نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل رشته به کد اسکی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    sd card
    پست
    97

    تبدیل رشته به کد اسکی

    سلام دوستان من تو اندروید تازه کارم کسی میدونه چطوری باید یه متن رو به کد اسکی و بالعکس تبدیل کرد

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    52

    نقل قول: تبدیل رشته به کد اسکی

    سلام دوست عزیز
    متنی که مورد نظرت هست رو کاراکتر کاراکتر به توابع زیر بفرست مشکل حل میشه


    public static char ASCIIToChar(final int ascii){
    return (char)ascii;
    }

    public static int CharToASCII(final char character){
    return (int)character;
    }




    موفق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    sd card
    پست
    97

    نقل قول: تبدیل رشته به کد اسکی

    مرسی دوست خوبم

تاپیک های مشابه

  1. کد تبدیل رشته Hex به رشته اسکی و یک سوال
    نوشته شده توسط behrouz_h در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1390, 00:59 صبح
  2. تبدیل رشته ها به توابع ریاضی؟
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 13:08 عصر
  3. تبدیل رشته به کراکتر
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 16:06 عصر
  4. تبدیل رشته ها به توابع ریاضی؟
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 19:19 عصر
  5. تبدیل رشته به فرمت یونیکد
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 17:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •