نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا در QT راهی برای استفاده از WMI یا هر چیز دیگری به منظور استخراج سریال هارد یونیک سیستم است؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    Red face آیا در QT راهی برای استفاده از WMI یا هر چیز دیگری به منظور استخراج سریال هارد یونیک سیستم است؟

    سلام دوستان
    دارم یه پروژه ای رو با adobe air می نویسم .این برنامه یه چیزی شبیه به پلیر stand alone تحت دسکتاپ هست که مجانی دانلود می شه و محتواهایی رو که ماها ساختیم و فایلهایی که خودمون ساختیم رو می خونه و البته فایل هامون، قراردادی هست و نرم افزار های دیگه نمی تونن اونها رو بخونند،در واقع فایل هامون encrypted هستند.
    حالا قرار هست این برنامه سریال هارد طرف رو دربیاره و بعد از اون یه کدی بسازه و به طرف نشون بده که اگه رفت تو سایتمون تا محصول رو بخره،شماره سیستم رو به asp بده تا asp هم اون سریال رو تو فایل مد نظر بگنجونه و encrypt کنه و فایل رو در اختیار مشتری قرار بده.من خواستم با air بنویسم که دیدم امکانی رو نذاشته.بعد اومدم با کیوت بنویسم که به این لینک خوردم:
    http://www.qtcentre.org/threads/1846...arddisk-serial
    انجام دادم و شد و سریال نسبتا کوتاهی رو از هارد در آورد که البته volum برای پارتیشن c هست و اون سریال یونیتکی که می خوام نیست.
    آیا راهی در کیوت هست که بشه با روش wmi یا هر روش دیگه ای،سریال یونیک هارد یا سی پی یو رو در آورد؟
    من می خوام تو هر سیستم که برنامه باز شه،یه سریال خاص بده نه اینکه مثلا تو اینجا زف بیاد پارتیشن بندی یا ویندوزشو عوض کنه،سریال عوض شه.
    با تشکر از شما...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    نقل قول: آیا در QT راهی برای استفاده از WMI یا هر چیز دیگری به منظور استخراج سریال هارد یونیک سیستم


تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا فونتهای فارسی زیبا برای استفاده در WPF وجود دارد؟
    نوشته شده توسط bahar-danaei در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 بهمن 1393, 20:42 عصر
  2. آنتی ویروس ها از چه راهی برای .... استفاده می کنند.
    نوشته شده توسط mehran8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 08:49 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 21:36 عصر
  4. آیا راهی برای تبدیل گزارشهای Access به گزارش crystal report هست؟
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 22:57 عصر
  5. آیا غیر از Wine راهی برای اجرای برنامه های ویندوز نیست مثلا
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1383, 22:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •