صفحه 4 از 4 اولاول ... 234
نمایش نتایج 121 تا 128 از 128

نام تاپیک: معرفی OCX

  1. #121

    نقل قول: معرفی OCX

    ocx دکمه میخواستم که فایل PNG قبول کنه

  2. #122

    نقل قول: معرفی OCX

    نقل قول نوشته شده توسط M-NINJA مشاهده تاپیک
    ocx دکمه میخواستم که فایل PNG قبول کنه
    سلام علیکم
    از کامپوننت Suite-Controls ابزار کدجاک استفاده کنید
    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #123
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: معرفی OCX

    کامپوننتی می خوام که وب کم رو داخل برنامه بده.. هم زنده و هم اسکرین شات اصلا یه هم چین چیزی هست؟؟

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    Exclamation نقل قول: معرفی OCX

    آره هست .... کامپوننتو بی خیال ، با Api خیلی خوب میشه این کارو انجام داد ....
    2 تا نمونه سورسی که فک کنم قبلا خوب کار کرده بودش رو در ضمیمه آوردم

    WebCammsp_www.mspsoft.ir.rar
    WebCam.zip

  5. #125

    نقل قول: معرفی OCX

    سلام خدمت دوستان
    من مدتیه دنبال یک ocx به نام
    ClipsActivexControl
    میگردم کسی سراغ داره؟؟؟

    یا این که یک ocx یا api که بشه باهاش یک نرم افزاری دیگه را اجرا کرد و یک ارتباط تعاملی با اون نرمافزار برقرار کرد
    به این صورت که مثلا از vb دستور بدیم توی اون نرم افزار اجرا بشه و بالعکس

  6. #126

    نقل قول: معرفی OCX

    سلام
    کنترل DataGrid1 پیش فرض وی بی 6 خوب نیست و امکانات کمی داره و زیبایی هم نداره
    کسی OCX دیگه ای همراه با آموزش داره ارائه بده لطفا؟

  7. #127

    نقل قول: معرفی OCX

    سلام. دوست عزیز از کنترل VSFlexGrid استفاده ک. نسخه 8 ش توی فروم ها بگردی پیدا میکنی. امکاناتش عالیه
    آخرین ویرایش به وسیله amir2844 : چهارشنبه 10 مهر 1392 در 14:58 عصر

  8. #128
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    38

    تقویم شمسی

    این تقویم رو برای خودم درست کردم
    به سادگی میشه تاریخ رو انتخاب کرد، اجازه ورود تاریخ غلط رو نمیده، یک رویداد برای اینکه بفهمیم تاریخ توسط کاربر عوض شد هم داره.
    امکاناتی برای پاک کردن تاریخ، پیدا کردن سریع روز جاری و ... داره
    رنگ و فونتش هم قابل تغییره
    فکر کنم بپسندین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 4 از 4 اولاول ... 234

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •