد ها برای حذف یه ارایه رشته ای در یه ارایه رشته ای دیگس اگه یه مقدارم بدی بهش قبول میکنه فقط با کمی تغییر میتونی اعداد صحیح تبدیلش کنی

    public static void main(String[] args)
    {
    String numberarr[]= {"3","1","2"};
    String numberarr1[]= {"5","5","3","1","2"};


    for(String a:(cutinArr(numberarr1,numberarr)))
    {
    System.out.println(a);
    }
    }
    public static int isPosition(String arr[], String Pos)
    {
    for(int i= 0; i< arr.length ; i++)
    if(arr[i] == Pos)
    return i;


    return -1;
    }
    public static String[] cutinArr(String arr[], String Str[])
    {


    int len = arr.length-1,count=0;


    for(String item:Str)
    if(isPosition(arr,item)!= -1)
    {
    arr[isPosition(arr,item)] = arr[len];
    arr[len] =null;
    len--;
    count++;
    }
    String arrTemp[] = new String[arr.length-count];
    for(int i= 0; i<arrTemp.length;i++)
    {
    arrTemp[i] = arr[i];
    }
    return arrTemp;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی حذف عناصر یک آرایه
    نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 دی 1393, 21:00 عصر
  2. حذف عناصر یک آرایه ؟؟؟
    نوشته شده توسط سپهر-111 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1391, 20:50 عصر
  3. سوال: حذف کردن آرایه
    نوشته شده توسط mantan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 00:23 صبح
  4. سوال: حذف یک عنصر از آرایه
    نوشته شده توسط مجتبی کریمی در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 17:58 عصر
  5. حذف عبارت از داخل آرایه
    نوشته شده توسط nasr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 07:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •