نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

  1. #1

    Exclamation طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    سلام؛
    دوستان من مدتی هستش که روی ساخت صفحات ثبت نام و لوگین مشروط که در ادامه بیشتر در موردش توضیح میدم کار میکنم اما هر چیزی که توی اینترنت یادمیگیرم توی این پروژه ی جاش به مشکل میخوره! حالا میخوام از اول کارمو دوباره شروع کنم. به ساختار زیر توجه بفرمایید:



    میشه این کار ها رو انجام بدید و نتیجه نهایی رو توی ی فایل زیپ بدید ؟ لطف بزرگی در حق من کردید اگر این کار رو انجام بدید و من حتما جبران میکنم...

    (مدیران عزیز من توی آموزش هایی که خوندم هم مسـله php مطرح بود و هم دیتابیس و ..... . بخاطر همین نمیدونستم توی کدوم بخش باید این تاپیک رو بزنم، اگر اشتباه کردم لطف کنید بجای اخطار دادن به من و پاک کردن تاپیک، انتقالش بدید به بخشی که باید اونجا منتشرش میکردم، خیلی ممنون)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    سلام دوست عزیز ...
    امیدوارم این به دردتون بخوره ...
    ضمیمه شد ، موفق باشید.

    register.zip

  3. #3

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    ی دنیا ممنون جناب thacker
    اما وقتی که میخوام index رو باز کنم توی مرورگر فقط کد نشون میده + چه تغییراتی باید توی این فایل هایی که شما لطف کردید دادید بهم انجام بدم ؟

  4. #4

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    دوست عزیز
    اینجا برای شما کد نوشته نمی شود، مشکل کدهای شما برطرف می شود
    لطف کنید کد برنامتون رو قرار بدید و مشکلاتش رو ذکر کنید تا بررسی شود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    دوست عزیز این فایل رو دانلود کن و روی هاست خودت قرار بده ...
    محتویات فایل SQL رو توی دیتابیس خودت وارد کن و مشخصات دیتابیس رو توی فایل Config.php قرار بده ...
    امیدوارم مشکلی پیش نیاد ...
    موفق باشید ...

    user.zip
    آخرین ویرایش به وسیله thacker : دوشنبه 20 آذر 1391 در 00:25 صبح

  6. #6

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    دوستان این فایل رو دانلود بفرمایید » برای دانلود اینجا کلیک کنید... (من فقط فرم ها رو طراحی کردم و شما باید لطف کنید کدهایی رو که لطف کردید دادید رو روشون بذارید چون من هر چی سعی کردم متوجه نشدم چیکار باید بکنم)

    صفحه 1، صفحه ای هستش که تنها مدیر ما با نام کاربری و رمز عبورش وارد سیستم ثبت اطلاعات در پایگاه داده میشه...
    صفحه 2، وقتی که مدیر نام کاربری و رمز عبور رو درست وارد کرد وارد این صفحه میشه. با پر کردن 2 فیلد نام کاربری و رمز عبور جدید برای همکار جدید (هربار برای ثبت اطلاعات هر همکار جدید یکبار) سپس با کلیک روی دکمه پایین فرم باید اطلاعات وارد یک دیتابیس بشه (حالا هر جور که درسته خودتون استادید و بهتر میدونید)
    صفحه 3، همکاران نام کاربری و رمز عبور رو به صورت حضوری از مدیر (که اطلاعات رو در صفحه قبل قبلا وارد کرده) دریافت میکنن. بعد از این صفحه باید وارد بشن. اگر در این صفحه نام کاربری و رمز عبور رو درست وارد کرد (یعنی نام کاربری که وارد کرد با رمزعبورش توی دیتابیسی که ساختیم) فقط منتقل بشه به صفحه www.feeeeeeeeeelan.com/formfelan

    امیدوارم بتونم از خجالتتون دربیام

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    دوست عزیز همون فایل ضمیمه ای رو که گذاشتم رو روی هاست آپلود کنید ...
    یک بانک اطلاعاتی بسازید و مشخصاتش رو توی فایل config.php وارد کنید.
    محتویات فایل SQL.sql رو توی دیتابیس ایمپورت کنید.
    از طریق آدرس www.feeeeeeeeeeeeeelan.com/admin میتونید به بخش مدیریت کاربران دسترسی داشته باشید ... ( یعنی از اینجا میتونید کاربران جدید رو ثبت کنید )
    صفحه www.feeeeeeeeeeeeeeelan.com/login.php هم برای ورود کاربرانی است که شما براشون اکانت ساختی ...
    توی صفحه login.php در خط 17 کد زیر رو مشاهده میکنید که بجای yourpage.php باید آدرس صفحه ای رو وارد کنید که قراره کاربر بعد از درست وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور خودش به اون وصل شه ...

    header ("Location: yourpage.php");


    دیگه فکر نمیکنم جایی باشه که توضیحات بخواد...
    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    آقا من این کارایی که شما فرمودید رو انجام دادم ولی اگر ی نگاه به صفحه ادمین بندازید (http://sabzgasht.ir/hamkar/admin) میبینید که ارور از سشن میده. در حالی که این ارور رو اولا نمیداد یهو معلوم نیس از کجا پیداش شد منم کلا همرو پاک کردم دوباره بارگزاری کردم و کارها رو از اول انجام دادم.
    وقتی هم اطلاعات رو هم وارد میکنم تا وارد سیستم بشم ارورها 2 تا میشن:
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/u132688442/public_html/hamkar/admin/index.php:1) in /home/u132688442/public_html/hamkar/admin/index.php on line 2

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/u132688442/public_html/hamkar/admin/index.php:1) in /home/u132688442/public_html/hamkar/admin/index.php on line 14


    نمیدونم مشکل از چیه، لطفا راهنمایی کنید تا رفع بشه چون سیستم کلا از کار افتاده

  9. #9

    نقل قول: طراحی صفحات ثبت نام و لوگین مشروط

    دوست عزیز فکر کنم این فیلم آموزشی بتونه کمکت کنه
    http://www.mediafire.com/?djyjh3iyw4vweq3
    این فیلم رو استاد اکبری منش تهیه کرده
    اگه کل فیلمای استاد اکبری منش رو میخواین می تونین به ادرس زیر برین و از اونجا دانلود کنید
    http://www.dotnetfa.ir/lerning.php

تاپیک های مشابه

  1. طراحی سیستم ثبت نام دانشگاه
    نوشته شده توسط harand1 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 20:02 عصر
  2. سوال: راهنمایی در طراحی سایت ثبت نام دانش اموزان
    نوشته شده توسط shahinshyd در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 12:04 عصر
  3. طراحی پورتال ثبت نام اینترنتی متقاضیان
    نوشته شده توسط mhmmm2 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 23:23 عصر
  4. Question مشکل در طراحی فرم ثبت نام
    نوشته شده توسط mo_mokh_com1 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 17:38 عصر
  5. مشکل در طراحی جداول سیستم ثبت نام دانشگاه
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 12:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •