نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با dropdown

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    مشکل با dropdown

    سلام به دوستان گلم
    من در برنامه ام یک dropdown دارم میخوام هر وقت هر کدوم از option ها رو کاربر انتخاب کرد مقدارش بریزم تو یه متغیر ازش استفاده کنم
    <select>
    <option>
    1
    </option>
    <option>
    2
    </option>
    <option>
    3
    </option>
    </select>

    مثلا کاربر 1 رو انتخاب کرد 1 رو بریزم تو یه متغیر !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: مشکل با dropdown

    به چه صورتی بریزی؟ ای جکس ؟ یا بعد از سابمیت کردن ؟
    این کد برای بعد از سابمیت کردن هست

    <select name='dropdown'>
    <option value='1'>
    1
    </option>
    <option value='2'>
    2
    </option>
    <option value='3'>
    3
    </option>
    </select>
    <?php
    $moteghayer = $_POST['dropdown']
    ?>


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    نقل قول: مشکل با dropdown

    مرسی
    بله با آجاکسشو میخوام

  4. #4

    نقل قول: مشکل با dropdown

    این کد صفحه اصلی :
    <script>
    function showUser(str)
    {
    if (str=="")
    {
    document.getElementById("txtHint").innerHTML="";
    return;
    }
    if (window.XMLHttpRequest)
    {// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
    xmlhttp=new XMLHttpRequest();
    }
    else
    {// code for IE6, IE5
    xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    xmlhttp.onreadystatechange=function()
    {
    if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
    {
    document.getElementById("txtHint").innerHTML=xmlht tp.responseText;
    }
    }
    xmlhttp.open("GET","getcategory.php?q="+str,true);
    xmlhttp.send();
    }
    </script>
    این اسکریپت مقدار انتخابی اولی رو می گیره ، پاس می ده به صفحه getcategory بعد تو getcategory این کد رو بزنید :


    <?php
    $q=$_GET["q"];

    $con = mysql_connect('localhost', 'root', '');
    if (!$con)
    {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
    }

    mysql_select_db("flow", $con);
    mysql_query("SET NAMES utf8");
    $sql="SELECT * FROM category WHERE scope_id = '".$q."'";

    $result = mysql_query($sql);

    echo "<select id='category' name='category' >";

    while($row = mysql_fetch_array($result))
    {
    echo "<option value=\"".$row['path']."\" > ". $row['Name'] ."</option>";
    }
    echo "</select>";

    mysql_close($con);
    ?>

    وبلاگ و وب سایت من :
    seo-tools.blogfa.com
    landmarksem.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    نقل قول: مشکل با dropdown

    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    نقل قول: مشکل با dropdown

    سلام من میخوام از مقداری که داخل (txtHint").innerHTML")(همون مقداری که توسط صفحه getcategory برگشت داده میشه) در متغیر php استفاده کنم راهی وجود داره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    نقل قول: مشکل با dropdown

    کسی نیست مرا یاری کند؟!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در DropDown و رویداد SelectedIndexChanged در آن
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1391, 03:20 صبح
  2. سوال: مشکل با dropdown
    نوشته شده توسط helia64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 08:16 صبح
  3. مشکل با dropdown list
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 09:56 صبح
  4. سوال: مشکل با DropDown در کومبو باکس
    نوشته شده توسط isaac191 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 16:17 عصر
  5. مشکل با Dropdown list
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •