نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

  1. #1

    کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    سلام دوستان من php کار هستم شاید بشناسید من و تو فروم
    تو وب مسلط هستم منتها تازه اندروید و نصب کردم و تازه متوجه شدم که چجوری میشه کار کرد باهاش یعتی 1 درصد شاید یاد گرفتم شایدم کمتر
    من از ایکلیپس استفاده میکنم
    پروژه ای ذهن منو مشغول به خودش کرده که براش مشتری دارم و میخوا انجامش بدم

    من میخوام برنامه من یک صفحه داشته باشه
    یم صفحه که توش شماره ها 1 تا 9 به صورت دکمه های درشت نمایش داده باشن
    یعنی یک جدول 3 ستونه و سه سطر

    1 2 5
    3 4 6
    7 9 8

    حالا این ترتیب به صورت رندوم باشه

    یعنی ما 9 تا دکمه داریم که کپشن اون رندومی مقدر دهی میشه

    یک تکست باکس بشه که نتیجه و نمایش بده

    یک متعیر هم نیاز داریم که ایندکس و نگه میداره که مقداره یا 1 هست یا دو

    کار این برنامه اینه که کاربر دکمه ای و شار میده مثلا 3
    ایندکس میشه 1
    بعدش صدای یک فارسی پخش میشه
    بعدش که کلید دیگه ای فشار داده میشه جون ایندکس 1 هست میفمه که عدد دومی هست و ایندکس و میکنه دوباره 0
    و اینبار عدد دوم که مثلا 5 باشه و اینجوری میخونه : صدای 5 ( پنج ( مثلا صدی دختر بچه ) و آخرش صدای تا پحش میشه )
    و تو تکس باکس هم متن سه پنچ تا = پانزده تا
    و صدای پانزده تا پخش میشه

    اینجوری با رندوم بودن اعداد بچه جدول صرب و یاد میگیره
    و با نوشته شدن فارسی این صرب نوشتن اعداد و یاد میگیره
    و صدا هم که تو ذهن بجه کار سازه
    میشه راهمایی کنید از گجا شروع کنم ؟
    اگه وب بود دو سوته مینوشم
    اما با اندروید یک روزه کار کردم فقط

  2. #2

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    دوستان یک مرحمتی کنند لطفا
    بخش php و ببینید دلم نمیاد یکی سوال داشته باشه و من راهنمایی نکنم بهش
    خوب منم سوال دارم دیگه
    یکی یک پیزی بگه این همه دوستان آنلاین هستن خوب انتظار دارم ازتون

  3. #3

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    دوستان ج بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    سلام دوست عزیز

    بخش اندروید زیاد فعال نیست متاسفانه، ولی شما هم کمی عجله دارید :دی

    شما Layout یا ظاهر برنامه را طراحی کردید؟ بهتره که ظاهر را طراحی کنید و سپس برید سمت کدنویسی. (شما ظاهر را طراحی کنید بعد باهم کدنویسی را انجام میدهیم.)

    بازهم سوالی هست در خدمتم.

    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    ظاهر و با چی شراحی کنم ؟ من کار خاصی بلد نیستم از ه نوع طراجی کنم همین توضیحاتم بلد نیستم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    سلام

    هیچ مطالعه در این باره نداشتید؟
    اگه قصد این کارو دارید از سایت www.kamalan.com شروع کنید. منبع فارسی خوبی برای شروع است.

    برای طراحی و برنامه نویسی اندروید، به نظر من بهترین محیطی که میشه استفاده کرد، eclipse هست که در سایت بالا کاملا در مورد آن توضیح داده شده است.
    برای نصب و شروع به برنامه نویسی اندروید تقریبا فایل های زیاد با حجم زیاد باید دانلود کنید.

    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    من 9 تا botton میزارم تو طراحی و اونا اسم دارن و آیدی
    سوال اول اینکه من میخوام دکمه هارو بزرگ کنم اما بزرگ نمیشه میکشمشون فقط طولی کش میاد
    سوال بعدی اینکه چجوری رندوم کنم دکمه هاره ( چیدمان دکمه ها رو میگم )

  8. #8

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    سوال بعدیم اینکه من تونستم نام گذاری دکمه هارو متعیر کنم
    منتها من از رندوم استفاده کردم که اعداد 1 تا 9 تولید میکنه
    حالا مشکل اینه که اعداد تکراری ( دکمه ها تکراری ) دارم
    اونارو میریزم تو آرایه
    حالا تابعی میخوام که مقداری و تو کل محتواهای آرایه بگرده و بود یا نبودش و بهم بگه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    سلام
    سوال اول اینکه من میخوام دکمه هارو بزرگ کنم اما بزرگ نمیشه میکشمشون فقط طولی کش میاد
    برای چیندن دکمه ها چندین راه امکان داره که دوتاش رو در کد زیر آوردم.
    اولی استفاده از table layout و دومی استفاده از relative layout. در نوع دوم امکان تغییر اندازه دکمه ها وجود داره. در اولی هم وجود داره ولی کل ستون تغییر میکنه.

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="fill_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:orientation="vertical" >

    <TableLayout
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_gravity="center_horizontal"
    >

    <TableRow
    android:id="@+id/tableRow1"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content" >

    <Button
    android:id="@+id/button1"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button2"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button3"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    </TableRow>

    <TableRow
    android:id="@+id/tableRow2"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content" >

    <Button
    android:id="@+id/button4"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button5"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button6"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    </TableRow>

    <TableRow
    android:id="@+id/tableRow3"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content" >

    <Button
    android:id="@+id/button7"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button8"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button9"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Button" />

    </TableRow>

    <TableRow
    android:id="@+id/tableRow4"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content" >

    </TableRow>
    </TableLayout>

    <RelativeLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_marginTop="30dp" >

    <Button
    android:id="@+id/button10"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentLeft="true"
    android:layout_alignParentTop="true"
    android:layout_marginLeft="44dp"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button11"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentTop="true"
    android:layout_toRightOf="@+id/button10"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button12"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentTop="true"
    android:layout_toRightOf="@+id/button11"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button13"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/button10"
    android:layout_below="@+id/button10"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button14"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/button11"
    android:layout_below="@+id/button11"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button15"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBaseline="@+id/button14"
    android:layout_alignBottom="@+id/button14"
    android:layout_alignLeft="@+id/button12"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button16"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/button13"
    android:layout_below="@+id/button13"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button17"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/button14"
    android:layout_below="@+id/button14"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button18"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBaseline="@+id/button17"
    android:layout_alignBottom="@+id/button17"
    android:layout_alignLeft="@+id/button15"
    android:text="Button" />

    </RelativeLayout>

    </LinearLayout>


    سوال بعدی اینکه چجوری رندوم کنم دکمه هاره ( چیدمان دکمه ها رو میگم )
    بجای رندوم کردن نام دکمه ها، مقدار text یا Caption آنها را رندوم کنید.

    حالا مشکل اینه که اعداد تکراری ( دکمه ها تکراری ) دارم
    اونارو میریزم تو آرایه
    حالا تابعی میخوام که مقداری و تو کل محتواهای آرایه بگرده و بود یا نبودش و بهم بگه ؟
    مقادیری که در دکمه ها قرار میدهید را در آرایه بریزید. در یک حلقه بی نهایت مقدار رندوم را تولید کنید و در یک حلقه for به تعداد اعضای آرایه، عدد رندوم تولید شده را با مقادیر آرایه مقایسه کنید، اگر حلقه for تمام شد و عدد مشابهی یافت نشد(با متغیری از نوع boolean آن را مشخص کیند)، حلقه بینهایت را با دستور break تمام کنید و مقدار رندوم تولید شده را در دکمه مورد نظر قرار دهید.

  10. #10

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    ممنون دوست عزیز من اولین برنامه خودمو با کمک شما نوشتم اینو هیچوقت یادم نمیره !

    من سورس برنامه و میزارم ببینید میشه با روش ها بهتری نوشت ؟من همه چی و دربه داغون نوشتم
    مشکل دارم تو اینکه تابع تعریف کنم
    اگه تابع خالی برگردونه و ورودی نداشته باشه میشه
    اما یک مقال از تابع با چندتا ورودی ازنوع عدد رشته آرایه و برگردوندن مقدار بزنید اگه میشه

    من الان برنامه خودم و نوشتم

    دکمه هامو مقدار دهی می کنم رندومی
    حالا میخوام برنامه ریست بشه و دوباره دکمه ها مقدار دهی بشن
    من یک تابع تعریف کردم و دکمه رفرش گذاشتم تا دوباره انجام بده
    کاره بعتری هست ؟
    سوال مهمتر اینکه من میخوام فارسی بنویسم
    اما نمیشه
    من اینترنتم رو سرویس محدوده جر پروتوکل http نمیتون پیزی دریافت کنم
    از برنامه نویس میشه فایل دانلود کرد
    تو سایت آقا کمالان یک کلاس بود که نوشته بود برای فارسی هست
    اما یک اینکه نتونستم دانلود کن اگه میشه اینجا بزارید
    تو اینکه نمیدون از کلاس چگوری استفاده کنم

    سوال بعد اینکه من از اصافه کردن فایل همین قدر میدونم که :
    باید زیر شاخه فولدر res فولدرهایی که میخوام و بسازم
    مثل img یا sound
    حالا من توش آهنگ اصافه میکنم مثل 1.mp3
    باید wav باشه ؟ یا mp3 ?
    دو اینکه نمیدونم ازین عکس و آهنگ ها که خودم اصافه می کنم چجوری میشه استفاده کرد و آدرس دهی کرد حتی نمیتون تصویری بزارم تو imgbox

    من میخوام هردکمه فشرده میشه صدای مربوطش که میزارم پخش بشه
    دکمه هارو مقدار دهی کردم
    وقتی میزنم روشون میتونم تشخیص بدم عددش چنده
    همون عدد و به رشته تبدیل کنم بعد تو مسیر sound صدا و لود کنم
    اینو بگید ممنون میشم

  11. #11

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    سورس یادم رفت
    package com.jadvalzarb;

    import java.util.Random;

    import android.app.Activity;
    import android.app.Application;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.Menu;
    import android.view.View;
    import android.widget.Button;
    import android.widget.EditText;

    public class JadvalZarb extends Activity {
    Button dokmeh1;
    Button dokmeh2;
    Button dokmeh3;
    Button dokmeh4;
    Button dokmeh5;
    Button dokmeh6;
    Button dokmeh7;
    Button dokmeh8;
    Button dokmeh9;
    Button dokmeh10;
    Button dokmeh11;
    EditText result;
    int str1 = 1;
    int str2 = 2;
    int str3 = 3;
    int str4 = 4;
    int str5 = 5;
    int str6 = 6;
    int str7 = 7;
    int str8 = 8;
    int str9 = 9;
    int str10 = 10;
    int rnd = 1;
    int num=0;


    Random r = new Random();
    int index = 0;
    @Override

    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_jadval_zarb);

    result = (EditText) findViewById(R.id.editText1);
    dokmeh1 = (Button) findViewById(R.id.button1);
    dokmeh2 = (Button) findViewById(R.id.button2);
    dokmeh3 = (Button) findViewById(R.id.button3);
    dokmeh4 = (Button) findViewById(R.id.button4);
    dokmeh5 = (Button) findViewById(R.id.button5);
    dokmeh6 = (Button) findViewById(R.id.button6);
    dokmeh7 = (Button) findViewById(R.id.button7);
    dokmeh8 = (Button) findViewById(R.id.button8);
    dokmeh9 = (Button) findViewById(R.id.button9);
    dokmeh10 = (Button) findViewById(R.id.button10);
    dokmeh11 = (Button) findViewById(R.id.button11);
    int min = 1;
    int max = 10;
    int ar[] = {0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0};

    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    //listOfString;

    dokmeh1.setText(String.valueOf(rnd));
    str1 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh2.setText(String.valueOf(rnd));
    str2 = rnd;

    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh3.setText(String.valueOf(rnd));
    str3 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh4.setText(String.valueOf(rnd));
    str4 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh5.setText(String.valueOf(rnd));
    str5 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh6.setText(String.valueOf(rnd));
    str6 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh7.setText(String.valueOf(rnd));
    str7 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh8.setText(String.valueOf(rnd));
    str8 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh9.setText(String.valueOf(rnd));
    str9 = rnd;

    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh10.setText(String.valueOf(rnd));
    str10 = rnd;

    dokmeh11.setText("R E F R E S H");
    dokmeh1.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str1+"*");
    num = str1;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r1);
    float z = num * str1;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }

    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh2.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str2+"*");
    num = str2;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r2);
    float z = num * str2;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }


    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });

    dokmeh3.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str3+"*");
    num = str3;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r3);
    float z = num * str3;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }

    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh4.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str4+"*");
    num = str4;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r4);
    float z = num * str4;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }


    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh5.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str5+"*");
    num = str5;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r5);
    float z = num * str5;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }


    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh6.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str6+"*");
    num = str6;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r6);
    float z = num * str6;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }


    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh7.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str7+"*");
    num = str7;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r7);
    float z = num * str7;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }


    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh8.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str8+"*");
    num = str8;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r8);
    float z = num * str8;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }


    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh9.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str9+"*");
    num = str9;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r9);
    float z = num * str9;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }


    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });

    dokmeh10.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    if(num==0)
    {
    result.setText(str10+"*");
    num = str10;
    }else
    {
    result.setText(String.valueOf(result.getText())+st r10);
    float z = num * str10;

    result.setText(String.valueOf(result.getText())+" = "+String.valueOf((int)z));

    num=0;


    }

    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });
    dokmeh11.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    public void onClick(View v) {
    rf();
    //Getting first & second values and passing to show result


    }
    });

    }

    public void rf()
    {
    num=0;
    result = (EditText) findViewById(R.id.editText1);
    result.setText("");
    dokmeh1 = (Button) findViewById(R.id.button1);
    dokmeh2 = (Button) findViewById(R.id.button2);
    dokmeh3 = (Button) findViewById(R.id.button3);
    dokmeh4 = (Button) findViewById(R.id.button4);
    dokmeh5 = (Button) findViewById(R.id.button5);
    dokmeh6 = (Button) findViewById(R.id.button6);
    dokmeh7 = (Button) findViewById(R.id.button7);
    dokmeh8 = (Button) findViewById(R.id.button8);
    dokmeh9 = (Button) findViewById(R.id.button9);
    dokmeh10 = (Button) findViewById(R.id.button10);

    int min = 1;
    int max = 10;
    int ar[] = {0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0};

    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    //listOfString;

    dokmeh1.setText(String.valueOf(rnd));
    str1 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh2.setText(String.valueOf(rnd));
    str2 = rnd;

    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh3.setText(String.valueOf(rnd));
    str3 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh4.setText(String.valueOf(rnd));
    str4 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh5.setText(String.valueOf(rnd));
    str5 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh6.setText(String.valueOf(rnd));
    str6 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh7.setText(String.valueOf(rnd));
    str7 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh8.setText(String.valueOf(rnd));
    str8 = rnd;
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh9.setText(String.valueOf(rnd));
    str9 = rnd;

    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    while(ar[rnd] !=0)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min + 1) + min;
    }
    ar[rnd] = rnd;
    dokmeh10.setText(String.valueOf(rnd));
    str10 = rnd;
    }
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
    getMenuInflater().inflate(R.menu.activity_jadval_z arb, menu);
    return true;
    }


    }




    <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent" >

    <EditText
    android:id="@+id/editText1"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentTop="true"
    android:layout_centerHorizontal="true"
    android:layout_marginTop="21dp"
    android:ems="10" >

    <requestFocus />
    </EditText>

    <Button
    android:id="@+id/button1"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignRight="@+id/editText1"
    android:layout_below="@+id/editText1"
    android:layout_marginTop="34dp"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button2"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBaseline="@+id/button1"
    android:layout_alignBottom="@+id/button1"
    android:layout_centerHorizontal="true"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button3"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBaseline="@+id/button2"
    android:layout_alignBottom="@+id/button2"
    android:layout_alignLeft="@+id/editText1"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button4"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/button1"
    android:layout_below="@+id/button1"
    android:layout_marginTop="22dp"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button5"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBottom="@+id/button4"
    android:layout_alignRight="@+id/button2"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button6"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBottom="@+id/button5"
    android:layout_alignRight="@+id/button3"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button7"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/button4"
    android:layout_below="@+id/button4"
    android:layout_marginTop="18dp"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button8"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBaseline="@+id/button7"
    android:layout_alignBottom="@+id/button7"
    android:layout_alignRight="@+id/button5"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button9"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignBaseline="@+id/button8"
    android:layout_alignBottom="@+id/button8"
    android:layout_alignLeft="@+id/button6"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button10"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/button8"
    android:layout_below="@+id/button8"
    android:layout_marginTop="17dp"
    android:text="Button" />

    <Button
    android:id="@+id/button11"
    android:layout_width="fill_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentBottom="true"
    android:layout_alignParentRight="true"
    android:layout_marginBottom="38dp"
    android:text="Button" />

    </RelativeLayout>

  12. #12

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    میشه راهنمایی کنید منو؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    در پوشه ی res پوشه ای بنام raw بسازید و آهنگ ها رو اونجا قرار بدید، تصاویر رو هم در پوشه ی drawable قرار بدید.
    اسم فایل رو هم با حروف کوچک بنویسید.
    کد زیر وقتی روی یک ImageView کلیک میشه آهنگ رو پخش میکنه:
    public class MainActivity extends Activity implements OnClickListener {

    private MediaPlayer player;

    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    ImageView iv = (ImageView) findViewById(R.id.imageView1);
    iv.setOnClickListener(this);
    }

    @Override
    protected void onPause() {
    // TODO Auto-generated method stub
    super.onPause();
    player.stop();
    }

    @Override
    public void onClick(View v) {
    // TODO Auto-generated method stub
    player = MediaPlayer.create(getBaseContext(), R.raw.sound);
    player.start();
    }
    }


    یک توصیه اینکه وقتی تعداد زیادی Button یا اشیاء دیگه دارید که باید onClickListener براشون ست بشه، مثل همین مثال onClickListener رو implement کنید و در متد onClick تشخیص بدید کدوم view کلیک شده و عملیات موردنظر رو انجام بدید. هم کدتون مرتب تر میشه و هم چندین بار یک کلاس رو ایجاد نمیکنید.
    من از یک فایل mp3 برای تست استفاده کردم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کمک من در نوشتن اولین برنامه اندروید ( ساخت حدول ضرب )

    سلام

    خوشحالم که تونستم کمکتون کنم.
    1- اگر امکان داره بعد از تایپ مطالبتون، دوباره روخونی کنید و اشتباهات املایی و نگارشی رو بگیرید(خیلی اشباه دارید، مشخصه که خیلی سریع مینویسید و بدون روخونی ارسال مکیند)
    2- واقعیتش من نفهمیدم کدوم حرفتون سواله کدوم جواب! حالا تا جایی که متوجه شدم جواب میدم. اگه سوالاتتون منظم باشه، خوانندها رغبت بیشتری میکنند و احتمال زودتر جواب گرفتنتون خیلی بیشتر میشه.

    اگه تابع خالی برگردونه و ورودی نداشته باشه میشه
    دقیقا متوجه نشدم منظورتون چیه؟! ولی زبان های Java و C و PHP خیلی شبیه به هم هستند و در هر سه این زبان ها میشه تابعی تعریف کرد که ورودی نداشته باشه و همچنین Null برگردونه.

    اما یک مقال از تابع با چندتا ورودی ازنوع عدد رشته آرایه و برگردوندن مقدار بزنید اگه میشه
    دیگه شما که استادید خودتون، چرا یک جستجوی کوچیک نمیکنید؟
    من این مثال را نوشتم که امیدوارم کمکتون کنه:
    public class example extends Activity {

    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.dialog);
    final Button btn1 = (Button) findViewById(R.id.btnGo);
    btn1.setText("1");

    btn1.setOnClickListener(new OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {
    // TODO Auto-generated method stub
    btn1.setText(String.valueOf(myfunc(1, btn1.getText().toString())));
    }
    });

    }

    private int myfunc(int a, String b) {
    // TODO Auto-generated method stub
    int sum = a + Integer.valueOf(b);

    return sum;
    }


    من یک تابع تعریف کردم و دکمه رفرش گذاشتم تا دوباره انجام بده
    کاره بعتری هست ؟
    راه بهتری به نظرم نمیرسه. باید همه دکمه ها دوباره مقدار دهی بشند.

    و سایت آقا کمالان یک کلاس بود که نوشته بود برای فارسی هست
    اما یک اینکه نتونستم دانلود کن اگه میشه اینجا بزارید
    تو اینکه نمیدون از کلاس چگوری استفاده کنم
    در این مورد بهتره همونجا سوال کنید، جوابتون رو میدند. در باره فارسی نویسی کمی جستجو کنید به نتیحه میرسید. من هنوز از فارسی در برنامه ها استفاده نکردم و در این باره زیاد اطلاعات ندارم.

    باید wav باشه ؟ یا mp3 ?
    مظمئنا mp3 بهتره!

    دو اینکه نمیدونم ازین عکس و آهنگ ها که خودم اصافه می کنم چجوری میشه استفاده کرد و آدرس دهی کرد حتی نمیتون تصویری بزارم تو imgbox
    مثل HTML باید مسیرش را تعیین کنید.
    مثلا عکستون در پوشه drawable قرار داره:
    	<ImageView
    android:id="@+id/imageView1"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:src="@drawable/pic1" />


    دکمه هارو مقدار دهی کردم
    وقتی میزنم روشون میتونم تشخیص بدم عددش چنده
    همون عدد و به رشته تبدیل کنم بعد تو مسیر sound صدا و لود کنم
    اینو بگید ممنون میشم
    باز هم دقیق متوجه نشدم منظورتون چیه!
    در مورد گرفتن مقدار Text دکمه، میتونید از مثالی که در مورد تابع در اول همین پست زدم، استفاده کنید.

    توضیح بیشتر:

    میتونید آرایه را به این شکل تعریف کنید:
    int ar[] = {0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0};

    به این شکل:
    int ar[] = new int[11];


    برای پیدا کردن عدد رندوم بدون تکرار هم به نظرم این راه بهینه تر است.

    int rnd = 1;
    int min = 1;
    int max = 10;
    Random r = new Random();
    int ar[] = new int[11];
    boolean similar = true;

    while(similar == true)
    {
    rnd = r.nextInt(max - min+1) + min;
    for(int i=0; i<ar.length; i++)
    {
    if (ar[i] == rnd)
    similar = true;
    else if (ar[i] != rnd && i == ar.length)
    similar = false; // this means that we searched whole the "ar" and there was no similar number
    }
    }

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Modernidea : پنج شنبه 16 آذر 1391 در 13:13 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن اولین برنامه در اسمبلی
    نوشته شده توسط pegetive_2010 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 15:11 عصر
  2. کمک در مورد نوشتن دو برنامه توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط mahdi_o در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 16:43 عصر
  3. احتیاج به کمک دارم برای نوشتن یک برنامه
    نوشته شده توسط bahar2006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1384, 23:13 عصر
  4. کمک در مورد نوشتن یک برنامه فوری
    نوشته شده توسط amir_3530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 23:53 عصر
  5. کمک در مورده نوشتن یک برنامه console.....کمک
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 18:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •