نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: امکان استفاده از یک گریدویو درون فرم ویو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    82

    امکان استفاده از یک گریدویو درون فرم ویو

    با سلام
    من دو تا جدول دارم یکی سرپرست خانوار و دیگری اعضای خانوار میخواستم ببینم چطوری میتونم تو یک صفحه به اعضای هر سرپرست خانوار اعضای اون خانوارو نمایش بدم و بد برم سراغ خانوار بعدی؟؟؟؟؟؟؟ایا امکان استفاده از گریدویو درون یک گریدویوی دیگه وجود داره؟دوستان توجه کنن که نام و اطلاعات سرپرست خانوار رو میخوام فقط یکبار نشون بده نه به اعضای هر عضو خانوار
    آخرین ویرایش به وسیله fmka2f : یک شنبه 19 آذر 1391 در 06:00 صبح

  2. #2

    نقل قول: امکان استفاده از یک گریدویو درون فرم ویو

    چرا نشه ، یه GridView داخل FormView بذار ، بعد داخل رویداد FormView1.DataBound کد انقیاد داده مربوط به گرایدویو رو بنویس
    protected void FormView1_DataBound(object sender, EventArgs e)
    {
    .
    .
    .
    GridView1.DataBind();
    .
    .
    .
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    82

    نقل قول: امکان استفاده از یک گریدویو درون فرم ویو

    خوب من وقتی گرید ویو رو داخل گرید ویو دیگر قرار میدم و بایند میکنم چون شماره ای دی هر ردیف رو درون سشن میریزم فقط اخرین ای دی ذخیره میشه و برای تمام ردیف ها اطلاعات مربوط به اخرین ردیف گریدویوی اول رو نمایش میده.لطفا کمک کنید کارم گیره.به چه روشی میتونم گریدویوی درون گریدوی اصلی رو بایند کنم طوری که برای هر ردیف گریدویوی مادر اطلاعات مربوط به همون ردیف در گریدویوی داخلی نمایش بده؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    68

    نقل قول: امکان استفاده از یک گریدویو درون فرم ویو

    سلام
    منم مشکلی مثل شما داشتم و با مقاله زیر تونستم مشکلم رو رفع کنم ؛ امیدوارم به دردتون بخوره
    http://www.dotnetfunda.com/articles/...ridview-a.aspx

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از محیط آفیس درون فرم برنامه
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 15:17 عصر
  2. نحوه استفاده BackgroundWorker از اشیاء درون فرم
    نوشته شده توسط aghayex در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 11:32 صبح
  3. استفاده از FCKeditor در edit در فرم ویو ؟؟
    نوشته شده توسط my_blithe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 19 اسفند 1386, 23:24 عصر
  4. آیا از API میتوان درون فرم استفاده کرد
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 14:29 عصر
  5. در مورد امکان استفاده از outlook در این فرم
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1382, 18:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •