نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه مي توان ورودي هاي كاربر را چك كرد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    Question چگونه مي توان ورودي هاي كاربر را چك كرد؟

    با سلام خدمت تمام اساتيد محترم
    من يه فرمي دارم كه حاوي فيلدهاي نام و ايميل و تلفن همراه هست. قصد دارم كه اين اطلاعات را در بانك اطلاعاتي ذخيره كنم.
    متأسفانه با جاوا اسكريپت آشنايي كافي ندارم و دست و پا شكسته يه چيزايي بلدم.
    به عنوان مثال از يه تابع براي چك كردن اين فيلدها استفاده كردم مبني بر اين كه اين فيلدها خالي هستند يا نه. چنان چه خالي بودن به كاربر پيغام خطا بده و ازش درخواست مي كنه كه فيلدها را پر كنه.
    اما مشكل اصلي من از اين جا به بعد هست كه در زير توضيح ميدم:

    سؤال اول:
    فرض كنيد كه كاربر در قسمت نام از كاراكترهايي نظير ( ' " و ... ) استفاده كرده كه ذخيره ي اين كاراكترها در بانك اطلاعاتي مشكلاتي را به وجود مياره. حالا مي خوام قبل از اين كه محتواي اين فيلد به پايگاه داده ارسال بشه با يك تابع جاوا اسكريپت كنترل بشه و در صورت صحت اطلاعات اين داده ها ارسال بشن.
    يا به عبارت بهتر ميشه از الگويي استفاده كرد كه فقط كاراكترهاي الفبايي و اعداد را قبول كنه؟

    سؤال دوم:
    در فيلد مربوط به شماره تلفن همراه هم مي خواستم از يه الگو ( مثل: *******-*09 ) استفاده كنم. چنان چه كاربر از اين الگو پيروي نكرد بهش پيغام خطا بده.

    ممنون ميشم اگه كسي بتونه كدهاش رو در اختيارم قرار بده.
    با تقديم احترام
    صداقت

    كدها يا اطلاعات مورد نياز در فرم:

    <script type="text/javascript" language="javascript">
    function Validate() {
    var _txtEmail = document.getElementById("txtEmail");
    var _txtMobile = document.getElementById("txtMobile");
    var atpos=_txtEmail.value.indexOf("@");
    var dotpos=_txtEmail.value.lastIndexOf(".");

    if (_txtPaymenter.value == "") {
    alert("کاربر گرامی، نام خود را وارد نمایید.");
    _txtPaymenter.focus();
    return false;
    }
    else if (_txtEmail.value == "") {
    alert("کاربر گرامی، ایمیل خود را وارد نمایید.");
    _txtEmail.focus();
    return false;
    }
    else if (_txtEmail.value != "" && (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2 >= _txtEmail.value.length)) {
    alert("کاربر گرامی، ایمیل واردشده صحیح نمی‌باشد.");
    _txtEmail.focus();
    return false;
    }
    else if (_txtMobile.value == "") {
    alert("کاربر گرامی، تلفن همراه خود را وارد نمایید.");
    _txtMobile.focus();
    return false;
    }
    }
    </script>

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    نقل قول: چگونه مي توان ورودي هاي كاربر را چك كرد؟

    كسي نبود جواب سؤال منو بده.
    برام خيلي مهم و واجبه.
    ممنون ميشم اگه يه نفر راهنمايي كنه.
    با تشكر
    صداقت

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: چگونه مي توان ورودي هاي كاربر را چك كرد؟

    سلام
    من یک نمونه برات گذاشتم اما به نظر من بهتر بود این چک کردن ها با آژاکس و طرف سرور انجام می شد و قبل از ذخیره در بانک چون ممکن هست نام کاربری در بانک وجود داشته باشه.
    به هر حال

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title></title>
    <script type="text/javascript">
    function validateForm(){
         
        var nameRegex = /^[a-zA-Z0-9\-]+$/;
        var validUsername = document.frm.username.value.match(nameRegex);
        if(validUsername == null){
            alert("Your username is not valid. Only characters A-Z, a-z and '-' are  acceptable.");
            document.frm.username.focus();
            return false;
        }
    	var mobileRegex = /^09([0-9]){9,9}$/;
        var validmobile = document.frm.mobile.value.match(mobileRegex);
    	if(validmobile == null){
            alert("Your Mobile Number is not valid. Only characters 09******** are  acceptable.");
            document.frm.mobile.focus();
            return false;
        }
    	return true;
    	
    }
    
    </script>
    </head>
    <body>
    	<form name="frm" onSubmit="return validateForm()">
    	  username <input name="username" type="text" /><br />
    	  mobile <input name="mobile" type="text" /><br />
    	   <input name="send" value="send" type="Submit" />
    	</form>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. چگونه مي توان كد نوشت كه اتو نامبر اولين ركورد جدول بعد از حذف ركورد هاي قبلي از يك شروع شود؟
    نوشته شده توسط reshehri در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 20:04 عصر
  2. سوال: چگونه مي توان فايل هاي Autocad را به عكس تبديل كرد؟
    نوشته شده توسط ebrahimv در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 16:36 عصر
  3. سوال: چگونه مي توان پارامترهاي ورودي يك روال ...
    نوشته شده توسط baran_1551 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 17:44 عصر
  4. سوال: چگونه مي توان دسترسي كاربر را به محيط Design محدود كرد
    نوشته شده توسط sararezaeezadeh در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 17:34 عصر
  5. چگونه می توان اکسس را داخل دلفی صدا زد
    نوشته شده توسط mahdie12000 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 خرداد 1382, 01:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •