نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در نحوه بایند کردن یک treeview که با jquery طراحی شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    مشکل در نحوه بایند کردن یک treeview که با jquery طراحی شده

    با سلام.
    من یه treeview دارم که با جی کوئری پیاده سازی میشه و میخوام که سرشاخه ها و زیر شاخه ها از طریق عمل بایندینگ انجام بشه جدولم طراحی شده ولی چه جوری میتونم داده های این tree view بایند کنم تا از دیتابیس بخونه؟
    لطفا راهنمایی کنید.میدونم کامپوننت treeview تلریک دارای قابلیت اتصال مستقیم به دیتاسورسه و همینطور برای خود دات نت با xml میشه کار کرد اما نمیخوام ازش استفاده کنم. هدفم طراحی با جی کوئری است.
    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: مشکل در نحوه بایند کردن یک treeview که با jquery طراحی شده

    با سلام خدمت شما

    پروژه یا نمونه کار خودتون رو بذارید تا بررسی بشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: مشکل در نحوه بایند کردن یک treeview که با jquery طراحی شده

    نقل قول نوشته شده توسط sanay_esh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما

    پروژه یا نمونه کار خودتون رو بذارید تا بررسی بشه
    من یه جدول دارم که استانها را در برداره و شهرهای هر استان هم در همون نگهداری میشه بصورتی که جدولم شامل :
    ID
    ParrentID
    Caption
    می باشد که parrent میتونه نال هم باشه. حالا میخوام این جدول مستقیم به treeview به عنوان دیتا سورس وصل بشه تا نام استانها(به عنوان سرشاخه) و نام شهرهایشان(به عنوان زیرشاخه) در زیر شاخه مربوطه قرار بگیره. برای اینکه امکان انتخاب و عدم انتخاب داده ها را داشته باشم از یه پلاگین جی کوئری استفاده کردم که لینکش رو هم قرار میدم :
    http://www.obout.com/t2/ht_checkboxes.aspx

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: مشکل در نحوه بایند کردن یک treeview که با jquery طراحی شده

    دوستان کسی نمیونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
    تو سایت هم سرچ کردم اما نتیجه ای نگرفتم.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نحوه بایند کردن یک treeview که با jquery طراحی شده

    من هم یک بار از jquery treeview استفاده کردم که اطلاعات رو از sql میگرفت از Ajax و JSON و Web Service استفاده کردم امیدوارم کمکت کنه :

    SQL:
     $(document).ready(function () {

    var url = "http://192.168.2.2:8080/MyService.asmx/GetData";

    var source =
    {
    datatype: "json",
    datafields: [
    { name: 'ID', type: 'int' },
    { name: 'Parent' },
    { name: 'Caption' }
    ]
    };


    $.ajax({
    type: 'GET',
    dataType: 'json',
    async: false,
    url: url,
    cache: false,
    contentType: 'application/json; charset=utf-8',
    success: function (data) {
    source.localdata = data.d;
    },
    error: function (request, status, error) {
    alert(request.responseText);
    }
    });
    });


    XML :
      $(document).ready(function () {

    var url = "../sampledata/customers.xml";
    var source =
    {
    datatype: "xml",
    datafields: [
    { name: 'CompanyName', map: 'm\\:properties>d\\:CompanyName' },
    { name: 'ContactTitle', map: 'm\\:properties>d\\:ContactTitle' },
    { name: 'City', map: 'm\\:properties>d\\:City' },
    { name: 'Country', map: 'm\\:properties>d\\:Country' }
    ],
    root: "entry",
    record: "content",
    id: 'm\\:properties>d\\:CustomerID',
    url: url ,
    async: false
    };
    });

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نحوه محدود کردن داده های ورودی در textbox
    نوشته شده توسط hamed_9192 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:14 صبح
  2. مبتدی: مشکل در نحوه publish کردن پروژه ASP.net برروی وب سایت!
    نوشته شده توسط mostafa_zainy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1391, 04:56 صبح
  3. مشکل در نحوه چک کردن text box
    نوشته شده توسط mahsa.sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 12:16 عصر
  4. سوال: نحوه بایند کردن دو تا کنترل از داخل دو تا UserControl
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 08:31 صبح
  5. نحوه کار کردن با TreeView - تو رو خدا کمک کنید
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •